Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno sam za slobodu medija, ali i u tome mora postojati granica. Kad ta “sloboda” ugrozava moju - prestaje da bude sloboda i postaje agresija koja se na svaki nacin mora spreciti. Ovakvi clanci ne mogu se objavljivati kod nas.

SLOBODNI MEDIJIAko je ovo sloboda svaka nam cast

NOVAK PORUČIO BRITANSKIM MEDIJIMA: Za vas sam bio preljubnik sad i satanista, ali ja sam samo Srbin!
četvrtak, nov 03 2016

Britanci Novaka Đokovića optužuju da je sektaš! Engleski tabloid "Dejli mejl" tvrdi da je Pepe Imaz, privremeni trener Novaka Đokovića, vođa kulta i da je naš teniser član te grupe. Imaz, koji će biti uz Novaka samo ove nedelje tokom mastersa u Parizu, promoviše pokret "Ljubav i mir".

Taj pokret organizovao je Imazovo predavanje u Marbelji, kojem je prisustvovao i Đoković. Novinari engleskog tabloida zaključili su da je čitav događaj podsećao na susret članova nekog kulta. - Na momente sastanak podseća na okupljanje sekte. Novak većinu vremena drži oči zatvorene i u jednom trenutku priča kako je grupa pre sastanka imala duboku meditaciju - iščuđava se autor teksta.

Đokovićeva odluka da na pretposlednji turnir u sezoni vodi anonimnog Imaza umesto trenera Borisa Bekera i Marjana Vajde zaintrigirala je mnoge. - Imam veliki tim. Oni koji su sa mnom su takođe deo ekipe. Britanski mediji uvek, nešto od njih krene neka priča. Bio sam i preljubnik, doping prekšilac sada sam i satanista. Ja sam samo Srbin. - podsetio je svetski broj jedan.

P.S. Bilo je tu jos nekakvih clanaka i bljuvotina u njima u vezi Noletovog brata i doticnog gospodina koje sam kao, dovoljno je reci – normalan covek, preskocio.

Dosla im Dostana glave,ali mi se cini da je i ovaj guru gurnuo Noleta u istu rupu :hahaha:

xKczJwj.gif

Poslednja izmena:
Svakome je jasno da ce Nole biti najzasluzniji za osvojenu titulu u Parizu (pobedice u finalu nekoga ko do tamo bude nekako vec stigao), ali ipak ne bi bilo fer pa ne spomenuti da neku malu “zaslugicu” ima i Cilic koji ce danas petnaesti put sesti u “lift za gubiliste” i izaci pred Noleta. On je “sprecio” Karlovica i Gofana da izadju Noletu na megdan. Ni oni ne bi uradili nista narocito, ali bi bar mecevima podarili car neizvesnosti. Bar na nevidjeno. 14:0 deluje neutesno, izvesno, neinteresantno, nema cari. Dozlaboga dosadno. Za upaliti televizor na kraju da vidis rezultat.
Vala i taj StruMf (izvinite - nisam mogao da odolim) resio da turnir ucini totalno nezanimljivim. Izbacio Vavrinku. Tenisera koji je u totalno losoj formi i verovatno bi Nole lako sa njim, ali koji ponekad na Novak Djokovic “poludi” kao da ste pred bikom poceli da masete crvenom maramom. A onda …. .
Mala doza srece, kao u mecu sa Dimitrovom, kad ne igras dobro, a pobedis desava se dobrim igracima cesto pa to nije nista cudno. Federeru se tako nesto desilo bezbroj puta.

Svakome je jasno da ce Nole biti najzasluzniji za osvojenu titulu u Parizu (pobedice u finalu nekoga ko do tamo bude nekako vec stigao), ali ipak ne bi bilo fer pa ne spomenuti da neku malu “zaslugicu” ima i Cilic koji ce danas petnaesti put sesti u “lift za gubiliste” i izaci pred Noleta. On je “sprecio” Karlovica i Gofana da izadju Noletu na megdan. Ni oni ne bi uradili nista narocito, ali bi bar mecevima podarili car neizvesnosti. Bar na nevidjeno. 14:0 deluje neutesno, izvesno, neinteresantno, nema cari. Dozlaboga dosadno. Za upaliti televizor na kraju da vidis rezultat.
Vala i taj StruMf (izvinite - nisam mogao da odolim) resio da turnir ucini totalno nezanimljivim. Izbacio Vavrinku. Tenisera koji je u totalno losoj formi i verovatno bi Nole lako sa njim, ali koji ponekad na Novak Djokovic “poludi” kao da ste pred bikom poceli da masete crvenom maramom. A onda …. .
Mala doza srece, kao u mecu sa Dimitrovom, kad ne igras dobro, a pobedis desava se dobrim igracima cesto pa to nije nista cudno. Federeru se tako nesto desilo bezbroj puta.

"Jake prati sreca" kaze Konfucije......

Novak je 14 puta pobijedio Cilica.
Za ovu pobjedu mu treba bolja igra, prvi servis, da manje grijesi,da vraca servis uspjesno.
Trebace mu i puno srece. Hrabre prati steca.
Nadam se da ce Novak nas Nole sve to lijepo da ispreplete i da pobijedi .:heart::heart::heart:

Ma Duskice, sto kazes ti, sto kaze Blajbi, sto kaze Konfucije i sto bi i svi "strucnjaci" rekli: "Sreca - po difoltu - prati hrabre". Tako da posle 14:0, Cilic je jos u svlacionici izgubio i 15-i mec. Cak mu i ne treba "puno" ili mnogo srece. Dovoljno je da ga samo "mrko" pogleda preko mreze.

Sa ovakvim pilećim tenisom i nije zadlužio da pobedi
Servis ko u neko top 50 wta devojče. Pacersko prebacivanje do iznemoglosti. Riter, nikada gori. Bekend paralele ni u najavi. Čovek dve kasvetne paralele nije odigrao. Obrazi se usukali; mišići ko u pileta, bezvoljno, sumorni izraz lica....
A sad Novače, pravac neki park i da grliš pariske platane i izjavljuj im ljubav...

Sent from my SM-G930F

Sa ovakvim pilećim tenisom i nije zadlužio da pobedi
Servis ko u neko top 50 wta devojče. Pacersko prebacivanje do iznemoglosti. Riter, nikada gori. Bekend paralele ni u najavi. Čovek dve kasvetne paralele nije odigrao. Obrazi se usukali; mišići ko u pileta, bezvoljno, sumorni izraz lica....
A sad Novače, pravac neki park i da grliš pariske platane i izjavljuj im ljubav...

Sent from my SM-G930F

Da stvar bude gora, drugi set je odigrao dosta solidno, pa je opet pukao :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back