Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bice tesko sa Congom ako mu malo krene, kad pocne da vristi publika i on na njenim krilima. :mrgreen:
Nadam se da ce Nole ostati pribran i da ce imati dobar dan, da ce biti u dobrom raspolozenju. Conga je nezgodan.... iako ima osmjeh za desetku! :zper:

Za jednog cemo navijati zajedno, za drugog ne. Sve vam je jasno. Jedino nezgodno sto ce obojica vasih pobediti. Kad bar bi bilo 1:1.

10371990_10152447857954165_6297832048859089039_n.jpg

Evo nekih komentara ove Gulbisove izjave:

neverovatno
Nemam reci da opisem ovog vanzemaljca. On mrzi sam sebe pa onda ceo svet. Ja ne da uzivam kad izgubi mec nego se istopim od srece.

Gluposti...
Svašta, 90% sportistkinja po završetku karijere, a ne mali broj i tokom karijere, ima porodicu i decu! Ovaj mladić nije baš životno edukovan, rekla bih...

Ovaj ko da je odrastao...
u Iranu,saudiji...

"Genije"
Ovaj je kao pecinski covek. e svasta na ovom svetu ima.

more
gulbise da te ne gledamo

Eto za koga navijaju neke nase drugarice iz Kafanceta. Pravi muski sovinista (sala mala).

P.S. Laku noc svima.

Poslednja izmena:
Tužno je to što mnogi u Srbiji misle isto. Inače nije da ga branim, Gulbis baš i nije rekao to što piše u naslovu.

Питање новинара је гласило: Имате две млађе сестре које се, такође, баве тенисом. Да ли ће бити добре као ти?

"Надам се да неће наставити професионалну каријеру. Надам се. То није за жену, то је тешко. Жена треба да ужива у животу, треба да размишља о породици, о деци", одговорио је Гулбис.

Poenta je jasna, ali baš preformulisati izjavu u "žene da rađaju, a ne da se bave sportom" pokazuje nameru da se navuče "gnev" čitalaca na Gulbisa. Što zapravo ni ne treba da me čudi, u ovoj zemlji postoji samo žuto novinarstvo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back