Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aman bre.. krenuo on o paprikama pa se ubacio i Najvisi... onda su lepo poceli da se ganjaju u sve zescem ritmu i na kraju je Uros popio ban

I na kraju zbog paprika Urosh dobije -ban, a zashto nije i Najvishi onda banovan, kad su zajedno "diskutovali" o paprikama, jak razlog za banovanje!
I zar je to razlog da Urosh dobije ban, sramota i nije fer!!
Ovo stvarno nema smisla!!!

I na kraju zbog paprika Urosh dobije -ban, a zashto nije i Najvishi onda banovan, kad su zajedno "diskutovali" o paprikama, jak razlog za banovanje!
I zar je to razlog da Urosh dobije ban, sramota i nije fer!!
Ovo stvarno nema smisla!!!

Jel, ti bi da i Najvisi bude banovan? Nece da moze.
Najvisi je uredno trpeo Urosevo kucno vaspitanje. Sest postova zaredom mi je rekao da se teram u tri lepe, misleci da se sve moze dok je Grizli tu...
E pa ne moze. A ni Grizli se nece jos dugo pitati.
Smeta ti Najvisi? Mozes da mu pljunes pod prozor. Zajedno sa ostalim poznavaocima.
Idi, grli se sa Duskom, pisite pesme.

Samo se jos negde pojavi sa tom nakaradnom logikom napadanja bez iole tri ciste o tome u cemu je bila stvar.

Jel, ti bi da i Najvisi bude banovan? Nece da moze.
Najvisi je uredno trpeo Urosevo kucno vaspitanje. Sest postova zaredom mi je rekao da se teram u tri lepe, misleci da se sve moze dok je Grizli tu...
E pa ne moze. A ni Grizli se nece jos dugo pitati.
Smeta ti Najvisi? Mozes da mu pljunes pod prozor. Zajedno sa ostalim poznavaocima.
Idi, grli se sa Duskom, pisite pesme.

Samo se jos negde pojavi sa tom nakaradnom logikom napadanja bez iole tri ciste o tome u cemu je bila stvar.

Uh, Uh al' smo se narogushili, pa josh neke pretnje:lol:
Pojavicu se gde ja hocu, ima da moze, a ti samo pljuj, eto :mrgreen:

Kratki ti zivci, a?
Smiri se i spusti malo, mishlish da je tebi dozvoljeno da vredjash i podcenjujesh druge.
To je tvoj nivo, nizak, da nizi ne moze biti, tvoj problem, uzivaj u svojoj pameti:mrgreen:

Nizi od teranja u tri lepe tesko da moze biti. Bolje od toga i ne znate, ni ti ni on.
Tek cu da vas argumentovano podcenjujem i vredjam. Samo me gledaj.
Kad moze zeleni, mogu i ja.
Kako rekoh, idi, piskaraj poemice o Noletu...

Divan ti rechnik:mrgreen:
Ti cesh da mi kazhesh, ti si sam sebi geto:mrgreen:

Uvek je i bio takav. Balega je rec koja stoji i u udzbeniku "Biologija" za peti razred osnovne. Definisana kao izmet domacih zivotinja.
Osnovno obrazovanje. Tesko ce ti ga smajliji nadoknaditi.
Drugi deo posta ne zavredjuje odgovor. Prosto "sam si sebi geto" je... nebulozna izjavna recenica.

Aham, evo ostala bez kose:lol::rotf::lol:

Sto se kose tice, samo pogledaj kako ti je pritisak na dvesta skocio cim se pomenulo da je Uros zbog mene banovan... bez i da si uopste znala o cemu se radi.
Ti smajliji su jedino sto si i umela da piskaras. Pored poemica i slika tenisera.
I odgovora zarad odgovora. Kao sto je ovaj psalm gore.

Imam nizak pritisak, :lol:, tako da ti samo piskaraj i dalje, argumentovano:think:
Ne brini ti shta cu ja da pishem, iako nemere biti tako "pametno' kao tvoje piskaranje, ti jedva chekash , ma nishta, ti si dovoljan sam sebi, sportista pravi, vidi se iz oma:lol:
Vishe zaista ne zavredjujesh ni slovo da ti odgovorim, budi ponosan na svoj rechnik i svoje osnovno obrazovanje!!!
Nemam nameru da ti vishe odgovoram, jer nisi vredan da troshim tastaturu a ni vreme za tkve kao shto si ti:rtfm

Bravo... zahvaljujem i stihoklepcu iznad. :mrgreen:

Umno, nema sta... "najnizi stvore"... odrasces jednom... i shvatiti koliko haiku-fore iz osnovne skole veze sa stvarnim zivotom nemaju...

Neces me zaobici, bojana... jer videh koliko si zapenila kad ti je neko decka sa kocijaskim manirima na mesto postavio...
Gde si videla sportistu koji nije agresivan... a da je ista postigao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back