Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
Dobro vece svima ...Dusana sam gledala i zaustavljala dah .Veliki uspijeh jos da pobijedi Rafu .
Dobro vece Duska. Mec je i bio takav. Ono drugo: "Iz tvojih usta u boje usi".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro vece svima ...Dusana sam gledala i zaustavljala dah .Veliki uspijeh jos da pobijedi Rafu .

joj rodo.....ne znam šta je sa marejem. mnogo puta se dešava da pravi bolne face i - pobeđuje, tako da stvarno ne znam šta da mislim.

Tu je samo Dule.
Gde su ostali muski?
Oni ce tek da komentarisu kad mi zenske odemo.

Hvala vam za sajt, sad ja zaboravih da kazem. Vi prizvaste dramatican rasplet!

....eto, kakve kvalifikacije daje 'stručnjak'
....eto, kakve kvalifikacije daje 'stručnjak' 
Tu je samo Dule.
Gde su ostali muski?
Oni ce tek da komentarisu kad mi zenske odemo.
- - - - - - - - - -
Ja sam poznata vestica.
slušam ovog vilandera kako hvali novakovo klizanje na svim podlogama i muka mi je....sva sreća šтo reče da je ''novak lud'' :zcepanje':....eto, kakve kvalifikacije daje 'stručnjak'
Ipak imam utisak da je to veceras rekao kao nesto pohvalno. Jer stvarno mi se cini da samo Nole kliza, i to uspesno, na svim podlogama.
slušam ovog vilandera kako hvali novakovo klizanje na svim podlogama i muka mi je....sva sreća šтo reče da je ''novak lud''....eto, kakve kvalifikacije daje 'stručnjak'

Misli da je faca .A kad Noleta dovede u studio sav se istopi .

pa to jeste tačno...samo slep čovek to ne vidi. podvlačiti očigledno od strane stručnog komentatora je nepotrebno.
Ja ne znam kako mozete da pratite Jelenu i Anu. One su godinama na svakom turniru manje-vise iste. Povremeno bljesnu, ali taj bljesak traje najdalje do polufinala. Realno, one nemaju sanse da osvoje bilo sta, kao ni ostale nase teniserke. Cemu navijanje i nerviranje zbog njih?

Pogodi ti i spasi se. I nama bi bilo zao da si otisao. Bar nekima.

Šta... pobedio neke šalabajzere i sada misli da može da pobedi Nadala... e moj ti Dušaneodusevio me Lajovic: Nisam ovo očekivao. Nadam se da ću pobediti i da ću vratiti Novaka na prvo mesto. Nadalu nikada nisam bio ni sparing partner na treningu, ne znam šta da očekujem. Gledao sam ga na televiziji i pokušaću da pobedim. Boriću se za svaki poen kao da mi je poslednji – rekla je nova srpska teniska nada.

Ja sam poznata vestica.

Konačno nešto pametno i od tebe
haha šta da kažem... majstorski pogađam
Nego na koga sada ide Gael?
Šta... pobedio neke šalabajzere i sada misli da može da pobedi Nadala... e moj ti Dušane
"veštice, zlobnice i grešnice...."