Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cestitke Novaku na pobedi. z:)

http://www.novosti.rs/vesti/sport.296.html:588305-Djokovic-Spreman-sam-za-veliku-borbu-u-finalu

Novak o dominaciji u buducnosti:
Teško je reći šta nosi budućnost. Tenis je drugačiji nego kada sam ja počinjao, pre 10 godina. Teže je mladim igračima da se probiju i ozbiljno izazovu najbolje svetske igrače. Sada je tenis zahtevniji i mladima je teže...

http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...-Vavrinka-i-Djokovic-su-uspeli-da-me-zaustave

Rodzer o Novaku: Novak je jedini čovek koji me je zaustavio...

Publika jednostavno ne voli kada su pobjednici iz malih,siromašnih zemalja. Ne bi se mnogo bolje ponašala ni da je iz Mađarske ili Slovačke npr.

- - - - - - - - - -

Ako ima pameti povuće se na kraju ove sezone.

Švajcarska je velika zemlja? Gigant? :D

Shvati, neko im jeste simpatičan, a neko nije. Isto tako uvek pre navijaju za Rafu nego za Nola.

- - - - - - - - - -

Gledao sam Raonića -strahovit je! Napredovao je veoma I za očekivati je njegov uspon!Posle Novaka-on je
na redu,rekao bih! Slovenski gen!

On jedini može da pobedi Novaka, i to ako ga baš ukenja mnogo asova :D

wxHvobf.jpg

:lol:

Švajcarska je velika zemlja? Gigant? :D

Shvati, neko im jeste simpatičan, a neko nije. Isto tako uvek pre navijaju za Rafu nego za Nola.

Švajcarska je bogata zemlja zapada. Isto kao što Španci odavno imaju dobre rezultate u tenisu. E kada se nađe neko iz male države i malog i uslovno reći siromašnog naroda da poremeti dominaciju zapadnjaka to im smeta. Mnogi od njih tenis još doživljavaju kao gospodski sport za bogate.

Poslednja izmena:
Švajcarska je bogata zemlja zapada. Isto kao što Španci odavno imaju dobre rezultate u tenisu. E kada se nađe neko iz male države i malog i uslovno reći siromašnog naroda da poremeti dominaciju zapadnjaka to im smeta. Mnogi od njih tenis još doživljavaju kao gospodski sport za bogate.
Ma to mi umisljamo kao i obicno da nas svi mrze :dash:

Jednostavno je Roger obozavan od strane vecine teniskih fanova,publika je uvek otvoreno za njega protiv bilo kog protivnika,ne samo Novaka...

O cemu ti pricas? Pa Zastin Henan iz Belgije je bila obozavana kod publike a dolazi iz male zemlje. Srbija nije zemlja tenisa zato je i ne vole.

Znači moram iz početka. Mnogi na zapadu tenis doživljavaju kao gospodski sport koje je rezervisam samo za mali broj bogatih. A kada je uspješan neko ko ne spada u takve to im ruši koncepciju. Da je Đoković iz Australije,Britanjije,Njemačke i slično najveći dio publike bi ga obožavao.

Znači moram iz početka. Mnogi na zapadu tenis doživljavaju kao gospodski sport koje je rezervisam samo za mali broj bogatih. A kada je uspješan neko ko ne spada u takve to im ruši koncepciju. Da je Đoković iz Australije,Britanjije,Njemačke i slično najveći dio publike bi ga obožavao.
Apsolutno netacno,bili bi ravnodusni prema njemu isto kao i sada...

Pa vecina te publike i ne zna odakle je Novak,jednostavno ne navijaju za njega xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back