- Poruka
- 277
se ti drogiraš?
mada kad malo bolje razmislim, u pravu si.. to je to, bolje ne može...![]()
Vi ste me svi kritikovali što sam bolestan predao meč Novaku. Sada sam izašao zdrav i pokazao kako se igra tenis. Nisam mu dao da diše.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
se ti drogiraš?
mada kad malo bolje razmislim, u pravu si.. to je to, bolje ne može...![]()

Vi ste me svi kritikovali što sam bolestan predao meč Novaku. Sada sam izašao zdrav i pokazao kako se igra tenis. Nisam mu dao da diše.![]()
sve je pokazano, nema šta... 
ok, znači žestoke droge su u pitanju...sve je pokazano, nema šta...
![]()
Mi teniseri iz Top 10 se ne drogiramo. Svoje umeće pokazujemo časno i pošteno. Sem naravno pojedinih izuzetaka a neću da imenTujem. Čovek je bolestan i ne igra dugo pa da ga ne uvredim..

a kad se predajete bez izlaska na teren.. i to radite časno i pošteno?
- - - - - - - - - -
nego šta Mirka kaže na sve ovo? imaš li njenu dozvolu da pričaš ovo sad ovde?![]()

vidim, super ti ide bez Mirke...
a obožavaoci u ovo vreme pobegnu odavde... moraćeš da ih čekaš još par sati... oni dođu samo kad nema nikoga, jer su malo plašljivi...![]()

Dok oni ne dodju jka ću vama gospodjo heroina vrlo rado odgovarati na pitanja. Nemojte samo da budu provokativna.![]()

ma ti si meni skroz nezanimljiv lik.. ne znam šta bih te pitala...
je l' imaš ti nešto sam da izjaviš? ali da nije glupo kao ono prvo što si napisao...![]()

Ja ne dajem glupe komentare. To ako vi i vaši obožavaoci mene pogrdno nazivate to je vaša stvar. Ja svoje navijače veoma cenim i držim im palčeve kad se sa vama ovde preganjaju.![]()

ok, neću više.. nemoj samo da plačeš, molim te... toga smo se već dovoljno nagledali...![]()

a ti kad plačeš, plaču i ovi tvoji navijači ovde... samo sad ih nema, plaču valjda u tajnosti...![]()
machony ne znam ni da li će se više pojaviti.. mene bi bilo sramota sad da sam na njegovom mestu...![]()
Mačoni je trenutno u depresiji. U Srbiji su pokazivali moj meč sa Monfilsom i lažirali snimak kao da sam ja izgubio meč. A to su samo srpske podvale Novakovih navijača. Mačoni će doći i ja ću mu objasniti da sam pobedio danas.

ne bi me čudilo da ga ubediš kako je to stvarno istina...![]()

a reci ti meni, jesi li obilazio možda butike malo po Lilu? čisto da znam da li sutra da te tražim u vestima u rubrici "skandali"...![]()

Danas smo Stan i ja obisli butik Santander i obuli cipele. I zamisli, tek kad smo došli u hotel primetili smo da ih nismo skinuli i da smo izašli ne plateći iste.
Posle nas je mrzelo da se vraćamo. Povadili smo sve kupljene cipele iz torbi i opet smo bili iznenadjeni. Izgleda da nismo platzili jer nema računa za njih. A treba nam garancija da ih vratimo ako imaju fabričku grešku.![]()

znači dobro se slažete ti i Stan i ide vam taj dubl od ruke... ili da kažem od noge...
nemojte samo posle da se bijete kad ne budete mogli da odlučite ko će koje cipele da uzme... ružno ti stoje te uši, ne bih da se to ponovi...![]()

Ja plačem kad izgubim a ne kao Novak. Plače kad pobedi. Gde to još ima?![]()

Roger,si to ti?To je Stan meni iz milošte namestio magareće uši. Neki zlobnici kažu da nisu to uši nego rogopvi. Da mi ih je Mirka namestila sa Stanom zajedno.![]()

Neki ovde govore da se kralj sljake dopinguje,jel to istina?Mi teniseri iz Top 10 se ne drogiramo. Svoje umeće pokazujemo časno i pošteno. Sem naravno pojedinih izuzetaka a neću da imenTujem. Čovek je bolestan i ne igra dugo pa da ga ne uvredim..

To je Stan meni iz milošte namestio magareće uši. Neki zlobnici kažu da nisu to uši nego rogovi. Da mi ih je Mirka namestila sa Stanom zajedno.![]()

Neki ovde govore da se kralj sljake dopinguje,jel to istina?![]()

- - - - - - - - - -
Roger,si to ti?![]()
![]()
Roger Federrer. 
Nije dobroJa to neću javno da potvrdim. To su čaršijsko kafanske priče. Nas sponzori štite i ja ne smem da potvrdim tu vest.
- - - - - - - - - -
: