Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prijatelji šta kažete na onu teoriju da je Noletu bilo konstantno nameštano da igra protiv Federera prethodnih godina? :D Malo je neverovatno da uvek igra polufinale protiv Rože...

http://sport.blic.rs/Tenis/204655/Zreb-na-grend-slemovima-namesten-protiv-Novaka

Machony, ovo sam citala prije neki dan .:heart::heart::heart:
Nije nevjerovatno ali ni istinito dok se ne dokaze .:eek:
Meni zapada za oko i nesto bude cudno pa i da bude slucajnost .:cool:
Ako se ta slucajnost ponavlja iz turnira u turnir bas bi se trebalo zapitati.:manikir:

Prijatelji šta kažete na onu teoriju da je Noletu bilo konstantno nameštano da igra protiv Federera prethodnih godina? :D Malo je neverovatno da uvek igra polufinale protiv Rože...

http://sport.blic.rs/Tenis/204655/Zreb-na-grend-slemovima-namesten-protiv-Novaka

Pa ne znam, mozda je to bilo zato sto je Nole bio dugo godina treci na svetu, a Federer drugi, pa su po nekom nepisanom ili pisanom pravilu pravili grupe da se prvi mora sresti u nekoj fazi takmicenja sa cetvrtim, a drugi sa trecim i tako...
Mada, ko zna... ne mogu nista da tvrdim.
Pozdrav Machony!

Pa ne znam, mozda je to bilo zato sto je Nole bio dugo godina treci na svetu, a Federer drugi, pa su po nekom nepisanom ili pisanom pravilu pravili grupe da se prvi mora sresti u nekoj fazi takmicenja sa cetvrtim, a drugi sa trecim i tako...
Mada, ko zna... ne mogu nista da tvrdim.
Pozdrav Machony!

Moguće je da je zbog medija, popularnosti i slično nameštano da finala budu između Rafe i Rožea, a ne da su hteli da Novaka direktno diskriminišu. Ko zna.
Veliki pozdrav Arvena! :D

Pa... ima nas...
Zivim u Srbiji, ovde sam rodjena, tata mi je rodjen u Rijeci Crnojevica, a mama mi je iz Beograda... pa sam nesto izmedju...

Nego, zasto nijedna televizija ne prenosi polufinale Moskve????
Stvarno, nema smisla.

:)
SportKlub ili SportKlub+ nebitno - prenosili su Moskvu cele ove nedelje, a evo danas nista od tenisa, a polufinale, bas nema smisla. Bas sam ljuta kao risssss.
Tek uvece ce dati neki pregled... ako i daju snimke oba meca - sta mi vredi, kad nisu prenosili uzivo.

Slika govori vise od hiljadu rijeci...SRPSKO FINALE U MOSKVI

121882_jankoviktor_f.jpg

Da li je iko od ekipe gledao jucerasnja polufinala???
Ja nisam. Grrr.
Nijedna tv nije prenosila meceve.
Sta im to znaci?
Ako neko ima neku informaciju, neka napise.
Da li cemo gledati finale danas? I kada je. Moskva je dva sata napred u odnosu na nase vreme...
Ne znam za koga bih navijala kada bih uopste bila u mogucnosti da gledam...
Mozda za dobar tenis... mozda ipak za Viktora... malo vise... :)

Da li je iko od ekipe gledao jucerasnja polufinala???
Ja nisam. Grrr.
Nijedna tv nije prenosila meceve.
Sta im to znaci?
Ako neko ima neku informaciju, neka napise.
Da li cemo gledati finale danas? I kada je. Moskva je dva sata napred u odnosu na nase vreme...
Ne znam za koga bih navijala kada bih uopste bila u mogucnosti da gledam...
Mozda za dobar tenis... mozda ipak za Viktora... malo vise... :)

Pozdrav ljubiteljima tenisa,arvena sve sto te interesuje napisala sam na ATP-temi.
Nadam se da cjete mocji da gledate finale nashih tenisera:D
ps.gledala sam oba polufinala i to sam sinocj napisala,nisi prochitala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back