Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Da,videcemo dal ce Nole proci prvo kolo ovaj put
- - - - - - - - - -
Cek Nole je poslednji put igrao u Madridu onda kad je psovao publiku?
Valjda... nije mu to trebalo da uradi...sad će ponovo da ga hejtuju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,videcemo dal ce Nole proci prvo kolo ovaj put
- - - - - - - - - -
Cek Nole je poslednji put igrao u Madridu onda kad je psovao publiku?

Roger se povukao sa turnira zbog nove povrede![]()
Covece, Djokovic je sa 12 godina otisao u Minhen, u akademiju cuvenog Nikole Pilica. Kakva crna sirotinja...

Hahaha, pa ti polemišeš sa njim o tenisu?
Ja već par nedelja čekam da se javi neko smislen da se pokoja napiše, ali su tu uglavnom isti poznavaoci...
Jbg šteta, ali biće ovo zanimljiv turnir. Gledam juče kilavog Delpa kako drži čas "budućem najboljem na svetu" i mislim se koliko je tenis izgubio na kvalitetu u zadnjih 5-6 godina. Strašno![]()
TugaJbg šteta, ali biće ovo zanimljiv turnir. Gledam juče kilavog Delpa kako drži čas "budućem najboljem na svetu" i mislim se koliko je tenis izgubio na kvalitetu u zadnjih 5-6 godina. Strašno![]()

![]()
Novak upoznao Rolanda
Agutu od Novaka samo tri gema...
U drugom mecu Madrida pobjeda Novace - Nole MAJSTORE
Idemo dalje ...![]()
Nole dobar. Nema sta. Ma odlican. Bez greske.
Jbg šteta, ali biće ovo zanimljiv turnir. Gledam juče kilavog Delpa kako drži čas "budućem najboljem na svetu" i mislim se koliko je tenis izgubio na kvalitetu u zadnjih 5-6 godina. Strašno![]()

Vidim kaže Nol da će da prestigne Federera i Nadala, i da je još uvek mlad (!) i može to da postigne.
Nek samo pogleda koliko su imali GS i ostalih pobeda Nadal i Federer sa 29 godina i sve će mu se kasti samo![]()

Vidim kaže Nol da će da prestigne Federera i Nadala, i da je još uvek mlad (!) i može to da postigne.
Nek samo pogleda koliko su imali GS i ostalih pobeda Nadal i Federer sa 29 godina i sve će mu se kasti samo![]()
Nema zbora. Siguran ko japanska zeleznica. I sutra ce biti japanska zeleznica.
- - - - - - - - - -
O cemu ti to. Kakve to veze ima. Pri ovakvoj konkurenciji bilo bi sramota da nas Nole to ne ostvari. Lagano.