Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U 14.00 pocinje odbrana titule. AJ' DA OBAVIMO I TU FORMALNOST.

P.S. Pocelo obavljanje te formalnosti. Ovako lako sa vrlo nezgodnim Kolsrajberom, bez ijednog odigranog meca na travi, to samo znaci da sam bio u pravu. Bice to samo jedno obicno odradjivanje posla. Uostalom renking to jasno i pokazuje. Stvarno je neverovatna ta njegova sadasnja superiornost.
Tako je bio superioran i na RG :mrgreen:

Šta mu bi, ozbiljna povreda?
Istroši ga onaj Boleli pre neki dan

Telegraf:
"Povukao se sa Vimbldona i olakšao posao Đokoviću
Nišikori je trebalo da igra protiv Kolumbijca Santjaga Hiralda za mesto među 32, a nalazi se u polovini žreba u kojoj je glavni favorit Novak Đoković.
Dvadesetpetogodišnji Nišikori je prošlog meseca u Haleu, takođe zbog povrede, morao da preda meč polufinala".
Ako krene stopama Delpa, Nadala, Hasa eto jos jednog tragicara svetskog tenisa.

Odustao i Ferer pa olaksao Nadalu. Neki bas imaju srece.

- - - - - - - - - -
Telegraf:
"Znate li pravi razlog zašto teniseri moraju da budu u belom na Vimbldonu?

Krajem 19. veka, u Engleskoj je tenis bio vid društvenog okupljanja. Tadašnjem noblesu bilo je potpuno nezamislivo da se na obojenom vešu vide tragovi znojenja. To se smatralo neprikladnim, pogotovo da se na jednoj dami primeti da se znojila".

Poslednja izmena:
Jako lose izdanje Kverija. Pogledajte samo statistiku juce i danas.
Danas: 7 asova, prvi servis 57% i 71% poena na prvi servis. Samo 24 vinera.
Juce: Trideset asova, 93% osvojenih poena na prvi servis, 59 vinera i samo 19 neiznudjenih gresaka (samo 6 po setu).
Naravno da onda nije bilo tesko.

P.S. Onaj "moj" kostur u postu 629 i nije tako los. "Samopopunjiv" je. Ako ga otvorite danas prikazuje sve do sada odigrano. Cak i za vreme igre.

Poslednja izmena:
Jako lose izdanje Kverija. Pogledajte samo statistiku juce i danas.
Danas: 7 asova, prvi servis 57% i 71% poena na prvi servis. Samo 24 vinera.
Juce: Trideset asova, 93% osvojenih poena na prvi servis, 59 vinera i samo 19 neiznudjenih gresaka (samo 6 po setu).
Naravno da onda nije bilo tesko.

P.S. Onaj "moj" kostur u postu 629 i nije tako los. "Samopopunjiv" je. Ako ga otvorite danas prikazuje sve do sada odigrano. Cak i za vreme igre.

Rekao sam ti da će Leum da ga počisti ko metlom. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back