Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pocinje 130 - V I M B L D O N.
Srecno svim nasim teniserima ...
Srecna Noletu odbrana titule ...:heart::heart::heart:

590532_tan2016-6-26-164230325-4_f.jpg

Aaaa. Vidi se da se ovaj moj opasno pripremio za Vimbldon. Upljeskace Vilisa ko Panta pitA. Jedini mali problemcic (namerni pleonazam) sto je protivnik "nastavnik fiskulture". Ma dok ja napisah post ovaj poce da igra i Federer posta nemocan. Znaci kao i dosada do prvog iole ozbiljnijeg protivnika.
P.S. Mnogo simpatican ovaj Vilis. Povremeno igrao bas dobro.

Poslednja izmena:
Strasno,ovaj Viktor je kritican.Opet je vredjao sudiju.Steta sto mu suspenzija nije bila duza :(

Inace gledao sam Rogera juce,jako slabo.Posle one operacije forma bas losa,mislim da ce se Nole prosetati do titule opet.

Poslednja izmena od moderatora:
Strasno,ovaj Viktor je kritican.Opet je vredjao sudiju.Steta sto mu suspenzija nije bila duza :(

Inace gledao sam Rogera juce,jako slabo.Posle one operacije forma bas losa,mislim da ce se Nole prosetati do titule opet.

Ne mozete da ocekujete od Rogera da posle operacije bude u formi.Potrebno je vreme da je stekne i zaigra kako on ume

Ne mozete da ocekujete od Rogera da posle operacije bude u formi.Potrebno je vreme da je stekne i zaigra kako on ume

За њега је тенис изгубљена ствар. Иначе, тај никад није био екстра тенисер. Извлачио се на јадну конкуренцију а кад су стасали Ноле, Надал и донекле Мареј он је показао колико је слаб тенисер. Сад га бије свако у свако доба, без обзира д али је оперисан или није. Најбоље био било да оиперише мозак.

Veći kočijaš od Novaka :lol:

Vele najnekvalitetniji VB u poslednjih 50 godina :D

Ovo kako je počelo, tenis će totalno da izgubi na popularnosti. Nema konnkurencije, Nole svojim defanzivnim tenisom sa osnovne linije osvaja titule...tuga :D

Са овим се потпуно слажем. Никада у историји тениса није постојала оваква доминација једног тенисера. А за конкуренте има Федерера, Надала, Мареја..............

Ne delim tvoje misljenje iako mi se on nikada nije svidjao kao covek i kao teniser ,
osim da mu vreme istice...a to je neminovno za svakog od njih

Како не делиш моје мишљење? Противнике које је имао тукао је свако ко је на курт изашао. Федерер је беда од играча, који је само имао среће да се није појавио у доба Надала, Мареја, Лендла, Борга и наравно најбољег свих времена, Новака Ђоковића. :rtfm:

:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back