Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih menjao sve njegove titule za pobedu nad Amerima u finalu 2014.
Sa izuzetkom OI sve ostalo osvaja za sebe, tako da osim cinjenice sto je Srbin, srpski sport nema nikakvu drugu korist od toga.

Tenis je individualan sport,nema tu mnogo patriotizma i ostalih stvari...

Eventualno OI i davis kup ali cak i to svi oni igraju za licne rekorde

- - - - - - - - - -

A što ga ti onda pratiš? :manikir:
Meni je verovatno i omiljeni :mrgreen:

Ali cinjenica je da nije ni u top 5 sportova po popularnosti

Tenis je individualan sport,nema tu mnogo patriotizma i ostalih stvari...

Eventualno OI i davis kup ali cak i to svi oni igraju za licne rekorde

- - - - - - - - - -

Meni je verovatno i omiljeni :mrgreen:

Ali cinjenica je da nije ni u top 5 sportova po popularnosti

Aj malo razmišljaj kad nešto kažeš. Koji idiot bi davao onolike pare za nagrade i jurio tenisere da ih sponzoriše da tenis nije popularan toliko?

Znaci sad GOAT lista izgleda ovako: :think:

1.Federer

2.Nadal

3.Sampras

4.Djokovic[/QUOTE]

http://www.pravda.rs/2016/06/07/sam...ma-djokovic-igra-najbolji-tenis-svih-vremena/

c5122f1dc83a42678ccef5be9436430a.png

Poslednja izmena od moderatora:
Sa izuzetkom OI sve ostalo osvaja za sebe, tako da osim cinjenice sto je Srbin, srpski sport nema nikakvu drugu korist od toga.

glupost... a cija zastava stoji stalno pored Djokovicevog imena i kad igra i na ATP list?
http://www.atpworldtour.com/en/rankings/singles

cija se himna intonirala u sred Pariza kada je osvojio RG?

on predstavlja srpski tenis, a naravno da igra i za sebe i svoj dzep bas kao sto to rade i atleticari kada odlaze na razna takmicenja, ali to ne sprecava vladu drzave da ih novcano nagradjuje zbog uspesnog promovisanja Srbije po svetu

ne zovu Djokovica za dzabe najboljim ambasadorom Srbije

glupost... a cija zastava stoji stalno pored Djokovicevog imena i kad igra i na ATP list?

on predstavlja srpski tenis, a naravno da igra i za sebe i svoj dzep bas kao sto to rade i atleticari kada odlaze na razna takmicenja, ali to ne sprecava vladu drzave da ih novcano nagradjuje zbog uspesnog promovisanja Srbije po svetu

Ako je on ambasador, daleko ćemo dogurati... Ima više gafova sa psovanjem i od Velje Ilića :lol:

Ja sam i rekao da osim cinjenice sto je Srbin, srpski sport nema nikakvu drugu korist od toga.
Titule pripadaju njemu, poeni na ATP takodje, kao i prihodi od turnira(a porez za njih ne placa u zemlji cija mu zastava stoji pored imena).

Najbolji ambasadori Srbije su vaterpolisti, kosarkasi, odbojkasi i mladi fudbaleri.

Ja sam i rekao da osim cinjenice sto je Srbin, srpski sport nema nikakvu drugu korist od toga.
Titule pripadaju njemu, poeni na ATP takodje, kao i prihodi od turnira(a porez za njih ne placa u zemlji cija mu zastava stoji pored imena).

Najbolji ambasadori Srbije su vaterpolisti, kosarkasi, odbojkasi i mladi fudbaleri.
.....ti se baš zabrinuo za taj porez....:lol:

Voleo bih i inače da čujem kakve koristi Srbija ima od njega.
Osnovao turnir, pa se pokazalo koliko smo teniska nacija... jedva se poseta merila desetinama, pa bržebolje ugašen.

Ali zato 'cela Srbija slavi'... :hahaha:

Novak je sportista iz Srbije igra za Srbiju, Srbin je a ja kao i većina navijača iz Srbije jednostavno najvijamo za igrača iz naše zemlje, zadovoljstvo svakog navijača je kad pobedi onaj za koga navijač navija......kakvu drugu korist očekujete.......sa druge strane Novak se pokazao i kao veliki dobrotvor i donator........znači veliki čovek.......u Srbiji samo zavidan svet ne poštuje to što Novak radi.........

Napisah ranije da je taj veliki dobrotvor donirao procentualno jedva desetak evra mesečno, gledajući prosečnu platu od tristotinak evra u Srbiji.

Zaradio je sto miliona, plus recimo još 150 od sponzora, ako ne i više, jer je teniserima prihod od sponzora najmanje toliko veći od prihoda od turnira.

Pronašli smo na netu jedva dva miliona donacija. Neka ih bude i duplo više, ma neka bude pet miliona do sada. Dakle, zaradio 250, donirao 5, za trinaest godina pro tenisa. Dva posto.
Prosečan Srbin recimo ima platu 300e, neka bude i 400e, kako kaže statistika, a nije tako, svi znamo. Za 13 godina to je 62400e. Dva posto je 1250e.

Mesečno, u donacijama, to je 1250 / (13 godina * 12 meseci) = 8 evra. Hiljadu dinara, mesečno.
Veliki humanitarac daje koliko realno da svaka sirotinja koja prolazi pored crkve Svetog Marka svakog dana i da po 50-ak dinara cigančićima i prosjacima.

Ali o njima se ne piše. O Noletu Božanskom se piše... E zato ne navija Srbija za njega. To je samo vaša iluzija, ovde razbijena argumentima.
I to sam bio velikodušan pišući koliko je donirao, i lažući da prosečan Srbin ima 400e...

A šta mislite, jel bitnije ovih hiljadu dinara mesečno vašem komšiji, ili ovom patrioti iz Monte Karla isti procenat?
A šta mislite, ima li on poreske olakšice kada donira novac u humanitarne svrhe?
A šta mislite, što Srbenda ne živi ovde, već u raju poreskom?

Napisah ranije da je taj veliki dobrotvor donirao procentualno jedva desetak evra mesečno, gledajući prosečnu platu od tristotinak evra u Srbiji.

Zaradio je sto miliona, plus recimo još 150 od sponzora, ako ne i više, jer je teniserima prihod od sponzora najmanje toliko veći od prihoda od turnira.

Pronašli smo na netu jedva dva miliona donacija. Neka ih bude i duplo više, ma neka bude pet miliona do sada. Dakle, zaradio 250, donirao 5, za trinaest godina pro tenisa. Dva posto.
Prosečan Srbin recimo ima platu 300e, neka bude i 400e, kako kaže statistika, a nije tako, svi znamo. Za 13 godina to je 62400e. Dva posto je 1250e.

Mesečno, u donacijama, to je 1250 / (13 godina * 12 meseci) = 8 evra. Hiljadu dinara, mesečno.
Veliki humanitarac daje koliko realno da svaka sirotinja koja prolazi pored crkve Svetog Marka svakog dana i da po 50-ak dinara cigančićima i prosjacima.

Ali o njima se ne piše. O Noletu Božanskom se piše... E zato ne navija Srbija za njega. To je samo vaša iluzija, ovde razbijena argumentima.
I to sam bio velikodušan pišući koliko je donirao, i lažući da prosečan Srbin ima 400e...

A šta mislite, jel bitnije ovih hiljadu dinara mesečno vašem komšiji, ili ovom patrioti iz Monte Karla isti procenat?
A šta mislite, ima li on poreske olakšice kada donira novac u humanitarne svrhe?
A šta mislite, što Srbenda ne živi ovde, već u raju poreskom?
....ti si genija za matematiku......:)

Eto, o tome pričam: Novakovom fan klubu je prosta matematička operacija suva genijalnost... :lol:

- - - - - - - - - -

Šalu na stranu, nemojte vređati časne građane Srbije koji udeljuju gde i kako stignu od svoje crkavice... o njima se ne piše, a ovoga u nebesa dižete.
Ružno je prema tim ljudima.

dobro a koja je onda korist za srpski sport sto je Zvezda bila prvak Evrope i sveta?

i nabrojani su dobri ambasadori, ali nisu oni ti koji ponavljaju uspehe i o kojima prica ceo svet

ko jos pamti osim nas i prica o tome da je Srbija prvak sveta do 20 godina? ili o vaterpolu?

dobro a koja je onda korist za srpski sport sto je Zvezda bila prvak Evrope i sveta?

i nabrojani su dobri ambasadori, ali nisu oni ti koji ponavljaju uspehe i o kojima prica ceo svet

ko jos pamti osim nas i prica o tome da je Srbija prvak sveta do 20 godina? ili o vaterpolu?

Pa za svaku evropsku pobedu Zvezde, Partizana, Vojvodine i ostalih, Srbija dobija poene na UEFA rang listi. Od Zvezdine titule nazalost nije bilo koristi zbog ratova i sankcija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back