Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovde se priča o ETNIČKOJ pripadnosti, nisam ja nego je Obradović počeo tu priču.

Nije ni Obradovic poceo tu pricu, vec oni koji vredjaju njega i Bogdanovica na etnickoj osnovi. Naravno, kakav povod, takav i odgovor, ja apsolutno smatram da je njegova izjava blago receno retardirana i da je u svrhu alibi-price, kao sto sam odmah i rekao. Bacio vam je kosku, da se bavite time umesto "crveno-belom bajkom" u zlatnom dobu Covica i Vucica.

Samo sto je i vise nego licemerno da vi, pristalice Covica, pricate nekom drugom o moralu. Ma koliko ja bio skeptican o principu sportskih uspeha kao nacionalno i ljudski bitne stvari u zivotu, jedan Zeljko Obradovic, takav kakav je, kao neko ko je ubio coveka iz nehata a onda privilegovano sluzio kaznicu i kome su kasniji sportski uspesi ucinili da se ta mrlja dobrano ispere, naspram jednog Nebojse iz Zeleznika zasluzio makar da se ne licemerise. O ljudima kao sto su Vujosevic, Djordjevic, Ivkovic, da ne pricam.

Naravno da takve stvari bodu oci, a ti, kao samozvani neutralni postovalac, i gomila Pantera, zasluzujete da vam se politicar sa dna moralne kace, mafijas, profiter i zlocinac kom se divite ili ga makar precutno postujete, natrljava na nos svaki put kad pocnete da mlatite o bilo kakvoj vrsti ispravnosti i moralnosti.

A proci cete mnogo brze no sto mislite, i to pre Vucicevog kraja. Zajedno sa Milovim trenerom, Covketom i hrvatsko-turskim sponzorima.

Pa ako ti tako kazes, onda mora da je istina. Inace citao sam nekoliko tvojih analiza Zvezdinih igara na prethodnim stranama. Skoro svaka rec ti demantovana na parketu. A sada, kako kaze Slavko Stimac "lajte kere jakobsfelda".

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam dal znas, ali "Covke" tamo dole vise nema nadleznost, sad su u vlasti svoje mafije i svojih zlocinaca.

Bice valjda neka nova IDEA il' neki novi crnogorski liberal da vam isponzorise "crveno-belu bajku" o F4, i ostalo, pa da polako zatvaramo radnju, kao u vaterpolu npr.

Ne znam dal znas, ali "Covke" tamo dole vise nema nadleznost, sad su u vlasti svoje mafije i svojih zlocinaca.

Bice valjda neka nova IDEA il' neki novi crnogorski liberal da vam isponzorise "crveno-belu bajku" o F4, i ostalo, pa da polako zatvaramo radnju, kao u vaterpolu npr.

Ne ne, nemas pravu informaciju, ipak sledi otimanje od trudnica i porodilja sa invaliditetom sa Kosmeta. Uzimamo to pa juris na evroligu.

- - - - - - - - - -

Ovaj Fmp sad duguje brat bratu bar 10 miliona, nije im ovo fudbal gde jedan igrac moze da donese 2-3 miliona pa da se zaduzuju do vecih limita.

Ni ti nisi u toku, oteli smo Srbima sa Kosmeta pa vratili sva dugovanja.

Željko, to nije naš stil

Zaista, da sam ja trener, da si ti, da, da, ti, ti što čitaš - da si ti trener, direktor, sportski direktor, predsednik, sekretar, čistačica kluba, legenda kluba, bilo šta, ili bilo ko ko ima autoritet ili misli da ga ima ili bar hrabrost da uzme mikrofon u ruke jer mu je blizu ako ništa drugo i zavapi: "Ljudi, prestanite, pa to nije naš stil", kao što je svojevremeno rekao Duško Vujošević kada su vređali Karija Pešića, a danas se šeruje po mrežama, da li bi ga dograbio i skočio na sto i rekao šta imaš?

Da li bi ti, ako ćutiš, mogao da priđeš tom Željku i pogledaš ga u oči?

A trenera Željka Obradovića to nije izbacilo iz koloseka, nije postiglo ništa. Nije on juče počeo da vodi klub. Njemu se bes stalno kanališe. Već Željka Obradovića, legendu srpske i jugoslovenske košarke, to je povredilo. "Bili su moji drugari, ali od večeras nisu." Sad, drugari ili prijatelji, svakako nisu reagovali, bar ne javno, iako je očigledno jedino trener Zvezde Dejan Radonjić otišao u svlačionicu i "popričao sa njim".

Ne znamo o čemu, ali očigledno o skandiranju.

Novokomponovani turbofolk klub, tačnije njegovo rukovodstvo i stil ne idu u ustoj rečenici.

Tako je. Cekamo da Coki otme trudnicama i porodiljama sa invaliditetom sa Kosova i Metohije pa da se isprdimo i po ovoj evroligi.

Duboka zahvalnost najvećem grobaru Srbije donela im je Gordona.Premijer smatra da danas nije normalno da se jedan klub toliko uzdiže u nebesa i da mu se posvećuje tolika pažnja za pobedama i veličanstvenim predstavama u EL a da se drugi sa njihovim simpatizerima (Igokea-partizan) baca u zaborav sa tek ponekom slikom dečijeg vrtića kako slinave na parketu nakon pobede u šesnaestom rangu evropskog takmičenja.

Bilo jednom Bogdanovic 36 koseva uz sviranih bezbroj faulova. Decka mrko pogledas i dobijes faul. Bilo jednom Lazic u 15. minutu utakmice protiv Partizana dobija petu licnu. Bilo jednom naje.bav.vanje majke sudijama na sred utakmice, stipanje, povlacenje za dres, gepekovanje, upadanje u sudijske prostorije, davanje broja telefona sudija navijacima da prete. Bilo jednom, ali kako je veliki guru iz Limoza rekao "Svakom zlu dodje kraj". Nije ni slutio koliko je bio u pravu.

Da groblje ponovo zapeni

http://www.redstarbelgrade.info/rsb/izjava-dana/10234-gde-si-bio-zeljko-srbine.html

ГДЕ СИ БИО ЖЕЉКО СРБИНЕ

Не можемо а да не прокоментаришемо још једном изјаву најтрофејнијег европског стручњака Желимира Обрадовића након пораза, који очигледно са његове стране није био планиран (као неки порази ранијих година у Београду), а који је очито јако заболео јер су га ПОШТЕНО остварили црвено а не црно-бели, јер он није, како сам каже Звезда, он је - Партизан.

Е па господине Обрадовићу, пошто не знате да поднесете частан пораз већ своју сујету испољавате у Београду, обраћајући се љутито навијачима Црвене звезде који Вас НИ ЈЕДНОМ ТОКОМ МЕЧА НИСУ ПОМЕНУЛИ, поменућемо Вам сада неке ствари, Вама, великом Србину, већем од свих нас који смо напунили дворану Александар Николић, а ни једном Вас, понављамо, нисмо синоћ поменули! У вези са тим, нећемо Вам више персирати и обраћати се са поштовањем јер то ниси заслужио, већи Србине од свих нас, али по лицемерју!

- Где си био велики Србине када су навијачи Панатинаикоса који си тренирао, иза твоје клупе махали усташким заставама?

- Где си био велики Србине када су навијачи твог вољеног клуба других боја из Београда (основаног у Загребу) хорски вређали Дејана Томашевића, Милоша Теодосића, Дејана Бодирогу, Александра Ђорђевића или Новака Ђоковића?

- Где си био да их осудиш када су столицом разбили главу репрезентативца Стефана Јовића?

- Где си био да осудиш када се од стране тих истих којима шаљеш пољупце, члановима Црвене звезде најболесније вређа породица?

- Где си био, велики Србине, да се огласиш када су нам твоји Турци у твојој дворани палили заставе и махали Албанским?

- Где си био, велики Србине, да се огласиш када су нам Турци у твом Истанбулу с леђа заклали брата поред твоје дворане?

- Где си био, велики Србине, када су ти исти турски навијачи у твојој дворани том истом Марку Ивковићу звиждали на минуту ћутања?

Наравно, лакше је тада било бити "велики Србин" и ћутати и узимати турске милионе, него рећи оно што си синоћ спочитао Звезди и људима око ње.

Наравно да ниси чуо ништа са трибина синоћ, јер ти нико ништа и није скандирао, и наравно да те ништа са трибина није погодило, јер се није ни десило, као што се никада до сада и није десило, али сваки пут до сада си излазио као победник. Сада те је ипак погодило нешто друго а то нису непостојећи повици са трибина. Погодила те је кошаркашка челична песница црвено - белих момака и Дејана Радоњића који сви заједно коштају колико твој једногодишњи уговор!

Кошаркашка велесила из Истанбула коју водиш вреди, барем на папиру, десет пута више од момака са Малог Калемегдана а ти си својом изјавом покушао да бациш мрљу на величанствену победу поноса Србије, показујући тиме колико си у ствари мали човек! То је твоја суштина а не песма са трибина. То је твоја сујета која ти не дозвољава да признаш да те је кошаркашки надмудрио човек са вишеструко јефтинијим играчким кадром него фокус стављаш на нешто сасвим друго, покушавајући да минимизујеш чудо са Малог Калемегдана.

И због свега тога - више те не поштујемо, а то ћеш следећи пут сигурно да чујеш и нећеш имати потребе да измишљаш!

Ogromna pobeda, da budem iskren nisam se nadao takvom podvigu iz razloga što je Zvezda ove sezone igrala toplo-hladno, međutim u poslednja 4 kola uspeli su da poprave igru i odigraju sjajno protiv najjačih evropskih ekipa. Ostao je još samo Olimpijakos.

Ne vidim ni jedan razlog zasto bi covek lagao? Mozda ga je organizovano vredjala grupa od 20-tak navijaca iza klupe Fenera. Covic rekao da se nije culo na snimku pa se automatski nije ni desilo a svi skocili na njegovu izjavu brze bolje da ga podrze i da se operu od bruke jer on bolje cuje preko snimka koji je gledao nego sto Zeljko cuje sa lica mesta.

Nije normalno nego oguglao covek. Daleko je to od normalnog.

A izvini zašto i nije normalno? Ja sam bio u Areni na kvalifikacionom olimpjskom turniru. I cijela Arena je podržavala Bogdanovića i aplaudirala mu. I opet će sutra isto uraditi. Ali to je reprezentacija. Ovo je klupsko takmičenje, on je igrao protiv Zvezde i još je igrao u Partizanu. I šta je očekivao? Dokle god se nekome ne vrijeđa porodica nema pravo da se buni. Da možda vaši navijači neće sutra aplaudirati Cirbesu npr ako bude igrao protiv njih? Ili Pešiću? Da možda poslije one trojke neće aplauzom dočekati Gudurića?

Nebojsa se kune da nije bilo vredjanja, a Radonja se izvinio sinoc. Sad pada ribanje u kancelariji u Zelezniku

Pogledaj snimak i nađi gde je to Žocu skandirano. Ja sam zaista poptuno protiv vređanja protivnika i puta Barsa i slični "veličanstveni" traktati mandrila, kao i sinoć vređanje reprezentativca Srbije BB-a, i tu nema pomertanja granice ali Žocu nije (svi kažu osd novinara do mnogih navijača koji su bili a nisu "mandrili") tako da malo se Žoc zajebao sa onom pesmom "izdali me prijatelji, izdao me brat", opet pokazuje da je veliki trener (pripremio je ekipu i taktiku vrhunski) ali i mali čovek.

A izvini zašto i nije normalno? Ja sam bio u Areni na kvalifikacionom olimpjskom turniru. I cijela Arena je podržavala Bogdanovića i aplaudirala mu. I opet će sutra isto uraditi. Ali to je reprezentacija. Ovo je klupsko takmičenje, on je igrao protiv Zvezde i još je igrao u Partizanu. I šta je očekivao? Dokle god se nekome ne vrijeđa porodica nema pravo da se buni. Da možda vaši navijači neće sutra aplaudirati Cirbesu npr ako bude igrao protiv njih? Ili Pešiću? Da možda poslije one trojke neće aplauzom dočekati Gudurića?

Moras razlikovati reprezentativce i proslavljene sportiste koji nas predstavljaju u svetu. Pravi navijaci cene takve ljude. Oni tamo kobajagi mrze Turke a vredjaju Srbe. I to je vecini super.
Cirbes je nemac. Nema nikakve veze sa ovim slucajem. I ako ga vredjaju to ne moze da se poredi sa ovim.
Sto se tice Pesica ja tog coveka gotivim i nikad ne bih pristao na to da ga vredjam ni pod kakvim uslovima. I DV je jednom prilikom intervenisao kod Grobara kada su vredjali Pesica. Tako i treba da se radi. Jedno je rivalitet a drugo je kad vredjas coveka koji nikad nista lose nije rekao. Ne mogu da opravdam ni vredjanje Macvana ni Pavlovica, ni Stimca ni Karija.... to su bre nasi ljudi, Srbi pa nek igraju u koji god klub zele oni su za mene reprezentativci. Ja sam prvo covek, pa Srbin pa tek posle Grobar. Tim redosledom.

Back