- Poruka
- 2.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja lepši od ovog garavog.![]()
Pudlicu ne sigurnoA kog kera ti imaš?![]()

mmmmDa li biste milovali Kim Sirs?

De ces Noleta da poredis sa najboljom teniserkom u istorijiKao sto to ja uvek kazem. Ona i Nole mogu samo sami sebe da pobede. Narocito Nole.

Nije dobrorazbucala serena mariju kao svinja masnu krpu.

Serena maltretira sve redom
- - - - - - - - - -
De ces Noleta da poredis sa najboljom teniserkom u istoriji![]()
Pa i nije,vidis kako je Wawrinka otresao Novaka u finalu RG....Sereni se takve stvari ne desavajuSta mogu kad je sada takva situacija,

Zenski i muski slemovi nisu za poredjenje.
U zenskoj konkurenciji je lakse osvojiti GS nego masters, jer imaju dan odmora izmedju meceva, a mecevi se igraju na dva dobijena, kao i na mastersima.
Da. Zato je Jelena osvojila 0 GS titula a Ana jednuA obe su bile broj 1 u svetu...

Pa i nije,vidis kako je Wawrinka otresao Novaka u finalu RG....Sereni se takve stvari ne desavaju![]()
pa osvojila je jeca wimbledon u u mix dublu sa bratom od mareja...kako se zove taj dečko? džejmi?
mislim, ne bih ja to nipodaštavala
na primer, ana neće nikad imati titulu u mix dublu na nekom GS
p.s. mačkoni, konačno neki normalan avatar , moram da primetim![]()
Da. Zato je Jelena osvojila 0 GS titula a Ana jednuA obe su bile broj 1 u svetu...

Gledao malo ovaj studio na sport klubu,svi prognoziraju pobedu KRALJA![]()

Mogu misliti.Komentatori su im isto tragicniA ja pajser gledao(čitaj pokušao) onu balegu od emisije na rts-u. Toliko gluposti i debilisanja na jednom mestu skoro nisam video
Prosto neverovatno![]()