Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пошто овде стално неки потенцирају да је ово време када нико појма нема о тенису, да Новак побеђује само зато што нема ко да му изађе на мегдан, ево фимића који је снимљен пре неких 5 година и у којем се види да је одувао Рођера и Рафу у моменту када су били у топ форми, и физичкој и менталној. Тада је почео и до сада није стао. Федерерови фанови посебно нек обрате пажњу на ту 2011у годину и ко је ту и на који начин издоминирао, да престану да пљују најбољег јер се овде јасно види све. Тада је показао класу, показао је да нема бољег од њега, набио је комплексе и Рафи и Рођи, стим да је Рафа као сваки прави господин одмах то признао, док је овај други наставио да се бламира у изјавама. У филмићу се види да је откриће да је алергичан на глутен то што га је спречило да раније покаже класу. Уживајте, а ја ћу да вам ископирам пар коментара испод видеа, да се види како то доживљавају прави љубитељи Феда и тениса..
Chico Estevam1 month ago
I've always been a Fed's fan, however, my respect for Novak Djokovic and sheer admiration for his game are immense. Greetings from Brazil. #TakoJe!
Shiljamannn

+Chico Estevam I love comments like this, and not those "pain in the ass" ones just because they like other players more :)
Chico Estevam

+Shiljamannn Thank you. I think respect should prevail amongst tennis fans. For everyone who really enjoys tennis, watching Novak play is a sheer delight. Moreover, being aware of everything he had to go through to get to where he is now only makes us sure that his success is utterly legitimate. ;)

Promašio si temu. Niko ne osporava 2011 godinu kao Novakovu najuspešniju, sa jačom konkurencijom nego danas... S tim što su čak i tada, 2011 i Rafa i Feđa bili slabiji nego prethodnih godina. Danas je konkurencija stvarno kriminalna, što se ne može sakriti. Svi prestareli igrači u top 10, ništa ne osvajaju a i dalje su tu, mladih lavova nema ni od korova.

Promašio si temu. Niko ne osporava 2011 godinu kao Novakovu najuspešniju, sa jačom konkurencijom nego danas... S tim što su čak i tada, 2011 i Rafa i Feđa bili slabiji nego prethodnih godina. Danas je konkurencija stvarno kriminalna, što se ne može sakriti. Svi prestareli igrači u top 10, ništa ne osvajaju a i dalje su tu, mladih lavova nema ni od korova.

Kako je Rafa bio slabiji kada je igrao 5 finala GS-a za redom 2011-12. Od RG-a 2010 do RG-a 2012. odigrao je 8 od mogucih 9 finala GS-a.

2005 i 2009-te je igrao jedno finale, 2006-2008. 2 finala godisnje i to RG i Wim. Tek 2009-te je igrao prvo finale na tvrdoj podlozi.

Били су слабији него предходних година зато што их је Но1е почистио и отпочео доминацију, били су у то време у топ форми..а до данас их је толико истраумирао да изгубе меч пре него што му изађу на мегдан..

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Svejedno ne bi mogao da osvoji turnir,na RG cenim da ce da stigne do 1/4 finala i cao :D

Ocigledno je resio da smanji broj turnira,pogotovo na sljaci.Ne moze on u ovim godinama da se nosi sa mladjim igracima...

Al zato ga ocekujem ponovo u finalu wimbledona :D

I da konačno osvoji jubilarni 18. GS turnir :D

- - - - - - - - - -

Били су слабији него предходних година зато што их је Но1е почистио и отпочео доминацију, били су у то време у топ форми..а до данас их је толико истраумирао да изгубе меч пре него што му изађу на мегдан..

Nema to nikakve veze sa Nolom... Samo zamor materijala. Svoj najbolji tenis su ispucali do 2010-2011 i to je to. Novak je samo imao sreće da upadne u taj vakuum :D

Priznajte da li se neko mozda uplasio? Zar ne znate da ovima moze da da kraljicu fore (set sa nulom). Opet ce sve doci na svoje. Kao i uvek. Onakvi mecevi kao juce su opasniji. Kao sto rekoh. Rim je njegov.

P. S. Sto bi rekao moj unuk: "To nije fer". Davati lazne nade nekima.

Poslednja izmena:
Dule poznata mi je tvoja teorija o probmim balonima koje Nole pusta u nekom mecevima .
Ali meni juce nije bilo dobro .
Nervirala sam se ne samo od Novakovog meca pa ne mogu sa sigurnoscu reci sto je prevagnulo ...
Pozdravi unuka to je mali gospodin vrijedan pozdrava i poklona ...:heart::heart::heart:

Priznajte da li se neko mozda uplasio? Zar ne znate da ovima moze da da kraljicu fore (set sa nulom). Opet ce sve doci na svoje. Kao i uvek. Onakvi mecevi kao juce su opasniji. Kao sto rekoh. Rim je njegov.

P. S. Sto bi rekao moj unuk: "To nije fer". Davati lazne nade nekima.

Beluci je u prvom setu odigrao neverovatno, pogađ'o je sve. Znalo se da ne može taj nivo igre zadržati tokom celog meča.
Presudan je bio prvi gem koji je Novak osvojio, tada su stvari došle na svoje mesto i Beluci je počeo da promašuje.
Sličan slučaj je viđen i u meču Berdiha i Gofana, samo što Berdih nije bio u stanju da se oporavi i doživeo je debakl.
Osvojio je samo 18 poena u celom meču...

Dule poznata mi je tvoja teorija o probmim balonima koje Nole pusta u nekom mecevima .
Ali meni juce nije bilo dobro .
Nervirala sam se ne samo od Novakovog meca pa ne mogu sa sigurnoscu reci sto je prevagnulo ...
Pozdravi unuka to je mali gospodin vrijedan pozdrava i poklona ...:heart::heart::heart:

Samo opusteno. Veliki igraci nekad puste ceo set posle jednog izgubljenog brejka. Narocito ako onog "levaka ide karta". Jedino nije morao, mozda ni smeo, bas sa nulom. Cisto renomea radi.
Danas samo ozbiljno na prvu loptu i sve ce biti u redu. "Nije vino posto predje bise, nije svijet ono sto misljaste, barjaktaru darivat Evropu, grehota je o tome i misliti". Nije Rafa ono sto je bio. Ni blizu.

Јесте, Роџер се испуцао у 28ој години, а игра и дан данас на високом нивоу..:hahaha:

- - - - - - - - - -

А Рафа му вршњак..

Roger je sada daleko od svoje najbolje igre, makar šta on pričao...a Nadal je vršnjak koji je počeo da dominira na šljaci sa 18 godina i mnogo ranije je dostigao zenit.

- - - - - - - - - -

Inače mislim da je Nole namerno pustio Belučija da ga odere sa nulom u prvom setu...dogovorio se sa kladionicama da će da odigra 3 seta :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back