Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad nesto za Rodu i ostale djevojke...
tenis.gif.pagespeed.ce.enpRxurB1u.gif

17461187385391da41f146e832909136_orig.jpg

Procitajte ako vec niste...:D

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=06&nav_id=857874

Korektno. Ne lici na "starog" njega. Pozitivna promena koja mu mora doneti ozbiljniji odnos prema igri, a samim tim i rezultate. Dobra vest i za tenis kao takav.

:uja: свима! :)

Данас сам непланирано отишао код друга, тамо провео читав дан и наравно пратио моју Машу, због тога ме и није било.. Презадовољан сам њеном игром, ма презадољован целим мечом, заиста достојан финала једног грендслема.. :zaljubljena:

Шарапова изгледа сваки грендслем мора да освоји парне године.. Први 2004, па 2006, па 2008, након тога 2010, и сада, 2014.. :zaljubljena:

Данас сам непланирано отишао код друга, тамо провео читав дан и наравно пратио моју Машу, због тога ме и није било.. Презадовољан сам њеном игром, ма презадољован целим мечом, заиста достојан финала једног грендслема.. :zaljubljena:

Шарапова изгледа сваки грендслем мора да освоји парне године.. Први 2004, па 2006, па 2008, након тога 2010, и сада, 2014.. :zaljubljena:

Dule i ja smo se sjetili da nisu bio da navijamo zajedno .
Jeste vise nas je navijalo za Simonu .
Marija je starija pet godina od Simone, cije vrijeme tek dolazi .Igrala je dobro no Masa je bila jaca bolja, sebe je nadmasila.
Zasluzeno je pobijedila.Pozdrav...:D

Ti i ja kao "najveci" Marijini navijaci zadovoljni docekali kraj i jos jedan G.S. u njenim rukama. Videlo se "posle" da ih je bilo jos mnogo vise. Duska ti vec napomenula da smo odmah primetili da te nema. Uostalom, kao i uvek, sve ti objasnila u dve objektivne recenice.

Ti i ja kao "najveci" Marijini navijaci zadovoljni docekali kraj i jos jedan G.S. u njenim rukama. Videlo se "posle" da ih je bilo jos mnogo vise. Duska ti vec napomenula da smo odmah primetili da te nema. Uostalom, kao i uvek, sve ti objasnila u dve objektivne recenice.

:D

Једино што бих могао да искритикујем јесте сервис.. :fdlan:

Али то није толико битно, битно је да је опет победила.. :)

И сутра још Ноле да победи и да овај Роланд Гарос прође у великооом стилу. :aha:

I ja sam navijao za Masu, medjutim...

I sudije su navijale za Masu...

I pokrajinske, a Boga mi i glavni...

Ponistili su onaj maloj Rumunki bar nekoliko dobrih lopti...

A Masa se u drugom setu toliko prenemagala i odugovlacila oko servisa, da je to vec bilo neprijatno..

Onda je isla u wc i tamo se dobro zadrzala, a glavni sudija je samo cutao na sve..

Da su to uradili neki drugi takmicarti bili bi svakako upozoreni, a mozda i banovani...

Budimo realni, iako smo Srbi.

I ja sam navijao za Masu, medjutim...

I sudije su navijale za Masu...

I pokrajinske, a Boga mi i glavni...

Ponistili su onaj maloj Rumunki bar nekoliko dobrih lopti...

A Masa se u drugom setu toliko prenemagala i odugovlacila oko servisa, da je to vec bilo neprijatno..

Onda je isla u wc i tamo se dobro zadrzala, a glavni sudija je samo cutao na sve..

Da su to uradili neki drugi takmicarti bili bi svakako upozoreni, a mozda i banovani...

Budimo realni, iako smo Srbi.

Није ти ово форум.. :mrgreen:

Мени то заиста уопште не смета.. Нити њена вриска док удара лоптицу, нити дуге припреме за сервис, просто је таква играчица и тако гледам на то.. А онај ко сматра да то ради да би омела противника нека мисли, не могу му ја ту ништа, свако има право на своје мишљење. :D

Није ти ово форум.. :mrgreen:

Мени то заиста уопште не смета.. Нити њена вриска док удара лоптицу, нити дуге припреме за сервис, просто је таква играчица и тако гледам на то.. А онај ко сматра да то ради да би омела противника нека мисли, не могу му ја ту ништа, свако има право на своје мишљење. :D

U tenisu postoje PRAVILA kojih svi igraci MORAJU da se pridrzavaju.

Nas Troicki je kaznjen sa 18 meseci neigranja zato sto se nije pridrzavao tih pravila.

Nije ti tamo forum, pa da se Pravilnika pridrzavaju samo kada nekima odgovara.

U tenisu postoje PRAVILA kojih svi igraci MORAJU da se pridrzavaju.

Nas Troicki je kaznjen sa 18 meseci neigranja zato sto se nije pridrzavao tih pravila.

Nije ti tamo forum, pa da se Pravilnika pridrzavaju samo kada nekima odgovara.

Троицки је кажењен због допинга и не можеш његов случај поредити са оваквим тривијалним ситницама.

И шта год било код од нас буде рекао о Троицком и наводном допингу су само наше хипотезе.. Он сам зна истину..

Троицки је кажењен због допинга и не можеш његов случај поредити са оваквим тривијалним ситницама.

И шта год било код од нас буде рекао о Троицком и наводном допингу су само наше хипотезе.. Он сам зна истину..

Troicki NIJE kaznjen zbog dopinga.

Tricki je kaznejn sto nije dao da mu se izvadi krv posle meca, kako to pise u njihovom Pravilniku.

I zbog TVRDOGLAVOSTI je kanjen.

Tamo nema cile-mile. :nono3:

:pljus: Nije kažnjen zbog dopinga nego zato što se nije na vreme, po protisu, podvrgao doping kontroli. Njemu nije niko dokazao da se dopingovao. :rtfm:

Онда је сам крив за то.. А због чега није желео да му се извади крв, ту се поставља питање, а мислим да је одговор очигледан..

Ja mislim da nije zbog dopinga.

Predpostavljam da su dve stvari u pitanju: boji se da vadi krv (i ja se uspanicim kod vadjenja krvi) i mislio je da se sa njima moze nagadjati, pa ce to da mu progledaju kroz prste.....Ali, tamo nije Srbija......Tamo vaze druga pravila...

Troicki NIJE kaznjen zbog dopinga.

Tricki je kaznejn sto nije dao da mu se izvadi krv posle meca, kako to pise u njihovom Pravilniku.

I zbog TVRDOGLAVOSTI je kanjen.

Tamo nema cile-mile. :nono3:
Tamo ima svakakvih idiotluka. Koje bre cile -mile? To je farsa jedne kriminalne grupe koja vodi kontrolu. Zvanični doktor je Troickom savetovao da ne daje krv jer se oseća loše. To je bre i cile mile i idimi dodjimi. :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back