Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim cesto u publici kamera hvata jednog poznatog i nama "omiljenog" komentatora kome toplo preporucujem da sebe i svojih zivaca radi veceras pakuje kofere i putuje kuci. Sutrasnji mec mu nece prijati.

"Prema pouzdanim informacijama pre dve večeri u Hejliju, državi Ajdaho, SAD, tamošnji komšiluk je prijavio remećenje javnog reda i mira, pošto je njihov sused na sav glas doživeo seriju orgazama gledajući prenos teniskog turnira u Parizu.

Incident je ubrzo izglađen jer se ispostavilo da je reč o bivšem švedskom teniseru Matsu Vilanderu koji nije uspeo da kanališe svoje “emocije”, dok je gledao meč između Novaka Đokovića i Marina Čilića. Na koji način je Vilander pristao da nadoknadi svojim komšijama pretrpljeni stres nije do kraja poznato.

Za Vilandera ovakvo ponašanje nije čudno, niti iznenađujuće znajući koliko ga je frustrirala višegodišnja dominacija Novaka Đokovića, koju često nije ni pokušavao da prikrije.

Poslednja izmena:
55a39ffa79b2442e8fa32c72e4a49336.png

Ko majka dete. :ok:

- - - - - - - - - -

Vratio se stari dobri Nole :D Šteta za 3-4 loša mjeseca.

jébiga. :(

Naslovna / Tenis /
Ovo mu sad nije trebalo...

RAONIĆ PRESUDIO NOLETU:
Marej je najbolji u 2016?!

20.11.2016 12:06

Juče je oduševio odličnom igrom protiv Britanca, ali ova izjava mu, čini se, nije baš trebala. Pogotovo ne u ovom trenutku...
Miloš Raonić je juče bio na pragu velikog trijumfa i plasmana u finale završnog turnira u Londonu, ali je Endi Marej uspeo da se izvuče u kritičnim trenucima, spasao je i meč loptu, a onda trijumfovao sa 5:7, 7:6, 7:6 posle tri sata i 38 minuta igre.
S obzirom da je naš Novak Đoković potom ubedljivo triujumfovao nad Nišikorijem u drugom polufinalu (6:1, 6:1), večeras od 19 časova gledaćemo duel dva najbolja tenisera planete, direktan duel za prvo mesto na ATP listi!

I dok svi mi verujemo da je forma Novaka Đokovića ponovo u velikom usponu i da će se ekspresno vratiti na prvo mesto koje je izgubio pre nedelju dana, Miloš Raonić ima drugačije mišljenje. On nije ni sačekao ishod večerašnjeg meča, već je unapred presudio.
''Bez obzira na ishod finala, Endi je i dalje najbolji igrač na svetu u 2016. godini. U to nema nikakve sumnje'', poručio je Raonić a prenosi britanski ''Metro'', na oduševljenje tamošnjih ljubitelja tenisa.
Dobro, jasno je da mu je lakše da podnese jučerašnji poraz ako kaže da je izgubio od najboljeg na svetu, ali verujemo da će ga Novak večeras razuveriti.

Poslednja izmena:

U ovom mecu im je pokazao da je opet postao onaj stari, nepobedivi Nole na koga vise ne deluju nikakvi obicni, sitni prljavi trikovi pa se treba cuvati da, ne daj boze, nisu presli na nekakav visi nivo, plasim se reci cega.

Poslednja izmena:
Jeste Dule zaboravih da napisem medicinski fenomen .:manikir:

Tako ti je to Duskice moja. Dzaba ti je nas Milos i moga ponijet u svom genotipu sve najbolje od Marka Miljanova, svo cojstvo i junastvo, kad je svoj definitivni fenotip razvijao i u potpunosti formirao tamo negde na trulom Zapadu. Gde i "napukli" butni misici zarastaju za “tri dana” za odredjenu sumu novca.

Ili, ako nekome treba debelo napakostiti sto kaze moj kolega sa godine Moma Jakovljevic:

“ŠOKANTNE TVRDNJE SRPSKOG HIRURGA: Raonić namerno predao meč Mareju da bi zajedno napakostili Novaku

Tenis 13:38, 15.11.2016.

Poznati srpski hirurg i pomoćnik direktora KBC "Dr Dragiša Mišović" Moma Jakovljević tvrdi da je kanadski teniser crnogorskog porekla Miloš Raonić namerno predao meč polufinala Mastersa u Parizu Endi Mareju da bi napakostio Novaku Đokoviću.

Đoković je poražen pre 10 dana u četvrtfinalu Mastersa u Parizu od Marina Čilića, a Mareju je potom bio dovoljan i plasman u finale da bi preuzeo prvo mesto na ATP listi. Raonić je predao meč Mareju zbog povrede desnog butnog mišića. Marej je u finalu pobedio Džona Iznera, a Britanac drugu nedelju drži prvo mesto na ATP listi.”

Sa covekom se nisam druzio jer je jos na trecoj godini poceo da se bavi manekenstvom i druzi sa Tamarom Bakić i Ljiljanom Perović sto je za nas obicne studente bila misaona imenica. Posle postao uspesan lekar, lekar Partizanovih košarkaša koji su na legendaran način 1992.godine pokorili Evropu, a potom je vodio brigu o zdravlju naših najboljih košarkaša u periodu njihovih najvećih uspeha, zamenik direktora KBC „Dr Dragiša Mišović".

Nije dobro,pa sto cemo to je nas Nole nikom nije teze nego njemu .
Mene zovu djeca iz Svajcarske,Kanade, Niksica,Podgorice ...
Ne sjekiraj se majko Nole je tvoj idol igra najbolje sto moze .
Polako se i ja smirujem .Ne preostaje mi nista drugo .
A mislila sam da ce da ga smlati .:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back