Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
11377112_1013111468708391_6892312224963251594_n.jpg

Pa u muskom tenisu je svaki mec neizvestan i jedino da im dovedemo nekog diva, iz GoT na primer, pa da ih sve pustimo i da na samom vrhuncu i u zivotnoj formi ovako lako gube meceve, kao Safarova danas :confused:

Šafarova. (mislim bez uvrede, vidim da nemaš kukice i kvakice :lol: )

- - - - - - - - - -

:ok:
Zamisli sada da nam dođe komandant Neša i da čitamo njegove legendarne provale iz enciklopedije gluposti :lol:

Da ga dovedem? :lol:

Stan nam je ostao poslednja nada,nije dobro :sad2:

- - - - - - - - - -

I koliko dugo vec traje :D

To je prava dominacija koja traje jos od 2002, a ne kao neki koji cekaju godinama da konkurencija oslabi :lol:

Čekali da ode Sampras, da ode Agasi...i da ostanu Ljubičić, Hjuit, SAfin, Nalbandijan, Rodik. :sad2:

A jes video kako Nole rastera Nadala, Fedjicu, Mareja? Išutirao ih ko prazne kartonske kutije. :rotf:

Čekali da ode Sampras, da ode Agasi...i da ostanu Ljubičić, Hjuit, SAfin, Nalbandijan, Rodik. :sad2:

A jes video kako Nole rastera Nadala, Fedjicu, Mareja? Išutirao ih ko prazne kartonske kutije. :rotf:

Ja mislio da smo se dogovorili da vise necemo o proslim i sadasnjim konkurencijama. Svako moze misliti o onima bivsima sta hoce (i potcenjivati ih), ali onda se moramo osvrnuti i na Bekerovu izjavu o sadasnjoj (znamo je napamet), a to nicemu ne vodi.

- - - - - - - - - -

Sutra ću ga oguliti k'o krastavac :D

2vl1yeg.jpg

Nece mu moci nista. Mari postigao ono sto se najvise danas moze postici protiv Noleta. I to bilo uz dosta srece.

Sutra ću ga oguliti k'o krastavac :D

2vl1yeg.jpg

Gosn sudija, onaj me zajebava. Frlja mi neke ćoškove i linije. :sad2:

- - - - - - - - - -

Ja mislio da smo se dogovorili da vise necemo o proslim i sadasnjim konkurencijama. Svako moze misliti o onima bivsima sta hoce (i potcenjivati ih), ali onda se moramo osvrnuti i na Bekerovu izjavu o sadasnjoj (znamo je napamet), a to nicemu ne vodi.

Mora da se odgovori provokatoru. A inače nisam rekao ništa što nije tačno :hahaha:

Ma dobro. Ni Beker nije rekao nista netacno.

- - - - - - - - - -

Neka pazi da ne bude oguljen kao krastavac.

Ja koliko vidim sva trojica uspevaju da tuku gotovo svakoga sem Noleta. Tako da neka priča oko toga da nisu u formi ili su bolesni i povredjeni ne pije vodu. Vidiš i sam kakav mu je otpor pružio Marej a i on je posle operacije ledja. :ok:
Naravno da Nole nema konkurenciju ali ne zbog toga što su ovi hendikepirani nego zato što je jednostavno odskočio od njih za dva koplja. On je level 9 ostali level 7,6,5, :ok:

Poslednja izmena:
Ja koliko vidim sva trojica uspevaju da tuku gotovo svakoga sem Noleta. Tako da neka priča oko toga da nisu u formi ili su bolesni i povredjeni ne pije vodu. Vidiš i sam kakav mu je otpor pružio Marej a i on je posle operacije ledja. :ok:
Naravno da Nole nema konkurenciju ali ne zbog toga što su ovi hendikepirani nego zato što je jednostavno odskočio od njih za dva koplja. On je level 9 ostali level 7,6,5, :ok:

To da je Nole odskocio niko ne spori. Tacno je i da tuku ostale (jedva, ali tuku). Ipak Nadal se ove godine izbrukao na sljaci kao nikad. Ali tacna je i izjava Bekera. Ni to niko objektivan ne moze da ospori. Nole danas bio malo neozbiljan u ta dva seta. Cim zaigra vidimo da mu Mari nikako nije mogao da parira.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back