Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

q3S8Alx.jpg

Poslednja izmena:
Mackoni i ekipa na aparatima

Upadljivo je odsustvo nolomrzaca i federeroljubaca sa foruma.

Dolazi jos jedna teska noc... glavobolja od vina a nigde bensedina... :lol:

Aha, znaci Jahve je sve vreme bio tu i citao, a onda se nasao prozvanim posle mog posta pa resio da napise nesto.

Dobro, bolje ista nego nista :lol:

E zato smo mi za vas gospoda...
Umesto da se radujete stvarno neverovatnom uspehu, vi gledate gde su neki nikovi na forumu kojima to nije ni blizu prioritet u životu, i kako da ih uvredite.

Uostalom, zahvalite onima sa istim takvim manirima na Šatrijeu. Napravili su cirkus i od ovog finala, drugačije ga ne bi ni osvojio. Ružno i tužno.

- - - - - - - - - -

Cestitke Noletu

ali

Cestitke i Olgi

Fantastican uspeh petnaestogodišnje Olge Danilović.Osvojila je titulu u juniorskom ženskom dublu na Rolan Garosu!
Ona i Špankinja Paula Arijas Manhon bile su bolje od ruskog para Potapova - Pervušina, koje su bile i prvi nosioci turnira, s 3:6, 6:3, 10:8.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...-zovem-tata-je-plakao-od-srece-mama-je-u-soku

Sačuvaj bože čime se hvalimo.
Zna li iko, bez guglanja, ko je osvojio ženski dubl ove godine u seniorskoj konkurenciji?
Na bilo kom turniru?
Ma, bilo koje godine? :lol:

Čuj, fantastičan uspeh... neverovatno.

Ova slika na videu koja ide uz Bože pravde...to je bio prelomni trenutak u meču.

Kada je drugi servis koji je bio od strane sudije označen kao dobra lopta posle greške linijskog sudije, a koji je po pravilu trebao da se ponovi, sudija dodelio poen Endiju. Novak je bio malo začuđen, ali je to prihvatio i od tog trenutka gledamo drugog Novaka.

Sva nervoza iz prvog seta je nestala, a na njeno mesto se pojavila fokusiranost i počeo je Novakov ples po terenu. Konstantan pritisak na Marijev servis i totalna kontrola poena rezultirali su potpunu dominaciju do 5:2 u 4. setu. Tada, posle drugog brejka je počeo već da slavi i fokus je nestao. Mari vraća jedan brejk, ali za potpuni preokret nije imao snage. Rutinski odigranim poenom na meč lopti i čekanjem na Marijevu grešku, Novak je uspeo i misija "Nole slam" je bila završena.

Sledeća je "Zlatni slam" i Olimpijada između, a ja verujem da je uz malo sreće i uz ovakvu posvećenost sasvim moguće da i to uradi.
Dubok naklon No1e. :worth:
I kapa dole za sve što si do sada uradio. :kpozdrav:

E zato smo mi za vas gospoda...
Umesto da se radujete stvarno neverovatnom uspehu, vi gledate gde su neki nikovi na forumu kojima to nije ni blizu prioritet u životu, i kako da ih uvredite.

Uostalom, zahvalite onima sa istim takvim manirima na Šatrijeu. Napravili su cirkus i od ovog finala, drugačije ga ne bi ni osvojio. Ružno i tužno.

Britanci,Francuzi,Amerikanci su već više puta dokazali da nisi baš previše kulturna teniska publika. Razlika između kako ti kažeš nas i vas je u tome što mi navijamo za tenisera iz Srbije a ne nekog Španca,Švajcarca,Škota. Razlika je u tome što mi ne mrzimo Federera,Nadala,Mareja. Što kada Nole izgubi i neko drugi osvoji turnir ne pokušavamo da umanjimo uspjeh tog drugog ili da ga ponizimo. Što ne upotrebljavamo fraze tipa baš je bio grozan tenis,nikada lošiji turnir, Nole je u lošoj formi i slično. Ali dobro Novak je sve bliži Federeru. A to očito boli.

Britanci,Francuzi,Amerikanci su već više puta dokazali da nisi baš previše kulturna teniska publika. Razlika između kako ti kažeš nas i vas je u tome što mi navijamo za tenisera iz Srbije a ne nekog Španca,Švajcarca,Škota. Razlika je u tome što mi ne mrzimo Federera,Nadala,Mareja. Što kada Nole izgubi i neko drugi osvoji turnir ne pokušavamo da umanjimo uspjeh tog drugog ili da ga ponizimo. Što ne upotrebljavamo fraze tipa baš je bio grozan tenis,nikada lošiji turnir, Nole je u lošoj formi i slično. Ali dobro Novak je sve bliži Federeru. A to očito boli.

U čije ime ti pišeš? Ko je to "mi"?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back