Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da nije zbog dopinga.

Predpostavljam da su dve stvari u pitanju: boji se da vadi krv (i ja se uspanicim kod vadjenja krvi) i mislio je da se sa njima moze nagadjati, pa ce to da mu progledaju kroz prste.....Ali, tamo nije Srbija......Tamo vaze druga pravila...

Зезаш ме? :lol: Заиста немам ништа ни против којег тенисера, али свако ће једном сносити консеквенце својих дела.. Тако је и он, тако ће и већина..

Tamo ima svakakvih idiotluka. Koje bre cile -mile? To je farsa jedne kriminalne grupe koja vodi kontrolu. Zvanični doktor je Troickom savetovao da ne daje krv jer se oseća loše. To je bre i cile mile i idimi dodjimi. :evil:

To ti je jedan PUTUJUCI CIRKUS koji ima svoja pravila ponasanja i u kome se obrce veliki novac.

Svi u cirkusu ce zaraditi, neki vise neki manje, ali svi moraju da se pridrzavaju pravila Teniske Organizacije.

Svako ko se tu ne uklopi, pa bio najbolji - ne moze da prosperira.

ONI sve konce i poluge imaju u rukama.

Sve ste tacno zna. Niko ne moze da strci.

Онда је сам крив за то.. А због чега није желео да му се извади крв, ту се поставља питање, а мислим да је одговор очигледан..
Nikako nije sam kriv. Namagarčila ga je doktorka koja ga je savetovala da ne da krv. A on je sutradan otišao sam na kontrolu i nije mu nadjeno NIŠTA nedozvoljeno. Rezultati nisu uzimani u obzir jer je krv dao posle odredjenog roka.

Poslednja izmena:
Ja mislim da je on poglup.

I faca mu je poglupa.
Moram se sloziti sa ovom konstatacijom :lol:

- - - - - - - - - -

Nikako nije sam kriv. Namagarčila ga je doktorka koj aga je savetovala da ne da krv. A on je sutradan otišao sam na kontrolu i nije mu nadjeno NIŠTA nedozvoljeno. Rezultati nisu uzimani u obzir jer je krv dao posle odredjenog roka.
Desi Carli :hahaha1:

To ti je jedan PUTUJUCI CIRKUS koji ima svoja pravila ponasanja i u kome se obrce veliki novac.

Svi u cirkusu ce zaraditi, neki vise neki manje, ali svi moraju da se pridrzavaju pravila Teniske Organizacije.

Svako ko se tu ne uklopi, pa bio najbolji - ne moze da prosperira.

ONI sve konce i poluge imaju u rukama.

Sve ste tacno zna. Niko ne moze da strci.

Ma bre Blajbi, to ja bagra svetska. Tačno je da se sve tačno zna. Da imaju tenisere koje jašu i one koje ne smeju da pipnu. Jahali su Nadala tri puta nedeljno da daje krv kad je počeo da delje Fedjicu. A Fedjici kontrola dodje jednom mesečno i to najavljena. Sve se zna kod te svetske cirkuske grupe. :evil:

А морам и ја. :mrgreen:
Mislim,sta reci :rotf:

Teniska-maskota-Viktor-Troicki.jpg

Zaboravila sam da cestitam Mariji pobedu i da pozelim da joj se Simona sto pre revansira.

Noletu danas zelim cvrstu ruku, dobro kretanje, dobar servis, snagu, pa da kompletira kolekciju.

Duska, srce moje, hvala na Gulbisovoj slicki, kovrdzica moja lepa, uvek volim da ga vidim onako trsavog i slatkog kao medic.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back