Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ji5OmkC.png

A nema pare za pantalone. :sad2:

http://www.dailymail.co.uk/sport/te...rer-route-potential-final-Novak-Djokovic.html

Englezi kukaju kako je Endi dobio najgori zreb.

1 - Mikhail Kukushkin
2 - Robin Haase/Alejandro Falla
3 - Andreas Seppi
4 - Jo-WIlfried Tsonga
1/4 - Rafael Nadal/David Ferrer
1/2 - Roger Federer
Finale - Novak Djokovic

Meni se ne svidja Novakov zreb. Kohlschreiber u prvom kolu. WTF. Federer ga je jedva dobio u Haleu u tri seta od cega 2 tb-a. To je potencijana mina, ako je Novak nespreman. Kohlschreiber, Hjuit, Tomic, Anderson, Nishikori, Vavrinka. 3-4-ca uvek igraju meceve zivota protiv Novaka.

http://www.dailymail.co.uk/sport/te...rer-route-potential-final-Novak-Djokovic.html

Englezi kukaju kako je Endi dobio najgori zreb.

1 - Mikhail Kukushkin
2 - Robin Haase/Alejandro Falla
3 - Andreas Seppi
4 - Jo-WIlfried Tsonga
1/4 - Rafael Nadal/David Ferrer
1/2 - Roger Federer
Finale - Novak Djokovic

Meni se ne svidja Novakov zreb. Kohlschreiber u prvom kolu. WTF. Federer ga je jedva dobio u Haleu u tri seta od cega 2 tb-a. To je potencijana mina, ako je Novak nespreman. Kohlschreiber, Hjuit, Tomic, Anderson, Nishikori, Vavrinka. 3-4-ca uvek igraju meceve zivota protiv Novaka.

I ja se slažem da se previše letargično posmatra Novakov žreb. Svi sem Hjuita su sposobni svakoga iz Top 5 da biju

Ne znam gde ti tu vidis zreb? Onaj nas nekadasnji lepi zreb sa "cetvrtkama" i "gornji i donji deo". Meni je nekadasnji ATP official Site of ... totalno "upropasten". Ili ja uopste ne umem da se snadjem. Pomagajte!!!

- - - - - - - - - -

Ala će da bude klanja u ovom delu žreba. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

RUHi2CX.png

Veliku srecu. To se jako cesto desava. Cak i nasi to priznaju.

- - - - - - - - - -

Nadal ne deluje kao neka pretnja na travi,ako nekako stigne do 1/4 Murray ce ga pocistiti :D

Novak dosta zajeban zreb,pogotovo ako se jos nije oporavio od RG...

Nadal uvek velika pretnja Federeru. "Usao" mu u glavu. Kao sada Nole ostalima.
Noletov zreb skoro potpuno, da kazem, bezopasan.

Poslednja izmena:
Obradović: Novak apsolutno spreman za Vimbldon
„Novak je apsolutno spreman. Ne treba mu mnogo priprema, on i između mečeva na Gren slemovima trenira po 45 minuta. Trošenje na travi je daleko manje. Novak je već osvajao ovaj trofej, uz Bekera već igra bolje na mreži. Biće i varijacija taktičkih u odnosu na rivala. Izbegao je Federera, Nadala i Marija. Respektujemo Vavrinku, ali on na Rolan Garosu i Vimbldonu nije isti igrač. To su dve različite stvari“, smatra Obradović.

Obradović: Novak apsolutno spreman za Vimbldon
„Novak je apsolutno spreman. Ne treba mu mnogo priprema, on i između mečeva na Gren slemovima trenira po 45 minuta. Trošenje na travi je daleko manje. Novak je već osvajao ovaj trofej, uz Bekera već igra bolje na mreži. Biće i varijacija taktičkih u odnosu na rivala. Izbegao je Federera, Nadala i Marija. Respektujemo Vavrinku, ali on na Rolan Garosu i Vimbldonu nije isti igrač. To su dve različite stvari“, smatra Obradović.

Ašta je ovo? :manikir:

caEj0Wo.png

QuSUedI.png

Poslednja izmena:
Nema nigde lepog zreba. Ceo dan im treba da naprave. Ali ovo sto vidim nije bas sjajno za Novaka. Cilic, Izner, Kokinakis i Tipsar su kod Novaka uz vec pomenute Nishikorija, Andersona, Tomica i Hjuita. Onda ide na Vavrinku.

Vavrinka ubedljivo najbolji zreb. Bleja do Novaka. Pola igraca iz kvalifikacija i sa pozivnicama. Kod njega su veterani Bagdatis, Robredo i Verdasko, a u drugom delu "klinci" Raonic, Kirgios i Dimitrov.

Federer isto bleja bar do 1/4 finala. Dzumhur, Kveri, Sock, Lopez, u drugom delu Simon, Monfils, Almagro, Krajinovic i Berdih.

Marej ima Bornu, Karlovica i Tsongu, a u drugom delu Nadala, Ferera, Troickog, Stepaneka... Moze samo da padne sa stolice i da se povredi i da tako ne dodje do Federera. :D

Moze li se nekako dobiti onaj stari nacin predstavljanja "kostura"? Ovo njihovo "projektovano" me ne interesuje. Hocu da "pravim" svoje "projekcije". Kao sto vidimo iz Ilketovog "clanka" Noleta nasi vec vide bez ikakvog problema u finalu, a kod Federera klanica.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back