Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole ispada u sledecem kolu :hvala:

Ne moze i da hoce. Ma on je vec u finalu. Nasi rekli (Politika) da je imao srece pri zrebanju. Ne znam da li ce i kako komentarisati ovo neverovatno, do sada nevidjeno, "otvaranje" zreba. Ispali Anderson, Dimitrov, Berdih, Raonic, Vavrinka. Cudo jedno. Ne kazem da bi i ovi bili neka prepreka, ali bar bi za nijansu turnir bio zanimljiviji. Ovako .... . Dole skoro svi ostali u zrebu.

Hvala Dule nisam znala za Vavrinku .Zelim ti DOBRO JUTRO I USPJESAN DAN .

cay-Dobro-.jpg

To je pacifizam. Ne treba ga ostaviti na miru. Nikad se neće naučiti pameti. Majmun je uvek majmun. Samo ga možeš dresirati.

Ma dobro. Skoro da i ja mislim isto (osim ono "majmun ...... ". ). Mada desavaju se slicne, ne iste, ali slicne stvari i drugima pa im progledamo kroz prste ili zazmurimo na jedno oko.
Sto se tice kazne stvarno je neprimerena. Sta je za njih ta sica od, bese li 10 000 $?

Poslednja izmena:
Sad vi meni recite lako je gledati Novakove meceve .
NIJE lako , gledas kako igra na silu kako Gulbisu ide njemu ne .
Dugo su cekali da taj mec pocne u sendvicu kise i vlage koja smara .
Racicete za oba igraca isti uslovi .Jeste jedan se smara drugom sve polazi za rukom ...
I taman kad sam sebe pocela pripremati izgubice nam Nole pogledam u plafon i vidi cuda vidim jednog pauka .
Ljita neces vala setati plafonom sad cu da te pocistim odem za pajalicu i pojurim pauka .
Ne gledam ekran uz to smanjila sam ton .
Pogledam u jedan zlatni cas i vidim Novak izjednacio ...
Dalje mi je bilo jasno da ce da dobije treci set ubjedljivo .
To nije bio kraj mojoj radosti vec kad sam cula da igra dubl sa Jankom i da su pobijedili ...
Sad dragi moji morate priznati sve ovo mogu samo veliki srecni teniseri MAJSTORI...:heart::heart::heart: .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back