Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dule, hajde da se kladimo da ovakvog Nadala Federer može da zgazi u svakom narednom meču? Rafa je propao, ni senka nekadašnjeg tenisera, usporen, sa slabim udarcima.

- - - - - - - - - -

Mačkoni :D

Nemoj tako. Igrao je Rafa dobro. Udarao loptu kako ga dugo nisam video da udara. Ali Nole je bio jos jaci i precizan ko sam djavo. Rafa je uvek bio penicillin za Federera i ne verujem da bi ga pobedio kad igra ovako dobro.

Nemoj tako. Igrao je Rafa dobro. Udarao loptu kako ga dugo nisam video da udara. Ali Nole je bio jos jaci i precizan ko sam djavo. Rafa je uvek bio penicillin za Federera i ne verujem da bi ga pobedio kad igra ovako dobro.

Hajde videćemo onda :D

- - - - - - - - - -

Vidi ATP listu, gore. :hahaha:

Metni tu ATP listu u potpis, ako si u stanju? :D

Poslednja izmena od moderatora:
do9KnYz.png

AdUZ6We.png

"Hoću da kažem da ovaj trofej posvećujem svom dedi, koji me je zvao “sokole”. On je bio jako važan u mom životu, i uvek je u mom srcu – rekao je Đoković.

Deda Vlado je imao 83 godine i bio je jedan od najvećih Novakovih oslonaca i motiva. Gotovo da nema čoveka u Srbiji koji nije čuo za deđa Vlada i priču kako je svako jutro s Banjice vodio mlađanog Novaka na treninge. Bio je i jedan od glavnih gostiju na svečanom dočeku pred Skupštinom posle Novakovog prvog osvajanja Vimbldona.

Deda Vladimir preminuo je 19. aprila 2012. godine, a Novak je tu vest primio, tokom treninga na turniru u Monte Karlu, gde je te godine stigao do finala.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back