Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
ja od sad vise ne jedem testeninu, nije sala![]()
Ja bas danas jeo
, ko zna dal cu sutra moci da ustanem 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja od sad vise ne jedem testeninu, nije sala![]()
Ja bas danas jeo
, ko zna dal cu sutra moci da ustanem 

PORED SVEGA STO OVAJ BORIS NAPRICA NA PODFORUMU O TENISU, MENE NE BI CUDILO DA NA KRAJU ON NAS UBEDI KAKO JE ON IGRAO GRAND SLAM FINALE ILI TAKO NEKU NEBULOZU I TO JE VEROVATNO PISALO U NEKIM NOVINAMA KOJE SAMO ON CITA...SVAKI DAN ME IZNENADJUJE SVE VISE I PREVAZILAZI SAMOG SEBE...A O TENISU, TRUBA!
.
?Ja ti na sve ovo napisem... : "Sta je GRIFF"?
Toliko o GS-ovima.
Sto se tice NOLETA i Federera...cinje nica su tvoji postovi te 2008-e i sadasnji...na to se odnosilo U POSLEDNJIH PAR MECEVA.
E moj Hesse...da li moram da ti jos i prevodim?
Srle...gledaj...ti da si citao sve nase izjave ne bi se hvatao kao lud plota nekih povrsnih shvatanja nego bi postovao to sto smo rekli.
Ako te ne mrzi prelistaj malo unazad pa tek onda izvuci iz kenteksta.
Ti to mene nasla da![]()

Moram malo.
Nego, kakva je ovo kafana u kojoj se nikada ne pije?
![]()

plasimo se da ne dobijemo dijareju od vode![]()

Pa nemojte piti vodu.![]()
Urose, da ti ne bude previse dupli?![]()

Pa nemojte piti vodu.![]()
Urose, da ti ne bude previse dupli?![]()
1.objasni ti sto si slagao da je nole dobio poslednjih par susreta... /sta ima da diskutujem sa covekom koji neprestano izmislja/
2.zasto se uopste razspravljas sa nama 'glupima' i pokusavas da nam prodajes sarene laze, a o tenisu truba...
3. sudeci po tvojim postovima na podforumu tenis, rekao bih da i ti jedes mnogo testenine![]()
.
.
.
.
.

E ovo sam cekao.
Namjerno nisam htio da ti ovo predocim...samo da vidim dokle ces ici.
E,sada da te CICA malo bocne...tek toliko da ides kuci PLACUCI i da te bude sramota svih clanova ovog PDF-a.
Kada smo kod lazi...prije nego sto pocnes da pricas da neko laze onda budi siguran da si siguran sta pricas posto znam da ce ovo da boli.
Evo ti clanak u kojem SVICARCI pricaju o tome gdje Federer zivi...toliko o lazima.
http://forum.goldcoastsquad.ch/index.php?page=Thread&threadID=2679
To ti je link u kojem stoji CRNO na BJELO gdje Roger Ferderer zivi a ovo ti je link...cisto da znas kojoj opstini pripada ta zajdenica.
http://www.myswitzerland.com/de/infra.cfm/rkey/2214
E,sada Hesse pored svih nebuloza koje si izrekao idi i spaavj.
Najdraze mi je sto znam kolikom broju ljudi sam ovim postom nanijeo osmjeh na lice.
E Hesse,Hesse...samo milimetar....
Toliko o tvojoj casti i karakteru.
Urose, gusti od jagode ostavljam tebi.
Ja veceras konzumiram drugu vocku.
http://2.***************/_wd_y2hIJrQA/Syjtij-9sRI/AAAAAAAAAM8/DNThzGak1lM/s200/rakija.jpg
Hesse, slobodno se posluzi.![]()
taj link je link sa drugog foruma gde je ko zna koja budala to napisala, a ne bi me cudilo da si ti licno, posto ti je trebalo par dana da 'iscackas' to...dakle jos jedna tvoja laz u velikom stilu...stvarno za coveka tvojih godina, ja bih se zapitao...moral i slicne teme, gde odose, gde i noletova testenina, ja mislim![]()
.
.
.
.Smrc,smrc...jeli i to neko lagao...pa to ti je prepisam clanak iz novina...buhaaaaaa,Hesse da li boli....pa da li te je sada sramota.
Mene bi bila i to velika...jedino da sam necovjek pa da mi je svejedno.
Ajde sada na pranje zuba i krevet.
I po ko zna koji put ti govorim sledeci put kada se budes htio bosti ponesi i ARGUMENTE sa sobom...ne INAT.
Urose, gusti od jagode ostavljam tebi.
Ja veceras konzumiram drugu vocku.
http://2.***************/_wd_y2hIJrQA/Syjtij-9sRI/AAAAAAAAAM8/DNThzGak1lM/s200/rakija.jpg
Hesse, slobodno se posluzi.![]()

hvala, hvala![]()

da, da, to je prepis iz novina, samo kad ti kazes...a tebi verujemo bez rezerve jer malo malo pa kazes istinu (svake prestupne)...daj idi nekog drugog farbaj...ne znam kakvi su likovi tamo na video igricama, el njih tamo mazes
covece, pa utisam te u jednoj recenici![]()
.
.
.Pa tebi covjek da i skenira naslov u novinama,rekao bi da sm ih ja STAMPAO.
Pa sta sada ne valja HESSE...gorak je ukus poraza i razocarenja.
Ne mogu da vjerujem da si toliko uporan...pa svi ti se smiju.
Novine ovaj,novine onaj,forum ovaj,forum onaj...hahahahaha...
ne valja to sto te novine naravno ne postoje, plod su tvoje maste...
sve si pokusao da bi nas ubedio da znas nesto o tenisu, ali ne vredi...pa covece, verbalno si nemocan...unistim te u 2 reda![]()
.
.Opet ne valja...rece ja tebi...drugi put ponesi ARGUMENTE a ne INAT...mozda te i postedim.
E,Hesse,Hesse...pa da te toliko provalim...to je bruka...a cekao sam te oko mjesec dana.

Ovde ne moze na miru ni da se popije...
Hesse i Boris svaku temu koriste da nastave![]()