Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
snapshot.jpg

:mrgreen:

20-tog januara je 10 godina kako sam korisnik Foruma KRSTARICA .Forum sam pronasla trazeci nesto o nasem Novaku Djokovicu.
Ucesnik sam skoro svega na TENISU...
Sad moram da vam priznam iznenadio me Nik Kirijos. Hvala Smartanabil Na obavjestenju.

"Novak Đoković je jedan od lidera našeg sporta. On je tehnički naš Lebron Džejms. Treba da bude primer svim teniserima. Kada je radio neke stvari tokom panedemije, to nije bilo pravo vreme. Znam da svi greše, neko izađe iz koloseka, mislim da moramo biti odgovorni. Na kraju dana, mi smo kolege, takmičimo se jedni protiv drugih, bavimo se istim poslom. Niko zaista nije Novaka smatrao odgovornim. Svi se ponekad ’pogube’, ali mislim da je trebalo da se povuče. Ne radim ove stvari zbog medijske pažnje. Tako sam vaspitan i samo pokušavam da radim ono što je do mene", rekao je Kirjos.

Prvih deset na svetu:

1. Novak Đoković (Srbija) 12.030 bodova

2. Rafael Nadal (Španija) 9.850

3. Dominik Tim (Austrija) 9.125

4. Danil Medvedev (Rusija) 8.470

5. Rodžer Federer (Švajcarska) 6.630

6. Stefanos Cicipas (Grčka) 5.940

7. Aleksandar Zverev (Nemačka) 5.615

8. Andrej Rubljov (Rusija) 4.164

9. Dijego Švarcman (Argentina) 3.455

10. Mateo Beretini (Italija) 3.120

--------

Naši teniseri u vrhu ATP liste:

1. Novak Đoković 12.030

26. Dušan Lajović 1.785

31. Filip Krajinović 1.673

42. Miomir Kecmanović 1.328

56. Laslo Đere 1.068

140. Nikola Milojević 479

149. Danilo Petrović 458

202. Viktor Troicki 326

Pošto ATP Kup još nije počeo objaviću ovdje raspored prvog dana turnira:

Screenshot_2021-02-01 Tenis rezultati uživo - tenis rezultati, ATP WTA poredak.png

Vidimo se od ponoći na novoj temi. Sport Klub će prenositi ovo takmičenje. Kao što vidite duel Srbija - Kanada počinje u ponoć. :) Gotova je pauza, za nas ljubitelje tenisa počinje nova teniska sezona.

Istovremeno se u Melburnu održavaju po dva turnira za muškarce i žene. Kod muškaraca ne nastupaju teniseri koji će igrati ATP Kup, dok kod žena igraju skoro sve najbolje teniserke. Sport Klub prati iz Melburna samo žene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back