Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da... Zaboravio sam doduše da kažem da je Ferer ipak najveći smarač na touru danas, pa nakon njega Novak i Marej :D Marej barem ume jako da odservira za razliku od Novaka, pa to može da podigne dinamiku meča u nekim slučajevima...I da samim tim bude atraktivnije za gledanje. Što se tiče Noleta, da ne budem jednostran, može da bude zanimljiv ako uspe da iz onog njegovog proklizavanja pogodi viner :D
Da,mada sve redje to radi.

Poslednja izmena od moderatora:
Svako ima pravo da kaze sta misli, pa tako i ja.
To sto je Mats bio i jeste jos uvek teniser i bice u tim sportskim vodama - ne znaci nuzno da ima tenis u malom prstu.
Zakon ne potvrdjuje pravilo.
On mnogo zna, ne osporavam, ali ne zna bas sve.

Gledala sam Aleksandru. Ona se ne folira kao Ana i glumi neko ludilo, ona igra tenis i plus je dovoljno zenstvena da to ne mora da pokazuje i dokazuje, na cemu Ana ``insistira``.

Poslednja izmena:
Svako ima pravo da kaze sta misli, pa tako i ja.
To sto je Mats bio i jeste jos uvek teniser i bice u tim sportskim vodama - ne znaci nuzno da ima tenis u malom prstu.
Zakon ne potvrdjuje pravilo.
On mnogo zna, ne osporavam, ali ne zna bas sve.

Gledala sam Aleksandru. Ona se ne folira kao Ana i glumi neko ludilo, ona igra tenis i plus je dovoljno zenstvena da to ne mora da pokazuje i dokazuje, na cemu Ana ``insistira``.
Ana nek ide u balerine ili najbolje da se uda, sto se mene tice...

Pa zna sigurno daleko više od bilo koga sa teme...možda ne simpatiše Novaka pa ga zato kritikuje, ne znam. Ne kažem da je objektivan 100% ali svakako ima osnova u njegovim izjavama.

IhcqNYc.jpg

Stvarno ne znam sta gledas na TV-u?
Ti stvarno mislis da je Mats relevantan da daje valjane komentare?
Sad je No1e postao smarac. Ajde sto ga ne volis pa mu kacis to, nego jos diras i Endicu mog.
Nije dobro.

I gospodin Kolsrajber ima svoje prezime koje dostojanstveno nosi.
Nije on kurajber (to je pojam za nekog daljeg pretka, ako se ne varam), ali ga nas narod koristi da nekog povredi verbalno...
I taj Kolsrajber nije bilo koji teniser.

Ovako ja "znam":
Kurajber
Kurajber je mitsko biće koje je inače otac omžikuru,deda surdepaču,paradeda sukurdovu,čukundeda kurlebalu,navrndeda kurđupu,kurđel askurđelu,askurđel kurđulu,kurđup navrndedi,kurlebalo čukundedi,sukurdov paradedi,surdepač dedi,omžikur ocu i tebi verovatno dodje neki (reci cu predak) mada u original pise nesto socnije.

Poslednja izmena:
Pa ono jeste.
Novaku ne odgovara Iznerova igra, ali mislim da je Izner u padu, sta ga znam... nije to bio onaj Izner od pre.
Ali to ne umanjuje cestitke za Kolsrajberovu igru.
Smejala sam se juce nekim komentarima nasih komentatora... bas su mi ulepsali dan i vece...

Na ovom turniru ce mu odgovarati svacija igra. Videcete. Pogledajte ovo do sada, a iz meca u mec forma ide navise.

Kolšrajber može biti vrlo nezgodan protivnik za Noleta, samo kada mu krene, a krenulo mu je.
Ima vrlo nezgodan bekend s kojim moze pogađati neverovatne uglove.
Inače svi Nemci su nezgodni za Noleta, bio je to i Tomi Has.
Sreća pa je Nole maksimalno skoncentrisan i da igra na svom visokom nivou.
Kolšrajber mu onda neće biti opasnost. I ne samo on nego bilo ko.
Iskreno navijao sam za Nemca protiv Iznera jer mislim da Amerikanac nikako ne odgovara Novaku zbog svog servis-projektila.
Novaka to jednostavno iritira pa se unervozi i onda glupo gubi poene od njega.
A vala, i mene to opasno iritira-nervira. To nije tenis.
Puno sreće Nole majstore.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back