No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.344
"Plati porez,p*čko ciganska",jel ti ovo od negde poznato?Ako jeste onda prvo objasnite vi družebrižnici ovaj skandal pa se onda bavite Obradovićem.Moras razlikovati reprezentativce i proslavljene sportiste koji nas predstavljaju u svetu. Pravi navijaci cene takve ljude. Oni tamo kobajagi mrze Turke a vredjaju Srbe. I to je vecini super.
Cirbes je nemac. Nema nikakve veze sa ovim slucajem. I ako ga vredjaju to ne moze da se poredi sa ovim.
Sto se tice Pesica ja tog coveka gotivim i nikad ne bih pristao na to da ga vredjam ni pod kakvim uslovima. I DV je jednom prilikom intervenisao kod Grobara kada su vredjali Pesica. Tako i treba da se radi. Jedno je rivalitet a drugo je kad vredjas coveka koji nikad nista lose nije rekao. Ne mogu da opravdam ni vredjanje Macvana ni Pavlovica, ni Stimca ni Karija.... to su bre nasi ljudi, Srbi pa nek igraju u koji god klub zele oni su za mene reprezentativci. Ja sam prvo covek, pa Srbin pa tek posle Grobar. Tim redosledom.
- - - - - - - - - -
Neko ima arhivu, a nekome je i to zaledjeno ili prodato sa kosevima, grbom i imenom.
Šteta što ste vi još uvek zaleđeni pa vam je još uvek fmp u glavi.
Ovom arhivom još dugo godina imate da se bavite i to će vam biti sva razonoda a u realnosti imaćete još dugo neprespavanih i nemirnih noći zbog Zvezde kao što unazad par godina proživljavate
Poslednja izmena od moderatora: