- Poruka
- 86.572
Maconi moze pivo?Dule, dok je Nadal bio u formi, gazio je sve redom na šljaci, pa i Nola. Godinama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maconi moze pivo?Dule, dok je Nadal bio u formi, gazio je sve redom na šljaci, pa i Nola. Godinama.
Nije, ne zna on šta je to![]()

za tebe i tvoje drusvo vo akcijaNeka hvala. Biram društvo...![]()

za tebe i tvoje drusvo vo akcija![]()

Jeste, ali Nole tada nije bio na ovom nivou. Tada bi bila druga prica.Dule, dok je Nadal bio u formi, gazio je sve redom na šljaci, pa i Nola. Godinama.
Jeste, ali Nole tada nije bio na ovom nivou. Tada bi bila druga prica.
Ne verujem. Bilo bi tesno, ali bi Nadal pobeđivao.
DPusitite se beskorisnog nadmudrivanja. Nego recite mi moze li ikako Nole biti toliki bakus, a Mari sretnik sto se tice brejk lopti i igre uopste.
- - - - - - - - - -
Ja mislim obrnuto, ali nema ljutis. Svako ima pravo na svoje misljenje bez zajedljivog vredjanja.

Niko Rafu ne moze pobediti na sljaci kad je u dobroj formi...Ne verujem. Bilo bi tesno, ali bi Nadal pobeđivao.
Popravio se ovaj Mackoni, postuje zakon 21,30 ode....
Bunili se Španci. Hoće sad oni teroristički napad na njih.![]()

Potpuno se slazem. Mozda to otkazivanje nije toliko ni lose. Prespavace, odmoriti se, srediti se i oduvati ga sa 3:1.D
Dule,svemu dodje kraj i tom baksuzluku...ebiga ja pao na fedjici protiv stana igrao sam da ce fedji uvatit jedan a kad ono Stan ga utuce...ali Nole ovo dobija glat 3:1![]()
Niko Rafu ne moze pobediti na sljaci kad je u dobroj formi...
- - - - - - - - - -
Kad novi kralj sljake i Novak nastavljaju mec sutra?![]()
Tenis je vec zestoko propao,tako da Andy lagano moze da nasledi tu titulu od NadalaJadan li ce to tenis, kao sport, biti ako je to novi kralj sljake. Da si to rekao za Noleta razumeo bih. Kad osvoji R.G. ta titula ce mu pristajati kao rukavica ruci.

Niko Rafu ne moze pobediti na sljaci kad je u dobroj formi...
- - - - - - - - - -
Kad novi kralj sljake i Novak nastavljaju mec sutra?![]()
Tenis je vec zestoko propao,tako da Andy lagano moze da nasledi tu titulu od Nadala![]()

Za duzu pauzui novi nick
![]()
Pusitite se beskorisnog nadmudrivanja. Nego recite mi moze li ikako Nole biti toliki bakus, a Mari sretnik sto se tice brejk lopti i igre uopste.
- - - - - - - - - -
Ja mislim obrnuto, ali nema ljutis. Svako ima pravo na svoje misljenje bez zajedljivog vredjanja.

Tenis je vec zestoko propao,tako da Andy lagano moze da nasledi tu titulu od Nadala![]()