Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav, pozdrav dan svima :)
coffee-wink.gif

Jao Vecicu ne ponasaj se kao dete, stomak me ne interesuje nego pluca, kod tih virusnih infekcija respiratorni sistem je prvi na udaru i moram da proverim to . Nemam vremena za te predrasude sad , nego skini dzemper i lezi na krevet , sad cu ja , samo da sterilisem opremu.

Sad mi nije ni do čega, slobodno skidaj sve što treba samo da ozdravim. Ja sam poslušni pacijent samo se plašim inekcija

Naravno da hocu , to je ipak moja duznost , mozda ih i budes eskivirala ako budes bila disciplinovana i budes se drzala strogih lekarskih saveta , za sada , lezi , odmori , popi brufen , doci cu ja kasnije u vizitu da ti stavim obloge.

Za sada sam ti rezervisao standardni bolnicki krevet ,zamisli slucajno imam jednu slobodnu sobu za oporavak, neverovatno. :flert:
photo7.JPG

- - - - - - - - - -

Pozdrav, pozdrav Zauz :)

Tesko onom kog ja budem lecio :rotf:

Khm .. da to je ta rehabilitaciona prostorija , mislim nista posebno , nisam obracao paznju toliko na estetiku ipak sam imao na umu prvenstveno zdravstvenu negu . Tako da ... da, tu cu da obavim sva glavna ispitivanja. Ne boj se nista Vecicu u dobrim si rukama . trep trep

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back