Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel tatin sin ponovo glumio povredu? Gledao sam malo prvi set,ocajan tenis bio :sad2:

Nadal melje Murraya,kada uporedimo sa njihovim mecom u Rimu jasno se vidi koliko je Rafa podigao formu na RG.Tesko ce to No2ak dobiti u nedelju,mada cu navijati za njega :lol:

Gulbis se malo drzao za ledja, kao i protiv Federera, ali nije trazio medikal tajm aut.
I bio je dobar sto se ponasanja tice.
Nije se svadjao, nije lomio reket.
Bio je fer. Respekt za kovrdzicu.
Jedino nije igrao onako kako on ume.

Mislila sam da Endi moze bar do jednog seta, ali ni taj jedan mu nije dao Rafa.
Zato ce se ``lepo`` provesti u nedelju kad Nole pocne da igra onako kako to Rafa ne voli.

Jel tatin sin ponovo glumio povredu? Gledao sam malo prvi set,ocajan tenis bio :sad2:

Nadal melje Murraya,kada uporedimo sa njihovim mecom u Rimu jasno se vidi koliko je Rafa podigao formu na RG.Tesko ce to No2ak dobiti u nedelju,mada cu navijati za njega :lol:

I bas si me obradovao Jahve, sto ces navijati za Noleta. Ne smem velika slova da ti pisem, ali kao da sam ih napisala.
Svaki navijac je Noletu potreban. Imas veliki cmok od mene. Hvala ti sto ces navijati za Noleta. :heart2:

http://www.wtatennis.com/news/article/3873511/title/aldridge-the-best-dressed-in-paris

Neki su kritikovali haljince na strafte a JJ dobila najvise glasova za najbolje obucenu igracicu na RG. :)

Ja sam zeleo da dobije neku drugu nagradu, ali izgleda da joj je moda bila vaznija od tenisa.

Pa bilo je to najupecatljivije haljince na turniru. Zenama to mnogo znaci... Sad sam procitala. Hilfiger...
I ja sam se nadala da ce poneti sa RG nesto drugo, ali izgleda da ona nema te mogucnosti da nesto napravi na jednom (bilo kom) turniru iz serije 2000.

Poslednja izmena:
Ja cu navijati za Halep. Dosta mi je Marije i njenih krikova.
Sto se vise ne uda (ako je tako neodoljiva) i da priliku mladjim teniserkama da nesto napravi.
Em je mirazdzika, em ``lepa``, prosla je kroz sito i reseto, ali izgleda da je niko nece na duze staze, zato sto je toliko arogantna i na terenu i van njega.
Ima takvih zena, a bogami i muskaraca.
Znam da je Ruskinja bliza pobedi i da ce svi navijati za nju. Ali, ja necu.
Machony, ako si mi drug, pridruzices se Simoninom taboru. Vec - ako si neodlucan.
Ipak sam odluci.
Ali nekako znam da ces navijati za Masenjku. Nesto mi se javlja.
Nema veze, ako Simona i izgubi, bice turnira za nju, ako bude ovako nastavila da igra.
A tu je i slatka Busar, Korne, Bencic, Sloan, Ajla, Kristina... ipak dame mnogo ranije sazrevaju u svemu, pa i sto se tenisa tice.
Drzite fige nasoj Ivani. Danas u 11:00 igra juniorsko finale Rolan Garosa. Ajde Ivana! Neka su snaga i sreca sa tobom, malena.

Ajde Ivana! Ajde Simona!

Ne znam zašto, ali Maša redovno gubi prvi set. Ako Simoni da set fore mogla bi dobiti tanjir. :hahaha: Ako Simona odigra čitav meč kao prvi set protiv Petka pehar je njen. :D

Rodo, zaboravila si nabrojati Kamilu.

Jao, zaboravila sam slatku Djordji! Mea culpa. Zato si ti tu da me dopunis.
I ona ce mnogo toga da osvoji.
Naravno, ako bude posvecena tenisu, a ja se nadam da hoce.
Samo se plasim da ce Simona da se unervozi zbog znacaja meca.
Nadam se da je radila na toj psihickoj pripremi.

- - - - - - - - - -

Поздрав свима.. :cao:

Баш сте неки, уз кога да ја навијам за Машу када сте сви против ње? :ljutko:

Zdravo Vlado!
Lepo je rekao Ambidekster, bice vas vise sto navijate za Mariju.

Finale juniorki:
Ivana vodi 3-1 u prvom setu i servira!
Dobila je svoj servis. 4-1
Kasatkina servira.

- - - - - - - - - -

Sad je 4-2.

- - - - - - - - - -

Da se osvrnem na drugo musko polufinale...
Nisam ga gledala kontinuirano, Endi je pretrpeo ozbiljan poraz.
Ali, vratice to Endi Nadalu na travi na Vimbldonu.

Da se osvrnem na drugo musko polufinale...
Nisam ga gledala kontinuirano, ali kako sam cula, Endi je pretrpeo ozbiljan poraz.
Ali, vratice to Endi Nadalu na travi na Vimbldonu.

Vratila je Ruskinja brejk.
Sada je 4-3 i Kasatkina servira.

Gulbis se malo drzao za ledja, kao i protiv Federera, ali nije trazio medikal tajm aut.
I bio je dobar sto se ponasanja tice.
Nije se svadjao, nije lomio reket.
Bio je fer. Respekt za kovrdzicu.
Jedino nije igrao onako kako on ume.

Mislila sam da Endi moze bar do jednog seta, ali ni taj jedan mu nije dao Rafa.
Zato ce se ``lepo`` provesti u nedelju kad Nole pocne da igra onako kako to Rafa ne voli.
Pa nadam se,samo da ne zaigra ovako :sad2:

djokovic-net.gif

8979248352_3f1e0aa519_o.gif

I bas si me obradovao Jahve, sto ces navijati za Noleta. Ne smem velika slova da ti pisem, ali kao da sam ih napisala.
Svaki navijac je Noletu potreban. Imas veliki cmok od mene. Hvala ti sto ces navijati za Noleta. :heart2:

Pa valjda smo se dogovorili da svi navijamo za Noleta. Nema Federera i stvar je jasna. Ovo ne kazem zbog "cmoka". Sala mala.

- - - - - - - - - -

Поздрав свима.. :cao:

Баш сте неки, уз кога да ја навијам за Машу када сте сви против ње? :ljutko:

Uz mene. Ja nisam. Rekoh samo bez tona.

- - - - - - - - - -

Pozdrav Vlado. :bye:

Ne boj se, više će vas biti što ćete navijati za Mašu. ;)

Ma znas ti. Samo se prave da nece.

- - - - - - - - - -

Kasatkina je izjednacila. :(

4-4

Vodi se velika borba izmedju nase Ivane i Darije. 5-5
Javicu samo konacan rezultat, a mozda i drugi graficki prate stanje stvari na terenu sa oficijalnog sajta.

Samo tako i moze. Bar ja tako umem.

Zato što je Rafa pravi šampion.

Drugo, ja ne živim u Monaku, kao što ne živim ni u Španiji, pa mi je svejedno odakle su njih dvojica, navijam za onog koji mi je simpatičniji, a to je Rafa :D

Rafa simpaticniji?. Sa svim onim neiscrpnim repertoarom opsesivno-kompulzivnih pokreta (pipkanja i stipkanja napred i pozadi)? Reci da si se salio.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back