Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da, jedinstven je Kralj Roger. On ima jako dobru konstituciju za tenis, pa se samim tim nije povređivao puno. A čak i kada je kuburio sa leđima, on je igrao sve mečeve do kraja, i nije kukao na konferenciji da je zbog povrede izgubio, što je za pohvalu :D

- - - - - - - - - -

Da me ne shvatite pogrešno, ali Gulbis je katastrofalno puno grešio u prva 2 seta. Puno neiznuđenih grešaka je imao, duplo od Novaka. U 3. jeste Novak malo pao, ali je Gulbis počeo manje da greši.

Izgleda da je opet poceo da gresi. Cak i komentator kaze da je povredjen i da to Nole sto pre treba da iskoristi.

Зашто се свако од њих "хвата" где год стигне када убедљиво губи? :roll:

Као да траже оправдање за свој пораз, много то не волим.. Федерер не знам да ли је више од 4-5 мечева предао у својој каријери, ја се сећам једног јединог..

Људи, да вас не лажем, волим Машу, али ће оно сутра бити баш тежак меч.. :confused:

Naravno da ima toga ihahaaaj...
Nemoj da se sekiras i nerviras, Marija ce podici trofej. :(

Poslednja izmena:
Gulbis nije danas imao igru protiv Novaka.
Novak je bio bolji. Kovrdzica je mnogo gresio, sto je nedopustivo.
Dobro je da je iscupao da igra cetvrti set. Mislila sam da ce biti 3-0 za Novaka.
Ali, idemo dalje.
Cekamo Rafu i Endija. Mozda za Endija jedan set... ne vise.
U finalu Novak i Rafa i naravno pehar podize Nole.

- - - - - - - - - -

Rodo, za koga sutra navijamo? ;)

Za Simonu navijamo, naravno! :D

- - - - - - - - - -

Da me ne shvatite pogrešno, ali Gulbis je katastrofalno puno grešio u prva 2 seta. Puno neiznuđenih grešaka je imao, duplo od Novaka. U 3. jeste Novak malo pao, ali je Gulbis počeo manje da greši.

Da, u pravu si. Sve ono sto je pogadjao Gulbis u prethodnim mecevima danas nije stimalo. Pa i taj njegov servis, pa taj ekscentricni bekhend...
Bilo je tu par lepih poena, ali nije dao Nole.
I umesto da kovrdzica slomi reket, slomio je Nole. ;)

- - - - - - - - - -

A sada druga dvojica.
E Endi, Endi... Sta li ti se danas pise?

Jedva cekam da vidim Simonu kako se raduje ...
popcorm1.gif.pagespeed.ce.ZYxOEAKupR.gif

Da, u pravu si. Sve ono sto je pogadjao Gulbis u prethodnim mecevima danas nije stimalo. Pa i taj njegov servis, pa taj ekscentricni bekhend...
Bilo je tu par lepih poena, ali nije dao Nole.
I umesto da kovrdzica slomi reket, slomio je Nole. ;)

- - - - - - - - - -

A sada druga dvojica.
E Endi, Endi... Sta li ti se danas pise?

Jedan je Nole i samo on moze da pobijedi Nadala .
Endi nije poceo kako sam ocekivala ili zeljela svejedno .
Sto ce biti ne znam nije dobro .:sad2:

Jel tatin sin ponovo glumio povredu? Gledao sam malo prvi set,ocajan tenis bio :sad2:

Nadal melje Murraya,kada uporedimo sa njihovim mecom u Rimu jasno se vidi koliko je Rafa podigao formu na RG.Tesko ce to No2ak dobiti u nedelju,mada cu navijati za njega :lol:

Nije me bilo oko sat vremena pa samo skoknuh da vidim da li se mozda zavrsio prvi set ili se jos uvek kolju. Kad ono imam sta da vidim. Nisam mogao da verujem. Vec gotovo. Kakva je bila igra? Zar je toliko bio dominantan? Mislim da ce tek u nedelju Rafa videti kako igra jedan teniser koji ima recept za njega. Nole mu svakako nece dati da se razmahne i nadam se da ce ga potpuno ukrotiti. Navijacu za njega. Iz sve snage.

Nije me bilo oko sat vremena pa samo skoknuh da vidim da li se mozda zavrsio prvi set ili se jos uvek kolju. Kad ono imam sta da vidim. Nisam mogao da verujem. Vec gotovo. Kakva je bila igra? Zar je toliko bio dominantan? Mislim da ce tek u nedelju Rafa videti kako igra jedan teniser koji ima recept za njega. Nole mu svakako nece dati da se razmahne i nadam se da ce ga potpuno ukrotiti. Navijacu za njega. Iz sve snage.

Nadal je bio dominantan, mada je Endi dosta pasivno igrao a tada se Nadalu sve sanse otvaraju.

Svaki mec izmedju Rafe i Novaka je prica za sebe tako da danasnji dueli ne moraju mnogo da znace. Ako neko ima recept za Rafinu igru, onda je to Novak.

Nadal je bio dominantan, mada je Endi dosta pasivno igrao a tada se Nadalu sve sanse otvaraju.

Svaki mec izmedju Rafe i Novaka je prica za sebe tako da danasnji dueli ne moraju mnogo da znace. Ako neko ima recept za Rafinu igru, onda je to Novak.

Malo pogledao statistiku i ona izgleda impresivno i zastrasujuce. 91% poena na prvi servis, 100% brejk lopte, pet gresaka po setu. Medjutim kad sam pogledao brzinu servisa mnogo toga se u mojoj "analizi" promenilo u mnogo cemu. Brzinu Rafinog servisa imaju mnoge igracice (i prvog i prosek). Vec to coveku koji ima najbolji ritern na svetu, a to je svakako Nole, daje ogromne mogucnosti da mnoge poene vec u startu okrene sebi u korist. Siguran sam da ce to obilato i ciniti. Pored toga Rafa od Noleta sigurno nece dobijati onakve lopte koje mu dozvoljavaju da maksimalno koristi svoj ubitacni forhend. Vec to je pola uspeha, a onda tu su i Novakovi kvaliteti. Dobar servis, bekhed paralele i dijagonale i jos mnogo toga. Sigurna pobeda.

Marej je trebao da preskoci RG kao i prosle godine. On jednostavno nema sta da trazi na sljaci, a i na ostalim podlogama mu je igra toliko dosadna da ga gledam jedino kad igra protiv Novaka. S druge strane, Rafa igra kao da mu zivot zavisi od toga, a to sam i prognozirao pre pocetka turnira.

Sto se tice Novaka, treci set je njegov klasican poklon, s tim sto je u proslosti obicavao da i cele meceve igra kao danas taj set (USO 2012. I W 2013.). Nadam se da u finalu nece da dozvoli sebi takav luksuz.

Auu koliko ce to biti vazan mec u nedelju,mnogo stvari je tu u igri :D

Kompletiranje slamova,prvo mesto,Samprasov (pa cak i Rogerov) GS rekord.Jedan od najvaznijih meceva poslednjih nekoliko godina u tenisu :D

Ko ce docekati nedelju,nije dobro :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back