Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I upravo je napravio brejk.
Vodi sa 4-3 i servira Rodzer.
On je zavrsio posao. Ne verujem da ce dozvoliti da se Tursunov vrati.

- - - - - - - - - -

Cilic ``dete`` srece.
Umesto da bude 4-0 u trecem, sada je 3-1.

- - - - - - - - - -

Ne sme Nole toliko da razmislja sto Cilicu sve ide od ruke. Neka igra poen po poen i neka cuva taj 1 brejk prednosti.

- - - - - - - - - -

Rodzer vodi 5-4 i servira.
Tamo je samo pitanje minuta kada ce Rodzer zavrsiti posao.

I konacno 6-4 za Rodzera.
3-1 u setovima za Rodzera.
Cestitam!

Poslednja izmena:
Cilic ce da smanji na 4-3.
Novace, buuudi se, ako za Boga znas!
Cilic napravio ``dil`` sa mrezom.
Neka se Novak ne iscudjava nego nek pocne da igra.
Nisam zadovoljna sa Noletovom igrom, ne znam kako vama sve ovo izgleda, ali meni Cilic deluje motivisanije i sa vise zelje da sve ovo odvede u peti set.

Poslednja izmena:
Novak je uzasno igrao danas.
I mogao je vrlo lako da izgubi.
Imao je veliku, veliku srecu.
Trebao bi ozbiljno da porazmisli o svojim prioritetima.
Danas mi je izgledao nezainteresovano, tromo.
Izvinite sto ja ovako pisem za Novaka, ali zaista iz najbolje namere.
Ne moze tako da igra i da pobedjuje tako sto ce mu rival ``dati`` pobedu svojom dvostrukom servis greskom.

Ne moze tako da igra i da pobedjuje tako sto ce mu rival ``dati`` pobedu svojom dvostrukom servis greskom.

meni on tako deluje već duže vremena.. retko kad odgledam ceo meč, jer nemam vremena.. ali to malo što vidim nije ni blizu onoga kako je igrao pre nekoliko godina kada je bilo pravo uživanje gledati kako igra i dobija.. vidi se baš da je sada mnogo manje motivisan, nije to više onaj Nole koji se borio za svaku loptu, za svaki poen..

Prekosutra svi navijamo za Gulbisa. :cool:

Ja znam da hocu!
girl_in_love.gif.pagespeed.ce._LY8yjDTMF.gif
je to! ;)

meni on tako deluje već duže vremena.. retko kad odgledam ceo meč, jer nemam vremena.. ali to malo što vidim nije ni blizu onoga kako je igrao pre nekoliko godina kada je bilo pravo uživanje gledati kako igra i dobija.. vidi se baš da je sada mnogo manje motivisan, nije to više onaj Nole koji se borio za svaku loptu, za svaki poen..

Pa zato sam i pisala one gore postove, jer i ja primecujem promenu i to veliku kod njega.
Kao da mu je bilo nesto mrsko da bude na terenu.
Ne verujem da ce on igrati ni do svoje tridesete godine. Ako i do tada. :(

Evo da cujem sta ce da kaze Barbari... Pala mu koncentracija. Hau jes nou.

- - - - - - - - - -

Da ga nije uznemirila moguca kisa, posto znam da kisu ne voli?
Evo sada su svi mecevi otkazani. Pocela grozna kisurina.
I ko zna kada ce prestati.

novak uopšte nije užasno igrao, nego je čilić igrao dobar tenis i nije dozvolio novaku da dolazi lako do poena.
odličan meč sa jako dobrim riternom na obe strane...čilić je igrao sa puno rizika jer to je jedini način da se suprostaviš ovakvom noletu.
ako pogledamo čilićevu statistiku verovatno ćemo videti da ima više neiznuđenih grešaka od vinera, a to znači da je rizikovao i da je greške pravio pokušavajući da napravi viner.
zatim, drugi servis...niko danas ne može novaka da dobije ako nema barem 50% osvojenih poena na drugi servis.
to pravi razliku... čilić je bio agresivan, ali je novak ipak ostao u fokusu i nije dozvolio iznenađenje.

gledajući rezultat, sličan meč je odigrao federer sa tursunovim.

Ma necemo mi bacati nikakve "heitove" ni na koga. Ne prilici to nama objektivnima. Narocito sto jedini koji, po danasnjem stanju (citaj konkurenciji i zdravstvenim biltenima) u tenisu Federera moze stici i prestici samo Nole. On je nas i ja nikako necu moci, a da (kad Federer definitivno prestane da igra tenis) ne navijam za njega.
:klap: Dule,zbog takvih kao ti vredi doci ponekad u ovo nase kafance!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back