- Poruka
- 2.222
Razbio ga k'o saksiju. Pocepao k'o seljak novine. Ubio k'o majka ludo dete. Treći set 6:2. Ja ga zamolio da ne bude krompir...![]()
Imao bednu kvotu. Tako je jak Simon.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razbio ga k'o saksiju. Pocepao k'o seljak novine. Ubio k'o majka ludo dete. Treći set 6:2. Ja ga zamolio da ne bude krompir...![]()

Imao bednu kvotu. Tako je jak Simon.![]()

Bilo je i 12:0 protiv VavrinkePa posle 2 poraza u finalu AO i RG
- - - - - - - - - -
Inače, kao što smo i prognozirali, Kralj demolira Simona i u 3. setu![]()
Da, realno je slabo odigrao, ali ono što je najvažnije u ovim Rodžerovim godinama jeste da meč nije dugo trajao. Stare su to kosti, valja se odmoriti![]()

Ti nemaš ni kučeta ni mačeta i došao si ovde na forum da tražiš društvo.
Šta tebi smeta ovaj garavi sa svojom pudlicom?
![]()
Koji, levi ili desni?
- - - - - - - - - -
Oprao da je kao Ariel prljav veš![]()

Jes popio vitamin?
Ni kučeta, ni mačeta nemaš. Samo pivsku flašu.![]()
Ne moze da zuca, kad mora da place.Zato ima jedna píčkica koja ne sme nigde nikiad ni da zucne.![]()

Poklonio mu je i drugi set. Kakav nedostatak ideje...![]()
Muci me jedna dilema: Koga bih radije posedovao? Jelenu Djokovic ili Kejt Midlton?
![]()

Muci me jedna dilema: Koga bih radije posedovao? Jelenu Djokovic ili Kejt Midlton?
![]()

Ja bih izabrao KejtBarem ima dobro dupe i grudi
Jelena jedino ima solidnu facu.
- - - - - - - - - -
Jelena jedino ima solidnu facu.

Klasična rutinska pobeda. Uzme protivniku jednu servu i lagano održi razliku do kraja. Bez velikih naprezanja i suvišnih emocija. Tako igra Gospodar Planete.
- - - - - - - - - -
Ovde totalna neizvesnost. Pobedu donosi samo srećan trenutak i ništa više.
![]()
Kratko i jasno gospodar Planete Nole!!!Kao sto je to bilo jasno svakome koji bilo sta zna o tenisu.
Slazem se.