Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PORED SVEGA STO OVAJ BORIS NAPRICA NA PODFORUMU O TENISU, MENE NE BI CUDILO DA NA KRAJU ON NAS UBEDI KAKO JE ON IGRAO GRAND SLAM FINALE ILI TAKO NEKU NEBULOZU I TO JE VEROVATNO PISALO U NEKIM NOVINAMA KOJE SAMO ON CITA :D ...SVAKI DAN ME IZNENADJUJE SVE VISE I PREVAZILAZI SAMOG SEBE...A O TENISU, TRUBA!

Ja ti na sve ovo napisem... : "Sta je GRIFF"?
Toliko o GS-ovima.

Sto se tice NOLETA i Federera...cinje nica su tvoji postovi te 2008-e i sadasnji...na to se odnosilo U POSLEDNJIH PAR MECEVA :).
E moj Hesse...da li moram da ti jos i prevodim :)?

Srle...gledaj...ti da si citao sve nase izjave ne bi se hvatao kao lud plota nekih povrsnih shvatanja nego bi postovao to sto smo rekli ;).
Ako te ne mrzi prelistaj malo unazad pa tek onda izvuci iz kenteksta ;).

Ja ti na sve ovo napisem... : "Sta je GRIFF"?
Toliko o GS-ovima.

Sto se tice NOLETA i Federera...cinje nica su tvoji postovi te 2008-e i sadasnji...na to se odnosilo U POSLEDNJIH PAR MECEVA :).
E moj Hesse...da li moram da ti jos i prevodim :)?

Srle...gledaj...ti da si citao sve nase izjave ne bi se hvatao kao lud plota nekih povrsnih shvatanja nego bi postovao to sto smo rekli ;).
Ako te ne mrzi prelistaj malo unazad pa tek onda izvuci iz kenteksta ;).

1.objasni ti sto si slagao da je nole dobio poslednjih par susreta... /sta ima da diskutujem sa covekom koji neprestano izmislja/
2.zasto se uopste razspravljas sa nama 'glupima' i pokusavas da nam prodajes sarene laze, a o tenisu truba...
3. sudeci po tvojim postovima na podforumu tenis, rekao bih da i ti jedes mnogo testenine :D

Ti to mene nasla da :per:

Moram malo. :mrgreen:

Nego, kakva je ovo kafana u kojoj se nikada ne pije?

pice5211.jpg

1.objasni ti sto si slagao da je nole dobio poslednjih par susreta... /sta ima da diskutujem sa covekom koji neprestano izmislja/
2.zasto se uopste razspravljas sa nama 'glupima' i pokusavas da nam prodajes sarene laze, a o tenisu truba...
3. sudeci po tvojim postovima na podforumu tenis, rekao bih da i ti jedes mnogo testenine :D

E ovo sam cekao :hahaha:.
Namjerno nisam htio da ti ovo predocim...samo da vidim dokle ces ici.

E,sada da te CICA malo bocne...tek toliko da ides kuci PLACUCI i da te bude sramota svih clanova ovog PDF-a.
Kada smo kod lazi...prije nego sto pocnes da pricas da neko laze onda budi siguran da si siguran sta pricas posto znam da ce ovo da boli.
Evo ti clanak u kojem SVICARCI pricaju o tome gdje Federer zivi...toliko o lazima.

http://forum.goldcoastsquad.ch/index.php?page=Thread&threadID=2679

To ti je link u kojem stoji CRNO na BJELO gdje Roger Ferderer zivi a ovo ti je link...cisto da znas kojoj opstini pripada ta zajdenica :).

http://www.myswitzerland.com/de/infra.cfm/rkey/2214

E,sada Hesse pored svih nebuloza koje si izrekao idi i spaavj.
Najdraze mi je sto znam kolikom broju ljudi sam ovim postom nanijeo osmjeh na lice :rotf:.

E Hesse,Hesse...samo milimetar...:mrgreen:.

Toliko o tvojoj casti i karakteru :hahaha:.

Urose, gusti od jagode ostavljam tebi. :lol:

Ja veceras konzumiram drugu vocku. :mrgreen:

http://2.***************/_wd_y2hIJrQA/Syjtij-9sRI/AAAAAAAAAM8/DNThzGak1lM/s200/rakija.jpg

Hesse, slobodno se posluzi. :lol:

E ovo sam cekao :hahaha:.
Namjerno nisam htio da ti ovo predocim...samo da vidim dokle ces ici.

E,sada da te CICA malo bocne...tek toliko da ides kuci PLACUCI i da te bude sramota svih clanova ovog PDF-a.
Kada smo kod lazi...prije nego sto pocnes da pricas da neko laze onda budi siguran da si siguran sta pricas posto znam da ce ovo da boli.
Evo ti clanak u kojem SVICARCI pricaju o tome gdje Federer zivi...toliko o lazima.

http://forum.goldcoastsquad.ch/index.php?page=Thread&threadID=2679

To ti je link u kojem stoji CRNO na BJELO gdje Roger Ferderer zivi a ovo ti je link...cisto da znas kojoj opstini pripada ta zajdenica :).

http://www.myswitzerland.com/de/infra.cfm/rkey/2214

E,sada Hesse pored svih nebuloza koje si izrekao idi i spaavj.
Najdraze mi je sto znam kolikom broju ljudi sam ovim postom nanijeo osmjeh na lice :rotf:.

E Hesse,Hesse...samo milimetar...:mrgreen:.

Toliko o tvojoj casti i karakteru :hahaha:.

taj link je link sa drugog foruma gde je ko zna koja budala to napisala, a ne bi me cudilo da si ti licno, posto ti je trebalo par dana da 'iscackas' to...stvarno se pitam da li ti sam verujes u to sto pises...pa ni dete ti ne pi progutalo tako niske izmisljotine...dakle jos jedna tvoja laz u velikom stilu...stvarno za coveka tvojih godina, ja bih se zapitao...moral i slicne teme, gde odose, gde i noletova testenina, ja mislim :D

Poslednja izmena:
taj link je link sa drugog foruma gde je ko zna koja budala to napisala, a ne bi me cudilo da si ti licno, posto ti je trebalo par dana da 'iscackas' to...dakle jos jedna tvoja laz u velikom stilu...stvarno za coveka tvojih godina, ja bih se zapitao...moral i slicne teme, gde odose, gde i noletova testenina, ja mislim :D

Smrc,smrc...jeli i to neko lagao...pa to ti je prepisam clanak iz novina...buhaaaaaa,Hesse da li boli....pa da li te je sada sramota :hahaha:.
Mene bi bila i to velika...jedino da sam necovjek pa da mi je svejedno :hahaha:.
Ajde sada na pranje zuba i krevet :mrgreen:.

I po ko zna koji put ti govorim sledeci put kada se budes htio bosti ponesi i ARGUMENTE sa sobom...ne INAT :hahaha:.

Smrc,smrc...jeli i to neko lagao...pa to ti je prepisam clanak iz novina...buhaaaaaa,Hesse da li boli....pa da li te je sada sramota :hahaha:.
Mene bi bila i to velika...jedino da sam necovjek pa da mi je svejedno :hahaha:.
Ajde sada na pranje zuba i krevet :mrgreen:.

I po ko zna koji put ti govorim sledeci put kada se budes htio bosti ponesi i ARGUMENTE sa sobom...ne INAT :hahaha:.

da, da, to je prepis iz novina, samo kad ti kazes...a tebi verujemo bez rezerve jer malo malo pa kazes istinu (svake prestupne) ;) ...daj idi nekog drugog farbaj...ne znam kakvi su likovi tamo na video igricama, el njih tamo mazes :D
covece, pa utisam te u jednoj recenici :D

Poslednja izmena:
da, da, to je prepis iz novina, samo kad ti kazes...a tebi verujemo bez rezerve jer malo malo pa kazes istinu (svake prestupne) ;) ...daj idi nekog drugog farbaj...ne znam kakvi su likovi tamo na video igricama, el njih tamo mazes :D
covece, pa utisam te u jednoj recenici :D

Pa tebi covjek da i skenira naslov u novinama,rekao bi da sm ih ja STAMPAO :hahaha:.
Pa sta sada ne valja HESSE...gorak je ukus poraza i razocarenja :).

Ne mogu da vjerujem da si toliko uporan...pa svi ti se smiju :rotf:.
Novine ovaj,novine onaj,forum ovaj,forum onaj...hahahahaha...

Pa tebi covjek da i skenira naslov u novinama,rekao bi da sm ih ja STAMPAO :hahaha:.
Pa sta sada ne valja HESSE...gorak je ukus poraza i razocarenja :).

Ne mogu da vjerujem da si toliko uporan...pa svi ti se smiju :rotf:.
Novine ovaj,novine onaj,forum ovaj,forum onaj...hahahahaha...

ne valja to sto te novine naravno ne postoje, plod su tvoje maste...
sve si pokusao da bi nas ubedio da znas nesto o tenisu, ali ne vredi...pa covece, verbalno si nemocan...unistim te u 2 reda :D

ne valja to sto te novine naravno ne postoje, plod su tvoje maste...
sve si pokusao da bi nas ubedio da znas nesto o tenisu, ali ne vredi...pa covece, verbalno si nemocan...unistim te u 2 reda :D

Opet ne valja...rece ja tebi...drugi put ponesi ARGUMENTE a ne INAT...mozda te i postedim :hahaha:.
E,Hesse,Hesse...pa da te toliko provalim...to je bruka...a cekao sam te oko mjesec dana :mrgreen:.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back