_Snow Queen_
Primećen član
- Poruka
- 659
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tebe![]()
Pa ti si nasa!![]()

Nasa si mila * SNJEZNA KRALJICA*![]()
U podpisu * NOLE LUTKO*![]()

svim dobronamernim gostima ovog naseg kafanceta
Dukice, idi baci koji stih na Novakovu temu, neka "dodjosi" puknu od jeda
Ja pokusavam, ali sam bleda kopija sto se tebe tice ti bolje umijes
svim dobronamernim gostima ovog naseg kafanceta
![]()

Dešavalo se...Najčešće od Federera, npr London prošle godine, Basel, ajd da kažem i RG ove godine mada u tom meču novak nije bio baš sasvim svoj. E sad, ne znam na šta ciljaš, pretpostavljam da pitaš da li nekad Novak nije davao izgovore za svoj poraz? Dešavalo se.

Prvo mojim dragim damama da se zahvalim na poljupcicima slatkim, Metejani, Arvani i ilustatoru Duskici! Volim vas!Hvala na odgovoru. Suština je da je često predavao i da se prenemagao posle meča veoma često. To je ono zbog čega je nekima iritantan. Ako si već supertalentovan, imaš odlične rezultate, onda budi pravi šampion i priznaj da si izgubio jer si jednostavno lošije igrao i tačka. Taj sindrom poseduje i naša "princeza" Jelena...![]()
Ti ga platio! 
. Možda je i u privatnom životu nabeđeni snob, možda nije, iskreno to me ne interesuje. Pa svi oni kažu da su protivnici igrali bolje, kao i da oni sami nisu igrali dobro koliko mogu. To je sasvim normalno. E sad, pitanje je šta ti podrazumevaš pod "čestim" predavanjem. Koliko predaja na koji vremenski period bi igrač morao da preda da bi se reklo da često predaje mečeve?
Malo sam se zanijela, ne zamjeri...uglavnom nije bilo upuceno direktno tebi, iako si mi ti inspirisao na post, vec mnogo gorim "kriticarima" od tebe koji ponekad zalutaju i ovdje i "napolju".
Sto da ti kazem?Ti ga platio!
![]()
Mozda nije sportski, eticki... odustajati... po meni, sve dok se igra - ima sanse da se preokrene rezultat, ali kad je nesto nemoguce, kada nema zelje, motivacije, kada osecas ogroman bol, onda jedva cekas da okoncas agoniju i predajes mec. I to razumem.
Mislim da je Novak uvek u svojim intervjuima bio korektan sto se tice svojih protivnika i kada pobedi i kada izgubi. Uvek je imao lepe reci za njih i uvek je priznavao da nije dobro igrao kada zaista nije dobro igrao. Svi znamo za njegove probleme sa disanjem pre par godina... i zbog tog problema je i predavao meceve, jer koliko znam, uvek je govorio da mu je zdravlje ipak vaznije.
Ako se radi o predavanju meceva kada igra samo za sebe (za svoju licnu materijalnu dobit), mislim da sportista moze i sme da odustane, ako smatra da nema nikakve sanse. Opet, sve je to individualno, zavisi od mnogo cinilaca, od mentalnog sklopa samog sportiste, koliko veruje u samog sebe, u kakvoj je formi, da li je fit, pa zavisi i od toga kako je ustao iz kreveta uoci meca, da li ima nekih privatnih problema (jer i poznati sportisti imaju takve probleme), pa i oni su ljudi... nisu terminatori.
Federer nije predao meč u ŽIVOTU. Toliko.
sebi dozvolio takav ispad? Reci, kad? Jesi li cuo Novaka da kaze nesto slicno ikada za nekog ko ga je pobijedio?

Snežna Kraljice, sve je u redu dok su postovi u granici sporta. Čim dodirnu temu porekla, nacionalnosti i sl, pojave se ostrašćene strane i krenu i uvrede i prozivanja i vrlo lako bi neko mogao pomisliti da nije u podforumu "Sport" već "Politika", a da ne pominjem da tad više nema ni pomena o pristojnosti. To mnogima smeta (pa i meni kao članu ovog foruma). Mišljenje se može iskazati na kulturan i civilizovan način, bez vređanja i ubeđivanja "protivnika". Međutim ovde se najčešće dešava sukob ekstrema, onih koji su vatreni fanovi i onih koji su vatreni hejteri. Čim imaš dve tako ostrašćene suprotstavljene strane, tu nema ni govora o kulturnoj i civilizovanoj konverzaciji jer će se obe strane držati svog stava ko pijan plota.
Sa druge strane, kao moderator, ja sam u obavezi da se pridržavam pravilnika ovog foruma. Mogu neki put da progledam kroz prste, ali naravno, postoje stvari koje je moguće tolerisati u određenoj meri i one koje ne mogu.

Impresivno zaista! Vjerovatno je i zdraviji i drugaciji od naseg "Nolenceta"....o my God kako ga samo tako mozes omalovazavati!?
A tog nabijedjenog, prepotentnog i sujetnog Fedija mi nemoj hvaliti, svega ti. Ne zato sto on to kao sportista ne zasluzuje, vec zato sto ti je to meni pricati za dzabe, nije mi simpatican, ne volim ga...cak mi je antipatican i nesportske izjave daje, grubo receno...kao za onaj forhend na US Open-u sto je rekao da je iz bijesa i ocaja opalio Nole. itd jos bljuvotina...kad bi Novak nas kulturni i prefinjeni, gospoche pravo za ponos majcisebi dozvolio takav ispad? Reci, kad? Jesi li cuo Novaka da kaze nesto slicno ikada za nekog ko ga je pobijedio?
Predaje meceve jer nece da se trosi, cuva zdravlje, cuva energiju, ne igra mu se...ma njegova stvar breeee....sto trazite samo zamjerke?
Vidi, Machoni, sto ti imas pozitivno za reci o Novaku? Ajde, to te pitam, kad si tako fino odgovorio i na ono prvo "bezobrazno" pitanje, sad ti je zadato mnogo lakse.
Kazes da mi Novakove uspjehe dozivljavamo kao svoje. A ja kazem: I?! Sta je tu lose? Mozda nije moderno rodoljublje u savremenom momentu, ali ja sam starog kova! Ja obozavam svoj narod, svoju drzavu, svoje sportiste...imam jak osjecaj pripadnosti toj grupi ljudi koji su mi slicni, koji su moji...i svaki uspjeh pojedinca dozivljavam kao svoj, a svaku nesrecu odbolujem. Volim i druge ljude, nisam sovinista, ali jesam nacionalista! Jos kad bih ti rekla da ne zivim uopste u Srbiji, da nisam ni rodjena tamo, mozda bi ti bilo ili jasnije ili cudnije, no necemo o tome. To je za neke druge teme!
Ok, ti si talentovan za muziku i zavrsio si fakultet. Pohvalno! I ja sam srecna zbog tebe, iskreno! Srecan pojedinac, srecna nacija, srecniji svi! Pa zar te ne uveseljavaju Noletovi uspjesi vec ga zovkas "Nolence". Zasto? Objasni mi. Evo, mene to bas zivo interesuje. Gdje je uzrok toj potrebi da ga ponizis i omalovazis sa tim nadimkom? Da ti mozda nisi pozitivno "samokritican"? Jer to mi jedino pada na pamet, kao neka pozitivno da bi se mogla podvesti, reakcija negativna ljudi sa ovih prostora na Novaka Djokovica! Malo izvrdah sa ovim redom rijeci ali razumijemo se!![]()
Evo ovako: Novak je vrhunski teniser. Ostvario je jednu od najvećih dominacija tokom ove sezone, pri čemu je urnisao Nadala u svih 6 mečeva ako se ne varam...Drastično je podigao nivo fizičke pripremljenosti, staloženiji je i igra pametnije nego pre. Pravo je uživanje gledati njegove mečeve. Mogu da pišem još nekoliko strana o Novakovim dobrim osobinama i virtuoznosti u tenisu....
Sad odgovor na ono o Federeru. Federer je najveći teniser svih vremena i najuspešniji u mnogim kategorijama...On je najveći šampion svih vremena i on ima pravo da bude nadmen. Ne u smislu vređanja nego u smislu da može da kaže šta misli bez zadrške. Naravno da su ga svaki put ispljuvali kada je kritikovao Noletove medicinske tajm autove i slično....Ono za forhend je potpuno tačno. Nole je bio na ivici živaca i išao je na maksimalni rizik, i savršeno je pogodio. Ko kaže da to nije bio riskantan udarac nema blage veze sa tenisom.
Nolence je superkorektan na konferencijama, a tokom meča psuje bar 2-3 puta, koga, ne znam stvarno, beči se na protivnika kad osvoji poen, i udara u grudi... Igra salsu dok je protivnik još na terenu...Eto taj segment mi je totalno antipatičan kod njega. I to što ne zna da gubi. Lepo sam napisao da bi tako gledano svi teniseri na 6:0 predavali ceo meč...baš bi bio zanimljiv takav turnir.
Što se tiče nacije itd, jedna je stvar voleti njega i njegove uspehe, a druga je PRIPISIVATI to SEBI. Niko od Srba nije učestvovao niti pomogao stvaranje Novaka kao igrača sem njegove porodice i njega samog. Tako da je to kićenje tuđim perjem. Niko od nas nije postao bolji ili bogatiji gledajući vrhunski tenis na TV-u. I To su Novakovi uspesi, i ničiji drugi.
Toliko od mene![]()

Federer nije predao meč u ŽIVOTU. Toliko.
...Hvala na odgovoru. Suština je da je često predavao i da se prenemagao posle meča veoma često. To je ono zbog čega je nekima iritantan. Ako si već supertalentovan, imaš odlične rezultate, onda budi pravi šampion i priznaj da si izgubio jer si jednostavno lošije igrao i tačka. Taj sindrom poseduje i naša "princeza" Jelena...![]()
...e to znaci biti velik u porazu...Nikada i NIJE IMAO SEZONU KAO NOLE OVOGODISNJU...
...toliko...
Mislis kao na PROSLOGODISNJEM USO-u...kad je presao na suprotnu stranu Nadalu koji je od dragosti lezao na podu...PODIGAO GA I CESTITAO...e to znaci biti velik u porazu...
Da te sad ja nesto pitam...da li si ikada vidio da su Federer ili Rafa uradili tako nesto???
16 G.S....misli o tome.
...Ne...ali nisu se ni bečili i udarali u grudi takođe....