- Poruka
- 403.080
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promašio si temu. Niko ne osporava 2011 godinu kao Novakovu najuspešniju, sa jačom konkurencijom nego danas... S tim što su čak i tada, 2011 i Rafa i Feđa bili slabiji nego prethodnih godina. Danas je konkurencija stvarno kriminalna, što se ne može sakriti. Svi prestareli igrači u top 10, ništa ne osvajaju a i dalje su tu, mladih lavova nema ni od korova.
Kako je Rafa bio slabiji kada je igrao 5 finala GS-a za redom 2011-12. Od RG-a 2010 do RG-a 2012. odigrao je 8 od mogucih 9 finala GS-a.
2005 i 2009-te je igrao jedno finale, 2006-2008. 2 finala godisnje i to RG i Wim. Tek 2009-te je igrao prvo finale na tvrdoj podlozi.

Gledala sam mec , ni sad ne mogu da vjerujem da je Rodzer izgubio mec...
Sjajno je poceo dobro servirao .U taj-brejku servis ispario ... 7:2...
U drugom setu je odlucio jedan brejk.Bas steta![]()
Gledala sam mec , ni sad ne mogu da vjerujem da je Rodzer izgubio mec...
Sjajno je poceo dobro servirao .U taj-brejku servis ispario ... 7:2...
U drugom setu je odlucio jedan brejk.Bas steta![]()
Federer: VIDI POST 4400.

Federer: VIDI POST 4400.
Ne brinite se, to je namerno uradio...da se odmori sa Mirkom i decom![]()
Ne brinite se, to je namerno uradio...da se odmori sa Mirkom i decom![]()

Promašio si temu. Niko ne osporava 2011 godinu kao Novakovu najuspešniju, sa jačom konkurencijom nego danas... S tim što su čak i tada, 2011 i Rafa i Feđa bili slabiji nego prethodnih godina. Danas je konkurencija stvarno kriminalna, što se ne može sakriti. Svi prestareli igrači u top 10, ništa ne osvajaju a i dalje su tu, mladih lavova nema ni od korova.
- - - - - - - - - -
Svejedno ne bi mogao da osvoji turnir,na RG cenim da ce da stigne do 1/4 finala i cao
Ocigledno je resio da smanji broj turnira,pogotovo na sljaci.Ne moze on u ovim godinama da se nosi sa mladjim igracima...
Al zato ga ocekujem ponovo u finalu wimbledona![]()
Били су слабији него предходних година зато што их је Но1е почистио и отпочео доминацију, били су у то време у топ форми..а до данас их је толико истраумирао да изгубе меч пре него што му изађу на мегдан..

Nema to nikakve veze sa Nolom... Samo zamor materijala. Svoj najbolji tenis su ispucali do 2010-2011 i to je to. Novak je samo imao sreće da upadne u taj vakuum![]()

Priznajte da li se neko mozda uplasio? Zar ne znate da ovima moze da da kraljicu fore (set sa nulom). Opet ce sve doci na svoje. Kao i uvek. Onakvi mecevi kao juce su opasniji. Kao sto rekoh. Rim je njegov.
P. S. Sto bi rekao moj unuk: "To nije fer". Davati lazne nade nekima.
Dule poznata mi je tvoja teorija o probmim balonima koje Nole pusta u nekom mecevima .
Ali meni juce nije bilo dobro .
Nervirala sam se ne samo od Novakovog meca pa ne mogu sa sigurnoscu reci sto je prevagnulo ...
Pozdravi unuka to je mali gospodin vrijedan pozdrava i poklona ...![]()
Јесте, Роџер се испуцао у 28ој години, а игра и дан данас на високом нивоу..
- - - - - - - - - -
А Рафа му вршњак..