Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.137
A cuveni Milojko nebo se otvorilo i Ceda, ima neka tajna veza Ceda- Zvezda odavno
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Grobari su Đorđeviću kada je dolazio sa Barsom i kada im je natrpao 30 poena pevali - ***** ćelava! Na fajnal foru 98 su prozivali Danilovića koji je igrao za Kinder, da se ovaj telefonski javio i nazvao ih degenima.
Mi smo Tomaševiću, kada se prodao, pevali da mu je ženu yebao Binić. Prema tome toga je uvek bilo i biće.
Sad što se ovaj poneo ko uvređena mlada što ga je neko, nekih 10 pavijana iza klupe vređalo i da je šatro klub to organizovao je njegov problem. Ima bogat bankovni račun da mu zaleči ego.
Ja radim za 300 evra u zemlji Srbiji, 6 dana u nedelji 9 sati dnevno, gde mi šef stalno gazi po grbači, pa ne ronim krokodilske suze i ne lamentiram nad sudbinom . To da je on veći Srbin od svih nas može da prosipa na Bosforu na kojem ladi jaja, a ne u zemlji Srbiji.
------------------------------------
Srećna svima Srpska nova godina i da nam mladići borovi i devojke jele donose još puno radosti u njoj. Imamo strašnu mladu žensku odbojkašku ekipu, a ufur je svega 200 dindži.Dođite nekad da podržite te lepotice, ima se šta videti![]()
Opet vi o Jagodi, gde bio Covke? Јеl trebao Zeljko da glumi bodigarda pa da dokazuje patriotizam Idea Delijama?
A po kom je on to kriterijumu veći Srbin od od 8 000 ljudi u hali? On tamo gosdišnje zaradi više nego što ćemo ja i ti zajedno za cijeli život. I ok reputacija mu je takva da mu se može. Ali gdje je bio taj veliki Srbin kada su ubili Jagodu u Turskoj? Je li se tad oglašavao?

Ne nije trebao da glumi bodigarda. Ali ne vidjeh da se tim povodom oglasio.
Prvo , nije rekao za svih 8.000 da su manji Srbi od njega već za one koji mu skandirali da je Turčin , tako da ne imziškjaj i ne podmeći , jer vidim da ti podmetanje i laganje ide od ruke , ali kod mene to ne prolazi.
On nije nikog pokrao niti je išta ukrao već radi svoj posao za čega je spsoban čim ga čitava Evropa plaća , i zato nemaš prava da njemu prigovaraš što ima para.
Zašto bi se ogalašavao zbog pogibije huligana kojeg su ubili u tuči takođe huligani?? , ispade da je taj Jagoda porodični navijač koji je na pravdi boga ubijen od Turaka , ili je možda išao da brani srpstvo u Turskoj ??
Već sam sretao na fofrumu likove koji misle da su navijači branioci srpstva , i da im Srbija treba dati dužno poštovanje.
Digni mu ti spomenik u Zvorniku kao mučeniku za srpstvo , nešto kao moderni Milooš Obilić.
Čuj Jagoda??![]()
Jedino što ja mogu reći sram i stid te bilo! Nisam ni rekao da je nekog pokrao.
Misliš mi živimo sa neljudima. Ako ti se ne sviđa širok ti drum. I šta je u tom govoru problematično?
Kažeš meni širok drum?? , hoćeš na miru da prebijaš poštene ljude i pljačkaš , i hoćeš da pljuješ sve poštene ljude i da ti niko u tome ne smeta??
Rođače, aj ti na pdf politika pa tamo nastavi da balaviš. Ima tamo još likova poput tebe.
Ne postojiA jel postoji negde snimak gde se čuje vređanje Obradović?
Misko4Raznatovic
@MiskoRaznatovic
Veliki broj Srba se jutros sa tugom upitao, da li je najveci zaista najveci, kada tako lako gubi.......prijatelje, tj. drugove!
Sta se slihta, ko njega ista pita?Ja ti nisam rođak , i ja ne balavim već govorim istinu kako su nam ološ i kriminalci ukrali sport i ljudskost , koje verovatno i ti podržavaš jer očito ne podržavaš likove poput mene i moje stavove koji su protiv ološa i krominalaca.
Sta pevaju turci kad CZ igra tamo ? Jel se seca neko turskog natpisa sa EURO 2016 " Gde vam je Ivkovic Marko" gamad turska