Matejana
Veoma poznat
- Poruka
- 10.963
Lijepo sam vam na vijest da ce porgavi Skot biti Noletov kum, rekla da u to ne vjerujem i da me ne zasmijavate .
Evo Pirgavi Skot je izjavio da ga Novak nije o tome obavijestio ...![]()
Dukice, u cemu je problem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lijepo sam vam na vijest da ce porgavi Skot biti Noletov kum, rekla da u to ne vjerujem i da me ne zasmijavate .
Evo Pirgavi Skot je izjavio da ga Novak nije o tome obavijestio ...![]()
sviju.... Nema problema,pirgavi je dobar momak ,a neka kumije nekom drugom ima Nole svoje porodicne kumove shodno tradiciji.Dukice, u cemu je problem![]()

Hvala Duska za one krasote! Kako si samo znala da obozavam, ali obozavam lenju pitu?!!!
Cmoka za tebe
Naravno i za sve ostale, sve ih ljubim i pozdravljam ma gde bili...!![]()
Arv, nema ti tu neke velike slucajnosti, sta si ocekivala od jedne cg-orke do LENJU pitu!![]()
Arv i DukiciPrijatelji šta kažete na onu teoriju da je Noletu bilo konstantno nameštano da igra protiv Federera prethodnih godina?Malo je neverovatno da uvek igra polufinale protiv Rože...
http://sport.blic.rs/Tenis/204655/Zreb-na-grend-slemovima-namesten-protiv-Novaka

Prijatelji šta kažete na onu teoriju da je Noletu bilo konstantno nameštano da igra protiv Federera prethodnih godina?Malo je neverovatno da uvek igra polufinale protiv Rože...
http://sport.blic.rs/Tenis/204655/Zreb-na-grend-slemovima-namesten-protiv-Novaka
Kraljice, mila moja nasmijala si me do suza...nadam se da si izmamilaArv i Dukici
![]()
Pa ne znam, mozda je to bilo zato sto je Nole bio dugo godina treci na svetu, a Federer drugi, pa su po nekom nepisanom ili pisanom pravilu pravili grupe da se prvi mora sresti u nekoj fazi takmicenja sa cetvrtim, a drugi sa trecim i tako...
Mada, ko zna... ne mogu nista da tvrdim.
Pozdrav Machony!
Kraljice, mila moja nasmijala si me do suza...nadam se da si izmamilaArv i Dukici
![]()
Da kazem da sam i ja Crnogorka... sve ce vam biti jasno...![]()

Pa... ima nas...
Zivim u Srbiji, ovde sam rodjena, tata mi je rodjen u Rijeci Crnojevica, a mama mi je iz Beograda... pa sam nesto izmedju...
Nego, zasto nijedna televizija ne prenosi polufinale Moskve????
Stvarno, nema smisla.

Hvala Duska za one krasote! Kako si samo znala da obozavam, ali obozavam lenju pitu?!!!
Cmoka za tebe
Naravno i za sve ostale, sve ih ljubim i pozdravljam ma gde bili...!![]()
i da nista nisi kazala
Odvaliće ga Janko. Za njega ću da navijam![]()

Da li je iko od ekipe gledao jucerasnja polufinala???
Ja nisam. Grrr.
Nijedna tv nije prenosila meceve.
Sta im to znaci?
Ako neko ima neku informaciju, neka napise.
Da li cemo gledati finale danas? I kada je. Moskva je dva sata napred u odnosu na nase vreme...
Ne znam za koga bih navijala kada bih uopste bila u mogucnosti da gledam...
Mozda za dobar tenis... mozda ipak za Viktora... malo vise...![]()