Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj Najvisi provocira u svakom postu ali dobro
Bez ovih pesama ubuduce![]()
Gle,sad citam novine...Novakova izjava...Novinar : " Sta mislite kako ce Conga proci protiv Federera?"
Nole : " Ne znam kako ce proci,niti me to uopste zanima! "
Da je ovo izjavio Federer,mislim da bi se ovde odaaaaavno osulo drvlje i kamenje....I bilo bi,kako je nevaspitan,nadmen,kako moze tako da prica...Gde ste sada,kada ljubimac nacije izjavi ovako nesto?
Eeeeeeee,dragi moji,zato,kad Federer prica,tisina.....Kad ne mozete da budete objektivni.

Jesi za jedan liz? 
Zasto bi ga to interesovalo...iskreno?
Nije on Federer pa da omalovaazava druge tenisere svojim izjavama.
Za razliku od Federera je NOLE ipak iskren.Srle,moze li se Federer time pohvaliti?
NOLE je za Federera svjet izmislio.
Stani, stani... Novaka to ne zanima... jer zna sta ce se sada o njemu pisati. Nesto slicno onome sto ce svako objektivan i ovde napisati.
RF je zanimalo tudje dvoriste. Konkretno je pljuvao. Nebo i zemlja.
Velika razlika... to od tebe nisam ocekivao.
Nego si jedva docekao da opletes po kilavom.![]()
Jok,jok,gresis silno sinkoPazi ovako....Federer je nakon poraza od Noleta pre dve godine,na ovom istom mestu,izjavio kako ga ne interesuje ko ce da pobedi u finalu i da ga nece ni gledati....
Sada to isto izjavljuje Nole,doduse,Nole je ispao u 1/4 finalu,dakle,NE itneresuje ga kako ce Conga igrati sa Federerom i slicno...TO je izjavio,dao sam citat malo iznad....
I sad....Koja je razlika,sem sto je sada 2010. a onda je bila 2008? Ista izjava,ovaj put izrecena od Noleta? Ne pricam o drugim izjavama i izjavama koje su usledila nakon toga,nego bas nakon poraza i jednog i drugog.
Koja je razlika?
Zasto bi ga to interesovalo...iskreno?
Nije on Federer pa da omalovaazava druge tenisere svojim izjavama.
Za razliku od Federera je NOLE ipak iskren.Srle,moze li se Federer time pohvaliti?
NOLE je za Federera svjet izmislio.
Gle,sad citam novine...Novakova izjava...Novinar : " Sta mislite kako ce Conga proci protiv Federera?"
Nole : " Ne znam kako ce proci,niti me to uopste zanima! "
Da je ovo izjavio Federer,mislim da bi se ovde odaaaaavno osulo drvlje i kamenje....I bilo bi,kako je nevaspitan,nadmen,kako moze tako da prica...Gde ste sada,kada ljubimac nacije izjavi ovako nesto?
Eeeeeeee,dragi moji,zato,kad Federer prica,tisina.....Kad ne mozete da budete objektivni.
ajoj

Tako mi lepo reci,kad je nas,sve mu je dozvoljeno,to je posteno navijacko vidjenje protiv kog nemam nista protiv....Dok neko ne uzme da ga brani sa drugim argumentima.Dok je navijacki poriv u pitanju,to potpuno razumem,ali kad zbog tog porica neko pokusa da objasni da je to sto Nole kaze OK a kad Fed kazeto isto,to je totalno s.anje...E to nije u redu.Ajoj,samo zato sto sam rekao istinu?Zato sto pljujete Federera,a Nole je OK,bez obzira na iste izjave,samo je u pitanju druga godina?Dobro,smej se,nije cim.
Jok,jok,gresis silno sinkoPazi ovako....Federer je nakon poraza od Noleta pre dve godine,na ovom istom mestu,izjavio kako ga ne interesuje ko ce da pobedi u finalu i da ga nece ni gledati....
Sada to isto izjavljuje Nole,doduse,Nole je ispao u 1/4 finalu,dakle,NE itneresuje ga kako ce Conga igrati sa Federerom i slicno...TO je izjavio,dao sam citat malo iznad....
I sad....Koja je razlika,sem sto je sada 2010. a onda je bila 2008? Ista izjava,ovaj put izrecena od Noleta? Ne pricam o drugim izjavama i izjavama koje su usledila nakon toga,nego bas nakon poraza i jednog i drugog.
Koja je razlika?
za razliku od Noleta, Federer je iskren...uvek meri sta govori...Nole uvek daje smele izjave kako ce osvojiti ovo, ono, a kad treba da predje sa reci na delo, truba...tako i boris...prica tu ovo ono...a ustvari mlati praznu slamu...
... ovo za Novaka razumem, izletao je k'o kola kod Besnog Foka ne jednom, ali ovo da je RF odmeren... 

OK,sad se razumemo
Pa ovako...Da se meni tako nesto desi,99% ni ja ne bih gledao ama bas ni jedan jedini mec posle toga i odleteo bih kuci sledecim avionom. Mozda,ali samo mozda da mi nesto totalno nije jasno u necijoj igri,pa i da ostanem da pogledam njegov mec.Ovako,tesko...
A za izjave....Meni je OK da neko kaze da ga ne interesuej sledece kolo...Iako lepse zvuci za narodne mase da kazes,gledacu i interesovacu se.
Meni smeta kad se drze dvostruki arsini za iste izjave.I jos kad se brani takav stav.

OK,sad se razumemo
Pa ovako...Da se meni tako nesto desi,99% ni ja ne bih gledao ama bas ni jedan jedini mec posle toga i odleteo bih kuci sledecim avionom. Mozda,ali samo mozda da mi nesto totalno nije jasno u necijoj igri,pa i da ostanem da pogledam njegov mec.Ovako,tesko...
A za izjave....Meni je OK da neko kaze da ga ne interesuej sledece kolo...Iako lepse zvuci za narodne mase da kazes,gledacu i interesovacu se.
Meni smeta kad se drze dvostruki arsini za iste izjave.I jos kad se brani takav stav.
Ne razumemo se... pricam o tome da nije isto gledati preko plota i ignorisati finale. Zavrsio si turnir, odmah ide sledeci, normalno je da sibas dalje. Cisto sumnjam da iko ostane duze od sledeceg leta za naredni ATP turnir, posebno ako je ispao. Tako da to ne uzimam za zlo niti jednom niti drugom u ovakvom kalendaru turnira; i ti bi isto uradio.
Pa se obrati onima kojima je to zasmetalo. Meni nije. Niti ce.
Ja sam ti rekao kakve mi izjave smetaju. Prepotentne i nadmene.
Dakle, da rezimiram: razlike NEMA. Al' ne vidim nista lose u toj izjavi, ma iz cijih usta dosla.
Normalno da nije isto, Nole je nash!!! sta me briga za budjavog Svajcarca![]()
![]()

Hvala,znam to i bez tebe,ali lepo je cuti i od drugih.
Da,malopre napises nisu svi Hrvati isti,OK su,nije onaj lik predstavnik celg naroda,tralala...Onda Jankovic,u sali,napise BUDJAVI Svajcarac i to je OK,a Nole je nas i sve je OK....Interesantno...
Jasno,ne vredi da pricam ovde jer se vracamo na isto. I to je to. Uopste ne citate,ili jos gore,citate i ne razmislajte o postu vec samo odreagujete.Da je neko od vasih hihihi hahaha kometara postavio nesto slicno,bila bi odmah reputacija,smajlici i ostalo,bez obzira sto na postu pise samo hihihih hahaaha....
Srecom,ovde se ne nerviram jer je ovo kafana....