Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Edituj post, sve si izbrljao :hahaha:
8488_crop.jpg

Pij i psst :hahaha:

Pusitite se beskorisnog nadmudrivanja. Nego recite mi moze li ikako Nole biti toliki bakus, a Mari sretnik sto se tice brejk lopti i igre uopste.

- - - - - - - - - -

Ja mislim obrnuto, ali nema ljutis. Svako ima pravo na svoje misljenje bez zajedljivog vredjanja.
D
Dule,svemu dodje kraj i tom baksuzluku...ebiga ja pao na fedjici protiv stana igrao sam da ce fedji uvatit jedan a kad ono Stan ga utuce...ali Nole ovo dobija glat 3:1 :ok:

Novinarska patka ili tu ima necega?

NA POMOLU PRESEDAN: Neizvesno finale Rolan Garosa u ženskom singlu
Serena Vilijams i dalje ima zdravstvenih problema zbog čega danas nije trenirala
Najbolja svetska teniserka se posle trijumfa u polufinalu oglasila saopštenjem u kome se izvinila zbog nedolaska na konferenciju i istakla da je morala odmah da poseti turnirskog lekara.
Posle otkazivanja današnjeg treninga neizvesno je da li će Serena biti spremna za sutrašnje finale, koji bi trebalo da počne u 15 sati.

Izvor: Tenis 17:05, 05.06.2015.

Autor: Kurir sport

- - - - - - - - - -

D
Dule,svemu dodje kraj i tom baksuzluku...ebiga ja pao na fedjici protiv stana igrao sam da ce fedji uvatit jedan a kad ono Stan ga utuce...ali Nole ovo dobija glat 3:1 :ok:
Potpuno se slazem. Mozda to otkazivanje nije toliko ni lose. Prespavace, odmoriti se, srediti se i oduvati ga sa 3:1.

Poslednja izmena:
Niko Rafu ne moze pobediti na sljaci kad je u dobroj formi...

- - - - - - - - - -

Kad novi kralj sljake i Novak nastavljaju mec sutra? :D

Tukao ga je Nole i u Rimu i u Monaku i na RG. Inače, Noleta niko ni na jednoj podlozi ne može da pobedi ako je u formi bar 80%.

- - - - - - - - - -

Tenis je vec zestoko propao,tako da Andy lagano moze da nasledi tu titulu od Nadala :hahaha:

Propao je kralj a tenis napreduje. :ok:

Za duzu pauzu :hahaha: i novi nick :rotf::ok:

Nisam planirao pauzu. Nešto si se preračunao :D

- - - - - - - - - -

Pusitite se beskorisnog nadmudrivanja. Nego recite mi moze li ikako Nole biti toliki bakus, a Mari sretnik sto se tice brejk lopti i igre uopste.

- - - - - - - - - -

Ja mislim obrnuto, ali nema ljutis. Svako ima pravo na svoje misljenje bez zajedljivog vredjanja.

Dule, nema razloga da se ljutimo ili svađamo. Ti si jedan od retkih kulturnih sagovornika na ovoj temi.

- - - - - - - - - -

Dosta liči na Noleta :hahaha:

- - - - - - - - - -

Tenis je vec zestoko propao,tako da Andy lagano moze da nasledi tu titulu od Nadala :hahaha:

Još samo da demolira Novaka sutra :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back