vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Salio sam se Vecicu c ekaj , stani , gde ces, pa ko ce da me leci![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Salio sam se Vecicu c ekaj , stani , gde ces, pa ko ce da me leci![]()
![]()

Nema veze imam mrezu , pesma kaze sve![]()
kupanje posle plesa i na spavanje...![]()
![]()
izgleda da te zove na kupanje.....Vecicu prestani da me zbunjujes, ja tebe treba da jurim ne ti mene, ja sam ovde musko , i to je moja briga
... sad pocni da bezis , znas kako to vec ide![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Ma citao sam u prirucniku kako sve to ide oko te jurnjave , treba mi malo vremena dok udjem u stosNego ona radi sve kontra i ja vise pojma nemam sta da radim. :/
joj, što meni ovo dobro!kupanje posle plesa i na spavanje...![]()
, ako sam pokazao emotivni izliv to ne znaci da mozes da zauzmes celu kadu , nego pomeri se malo nemam mesta da udjem u kadu 
Blankićizgleda da te zove na kupanje.....
Slusaj nemoj da vices ti na mene, ako sam pokazao emotivni izliv to ne znaci da mozes da zauzmes celu kadu , nego pomeri se malo nemam mesta da udjem u kadu
![]()

joj, što meni ovo dobro!
Pa dala mi da citam neke knjige sinoc pa sam nasao neke zanimljivosti iz oblasti zemaljskih musko - zenskih odnosa 
![]()
Pa dala mi da citam neke knjige sinoc pa sam nasao neke zanimljivosti iz oblasti zemaljskih musko - zenskih odnosa
![]()
strašno Blanked, dala sam ti 5 knjiga za odrasle i jednu za decu do 6 godina, a ti baš tu uhvatio!
A ne ova kada je samo za jednu osobu, nema mesta za dvoje, u suprotnom bi zaista mogla da te udavim![]()
strašno Blanked, dala sam ti 5 knjiga za odrasle i jednu za decu do 6 godina, a ti baš tu uhvatio!
![]()
Vidiš šta ja čitam!![]()
Pogledajte prilog 324256
Pa ja citam to selektivno da ne propustim nesto , polako , jos malo pa cu stici do dela za adolescente, ima vremena 
![]()
Vidiš šta ja čitam!![]()
Pogledajte prilog 324256
Ja ne mogu da verujem , pa sto ne rece pre nego moram sad da se setam go ovde po kafanistvarno nije u redu da trpim ovakva ponizenja, sad sam vec ljut.![]()
Ali nebitno , bilo mi je lepo da caskam sa vama , odoh polako na spavanje, zelim vam laku noc![]()

Ja ne mogu da verujem , pa sto ne rece pre nego moram sad da se setam go ovde po kafanistvarno nije u redu da trpim ovakva ponizenja, sad sam vec ljut.![]()
Ali nebitno , bilo mi je lepo da caskam sa vama , odoh polako na spavanje, zelim vam laku noc![]()

Pa ja citam to selektivno da ne propustim nesto , polako , jos malo pa cu stici do dela za adolescente, ima vremena
![]()
samo ti polako i studiozno!Čekaj, nema sad spavanja, nego da vidimo mi tu golotinju![]()
jest' vala, kad tako šetka, mogao je malo da zastane, uradi par sklekova i tako! 

Laku noć svima i našoj novoj kafani! 

Dobro jutro drugari i drugarice.....
Miriše li kafa do vas?
![]()
meni miriše afteršejv!