Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedva cekam da pocnu prenosi.
Ne znam koliko ce Novak pauzirati i da li ce igrati Viktor i Tipsa na turnirima koji slede...
Viktor bi morao da brani Moskvu...
Evo kalendara teniskih dogadjaja do kraja godine:

26/09 - 02/10 ATP Kuala Lumpur
26/09 - 02/10 ATP Bangkok
03/10 - 09/10 ATP Beijing
03/10 - 09/10 ATP Tokyo
09/10 - 16/10 Shanghai Masters
17/10 - 23/10 ATP Stockholm
17/10 - 23/10 ATP Moscow
24/10 - 30/10 ATP Montpellier
24/10 - 30/10 ATP Vienna
24/10 - 30/10 ATP St Petersburg
30/10 - 06/11 ATP Valencia
31/10 - 06/11 ATP Basel
06/11 - 13/11 Paris Masters
20/11 - 27/11 ATP World Tour Finals

Jesi ti pričao sa svakim Švajcarcem pa znaš? Jesi dobro pročešljao forume?
Samo da te malo podučim, da se ne bi gađao terminima ubuduće, homo sapiens (iliti čovjek) spada u red primata, tako da nikog nisi uspeo da uvrediš...
Shvati da mu ne želim zlo, čak i volim da gledam njegove mečeve, katkad i navijam za njega :D Ali nisam deo masovne histerije pod nazivom Novak.

Iscitao mnogo foruma...iscitao mnogo online komentara i jos nikada vidio jedan negativan komentar (: ...tako ti je, a ti vjeruj u sta hoces..tipicno balkansko razmisljanje...
Apropo termna primat...http://de.wikipedia.org/wiki/Primaten...za edukaciju...kitovi kao i zirafe su sisari pa ih ne poistovjecujemo :) ...

Niko i nije rekao da mu zelis zlo ali svo negiranje njegovor uspjeha moze manje vise odavati osjecaj netrpeljivosti...

Iscitao mnogo foruma...iscitao mnogo online komentara i jos nikada vidio jedan negativan komentar (: ...tako ti je, a ti vjeruj u sta hoces..tipicno balkansko razmisljanje...
Apropo termna primat...http://de.wikipedia.org/wiki/Primaten...za edukaciju...kitovi kao i zirafe su sisari pa ih ne poistovjecujemo :) ...

Niko i nije rekao da mu zelis zlo ali svo negiranje njegovor uspjeha moze manje vise odavati osjecaj netrpeljivosti...

Pogrešno si me procenio majstore... A i nisam negirao njegove uspehe, ne izmišljaj...
A za primate... evo ti detaljan opis u životinjskom carstvu.Još jednom ću ti objasniti i više ne (od opštijeg ka manje opštem):

Carstvo: životinje
Tip: kičmenjaci
Klasa: sisari (tu su ti kitovi, žirafe, medvedi, lavovi, kenguri :D)
Podklasa: sisari sa placentom
Red: primati (u koje spadaju i majmuni i ljudi)

Tako da nikoga nisi uvredio time što si rekao da je primat :D

Pogrešno si me procenio majstore...
A i nisam negirao njegove uspehe, ne izmišljaj...

Machony

Pravo reci ko izmislja ?
TI ili Boris 1.
Oces odgovor Michony evo ti ga .TI
A sad i da te pohvalim TACNO Boris 1 je majstor .
Vrsni poznavaoc TENISA i teniskih dogadjaja.
Nije omanuo ni kad je ljude procenjivao .
A sad sto to nekme smeta nije njegov problem, mnogo je vise onih kojima je druzenje sa njim prijatno i poucno .

Pogrešno si me procenio majstore... A i nisam negirao njegove uspehe, ne izmišljaj...
A za primate... evo ti detaljan opis u životinjskom carstvu.Još jednom ću ti objasniti i više ne (od opštijeg ka manje opštem):

Carstvo: životinje
Tip: kičmenjaci
Klasa: sisari (tu su ti kitovi, žirafe, medvedi, lavovi, kenguri :D)
Podklasa: sisari sa placentom
Red: primati (u koje spadaju i majmuni i ljudi)

Tako da nikoga nisi uvredio time što si rekao da je primat :D

Momce, nisam te ni procjenjivao...vec samo citao tvoje postove...
Nikome i nije bio cilj da nekoga uvrijedi...vec da poredi ponasanje pojedinaca sa ekvivalentnim stupnjem evolicije...
...vredjanje nije moj stil...

Bitno je da si me egzaktno shvatio...(: ...samo to je i bilo vazno (: ...

Federer jeste teniser koji ima ubedljivo najvise postovaoca od svih tenisera na svetu, ali daleko od toga da nema njegovih mrzitelja online. Jedan od razloga zasto je to tako, a nema veze sa tenisom, je istovremeno jedan od razloga zbog kojeg ga u Srbiji u poslednje vreme mrze. Federer je jako iskren povodom svojih osecanja. To je nesto sto npr. kod Nadala nije bio slucaj; (mada je i on u poslednje vreme otvoreniji) sto zbog njegove mladosti, sto zbog slabijeg poznavanja engleskog.

Inace, mislim da u Srbiji Feki ima procentualno najvise mrzitelja u odnosu na sve drzave na svetu.

Federer jeste teniser koji ima ubedljivo najvise postovaoca od svih tenisera na svetu, ali daleko od toga da nema njegovih mrzitelja online. Jedan od razloga zasto je to tako, a nema veze sa tenisom, je istovremeno jedan od razloga zbog kojeg ga u Srbiji u poslednje vreme mrze. Federer je jako iskren povodom svojih osecanja. To je nesto sto npr. kod Nadala nije bio slucaj; (mada je i on u poslednje vreme otvoreniji) sto zbog njegove mladosti, sto zbog slabijeg poznavanja engleskog.

Inace, mislim da u Srbiji Feki ima procentualno najvise mrzitelja u odnosu na sve drzave na svetu.

Federer ima najvise obozavaoca samo zato sto je kao PRVI napravio nesto NOVO...i pobjedjivao Samprasa na zalasku karijere...
Fedja nije iskren...on je arogantan...to je cinjenica...posto, kao pravi sportista NIKADA na mozes UMANJIVATI uspjeh drugog sportiste. Takvi ljudi nisu iskreni vec licemjerni i zavidni (: ...

A to da NOLE procentualno ima najvise mrzitelja u svojoj zemlji...nije ni cudo...da znamo sta je tolerancija, radovanje tudjoj sreci i postovanje drugih...davno bi se izborili sa kriminalom i korupcijom...kao i zloupotrebama sluzbenih polozaja koje su kod nas...na zalost NORMALNA SVAKODNEVNICA. I upravo iz tog razloga se niko ne moze obradovati nekome ko NESTO POSTENO ZASLUZI...vec bi svi isto ali bez imalo truda :)...to ti je balkanski mentalitet...

Pogrešno si me procenio majstore...
A i nisam negirao njegove uspehe, ne izmišljaj...

Machony

Pravo reci ko izmislja ?
TI ili Boris 1.
Oces odgovor Michony evo ti ga .TI
A sad i da te pohvalim TACNO Boris 1 je majstor .
Vrsni poznavaoc TENISA i teniskih dogadjaja.
Nije omanuo ni kad je ljude procenjivao .
A sad sto to nekme smeta nije njegov problem, mnogo je vise onih kojima je druzenje sa njim prijatno i poucno .

Navedi moj post gde sam potcenio Novakov uspeh. Bilo koji.
I kaže se poznavaLAC a ne poznavaOC. Toliko.

Momce, nisam te ni procjenjivao...vec samo citao tvoje postove...
Nikome i nije bio cilj da nekoga uvrijedi...vec da poredi ponasanje pojedinaca sa ekvivalentnim stupnjem evolicije...
...vredjanje nije moj stil...

Bitno je da si me egzaktno shvatio...(: ...samo to je i bilo vazno (: ...

Samo mali dodatak. Ja nisam hejter, ne pripadam onim budalama koji mrze sve uspešne, popularne ili bogate. Ja samo imam stav o nekome kao sportisti i kao čoveku (onoliko koliko imam informacija o istom).

Niko mu jadnom ne pohvali post javno!!! Moram svima da vam kazem da je za ovo dobio repkicu!
Ajde, ko se jos raduje komentarisanju sa ovom nasom crnom ovcom?! Pitam!
Toliko me mrzi al' cu sad za tebe machko, ovco...crna :) i ostali "PRIMATI"....da postavim jednu fotkicu lepu, ako ne uspijem Duskica ce mi svesrdno priteci u pomoc! ;)

Hvala, baš ljubomorno s tvoje strane :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back