Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi teniseri iz Top 10 se ne drogiramo. Svoje umeće pokazujemo časno i pošteno. Sem naravno pojedinih izuzetaka a neću da imenTujem. Čovek je bolestan i ne igra dugo pa da ga ne uvredim..

a kad se predajete bez izlaska na teren.. i to radite časno i pošteno? :lol:

- - - - - - - - - -

nego šta Mirka kaže na sve ovo? imaš li njenu dozvolu da pričaš ovo sad ovde? :lol:

a kad se predajete bez izlaska na teren.. i to radite časno i pošteno? :lol:

- - - - - - - - - -

nego šta Mirka kaže na sve ovo? imaš li njenu dozvolu da pričaš ovo sad ovde? :lol:

Mirka je dobila zabranu gledanja 5 mojih mečeva pa nije danas bila da me podrži. No i bez njene pomoći ja sam dokazao kako se igra tenis kad sam potpuno zdrav. :hvala:

- - - - - - - - - -

A na provokativna pitanja neću da odgovaram. Sad će doći moji obožavaoci sa Krstarice da me brane. :hvala:

a ti kad plačeš, plaču i ovi tvoji navijači ovde... samo sad ih nema, plaču valjda u tajnosti... :lol:
machony ne znam ni da li će se više pojaviti.. mene bi bilo sramota sad da sam na njegovom mestu... :(

Mačoni je trenutno u depresiji. U Srbiji su pokazivali moj meč sa Monfilsom i lažirali snimak kao da sam ja izgubio meč. A to su samo srpske podvale Novakovih navijača. Mačoni će doći i ja ću mu objasniti da sam pobedio danas.

ne bi me čudilo da ga ubediš kako je to stvarno istina... :hahaha1:

Vu ste poznati prevaranti i nameštate meni poraze i ismevate mi se kad predam meč. Ja ga pošteno predam jer nemam dovoljno znanja i umeća na boljeg a ne da počnem da igram i onda da se u toku meča povredim i moram da predam. Ja pošteno ne izadjem na megdan kad se uplašim protivnika. :hvala:

a reci ti meni, jesi li obilazio možda butike malo po Lilu? čisto da znam da li sutra da te tražim u vestima u rubrici "skandali"... :lol:

Danas smo Stan i ja obisli butik Santander i obuli cipele. I zamisli, tek kad smo došli u hotel primetili smo da ih nismo skinuli i da smo izašli ne plateći iste. :(
Posle nas je mrzelo da se vraćamo. Povadili smo sve kupljene cipele iz torbi i opet smo bili iznenadjeni. Izgleda da nismo platzili jer nema računa za njih. A treba nam garancija da ih vratimo ako imaju fabričku grešku. :sad2:

Danas smo Stan i ja obisli butik Santander i obuli cipele. I zamisli, tek kad smo došli u hotel primetili smo da ih nismo skinuli i da smo izašli ne plateći iste. :(
Posle nas je mrzelo da se vraćamo. Povadili smo sve kupljene cipele iz torbi i opet smo bili iznenadjeni. Izgleda da nismo platzili jer nema računa za njih. A treba nam garancija da ih vratimo ako imaju fabričku grešku. :sad2:

znači dobro se slažete ti i Stan i ide vam taj dubl od ruke... ili da kažem od noge... :lol:
nemojte samo posle da se bijete kad ne budete mogli da odlučite ko će koje cipele da uzme... ružno ti stoje te uši, ne bih da se to ponovi... :lol:

znači dobro se slažete ti i Stan i ide vam taj dubl od ruke... ili da kažem od noge... :lol:
nemojte samo posle da se bijete kad ne budete mogli da odlučite ko će koje cipele da uzme... ružno ti stoje te uši, ne bih da se to ponovi... :lol:

To je Stan meni iz milošte namestio magareće uši. Neki zlobnici kažu da nisu to uši nego rogovi. Da mi ih je Mirka namestila sa Stanom zajedno. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back