- Poruka
- 2.222
Serena je super lik, i najjača teniserka današnjice (bukvalno)![]()
Sa Novakom čini tandem svih vremena. Nikada u istoriji tenisa nije bilo ovako suverenih i superiornih tenisera u ženskom i muškom tenisu u isto vreme.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serena je super lik, i najjača teniserka današnjice (bukvalno)![]()
Pocela sam da mrzim zenski tenis
Serena, Serena, Serena
![]()
Lako moze da se desi da "zamrzimo" i muski. Nole, Nole, Nole.
Da joj promenimo naziv u "Cigansku kafanu kod veselog Delije? " Sakupili bi se svi ludaci od onomad.![]()
Pa u muskom tenisu je svaki mec neizvestan i jedino da im dovedemo nekog diva, iz GoT na primer, pa da ih sve pustimo i da na samom vrhuncu i u zivotnoj formi ovako lako gube meceve, kao Safarova danas![]()
Zamisli sada da nam dođe komandant Neša i da čitamo njegove legendarne provale iz enciklopedije gluposti![]()
Da ga dovedem?![]()
Makar na kratko ali sutra...jer večeras gledamo finale LŠ![]()
Steta,borio se Andy kolko je mogaoBice opasan na wimbledonu
Sutra svi uz Wawrinku![]()
Stan nam je ostao poslednja nada,nije dobroMenjaš favorite ko cigani konje.
I svi pocrkaše.![]()
I koliko dugo vec trajeSerena je super lik, i najjača teniserka današnjice (bukvalno)![]()
Stan nam je ostao poslednja nada,nije dobro
- - - - - - - - - -
I koliko dugo vec traje
To je prava dominacija koja traje jos od 2002, a ne kao neki koji cekaju godinama da konkurencija oslabi![]()
Čekali da ode Sampras, da ode Agasi...i da ostanu Ljubičić, Hjuit, SAfin, Nalbandijan, Rodik.
A jes video kako Nole rastera Nadala, Fedjicu, Mareja? Išutirao ih ko prazne kartonske kutije.![]()
Sutra ću ga oguliti k'o krastavac
![]()
![]()
Ja mislio da smo se dogovorili da vise necemo o proslim i sadasnjim konkurencijama. Svako moze misliti o onima bivsima sta hoce (i potcenjivati ih), ali onda se moramo osvrnuti i na Bekerovu izjavu o sadasnjoj (znamo je napamet), a to nicemu ne vodi.
Gosn sudija, onaj me zajebava. Frlja mi neke ćoškove i linije.
- - - - - - - - - -
Mora da se odgovori provokatoru. A inače nisam rekao ništa što nije tačno![]()
![]()
Ma dobro. Ni Beker nije rekao nista netacno.
- - - - - - - - - -
Neka pazi da ne bude oguljen kao krastavac.
Znaci sutra ce biti oguljen i najbolji igrac Svajcarske.Ma dobro. Ni Beker nije rekao nista netacno.
- - - - - - - - - -
Neka pazi da ne bude oguljen kao krastavac.
Znaci sutra ce biti oguljen i najbolji igrac Svajcarske.![]()
Ja koliko vidim sva trojica uspevaju da tuku gotovo svakoga sem Noleta. Tako da neka priča oko toga da nisu u formi ili su bolesni i povredjeni ne pije vodu. Vidiš i sam kakav mu je otpor pružio Marej a i on je posle operacije ledja.
Naravno da Nole nema konkurenciju ali ne zbog toga što su ovi hendikepirani nego zato što je jednostavno odskočio od njih za dva koplja. On je level 9 ostali level 7,6,5,![]()