Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Naravno. Kladim se da si glavni u skoli. Tri prsta, dvoglavi orao, direktan potomak Milosa Obilica. 
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno. Kladim se da si glavni u skoli. Tri prsta, dvoglavi orao, direktan potomak Milosa Obilica.![]()
Ovde se priča o ETNIČKOJ pripadnosti, nisam ja nego je Obradović počeo tu priču.
lajte kada prolazimo
A proci cete mnogo brze no sto mislite, i to pre Vucicevog kraja. Zajedno sa Milovim trenerom, Covketom i hrvatsko-turskim sponzorima.
Skoro svaka rec ti demantovana na parketu.

Jel da da jeste? Ako ti to ovako strucno kazes, mora da je istina.
Mislim da si ti ipak vise, onako, strucnjak za SrBstvo, IDEA-u, Acibadem, Milovog dvorskog trenera, pare s Kosova i slicno.
Ne znam dal znas, ali "Covke" tamo dole vise nema nadleznost, sad su u vlasti svoje mafije i svojih zlocinaca.
Bice valjda neka nova IDEA il' neki novi crnogorski liberal da vam isponzorise "crveno-belu bajku" o F4, i ostalo, pa da polako zatvaramo radnju, kao u vaterpolu npr.
Ovaj Fmp sad duguje brat bratu bar 10 miliona, nije im ovo fudbal gde jedan igrac moze da donese 2-3 miliona pa da se zaduzuju do vecih limita.
Zaista, da sam ja trener, da si ti, da, da, ti, ti što čitaš - da si ti trener, direktor, sportski direktor, predsednik, sekretar, čistačica kluba, legenda kluba, bilo šta, ili bilo ko ko ima autoritet ili misli da ga ima ili bar hrabrost da uzme mikrofon u ruke jer mu je blizu ako ništa drugo i zavapi: "Ljudi, prestanite, pa to nije naš stil", kao što je svojevremeno rekao Duško Vujošević kada su vređali Karija Pešića, a danas se šeruje po mrežama, da li bi ga dograbio i skočio na sto i rekao šta imaš?
Da li bi ti, ako ćutiš, mogao da priđeš tom Željku i pogledaš ga u oči?
A trenera Željka Obradovića to nije izbacilo iz koloseka, nije postiglo ništa. Nije on juče počeo da vodi klub. Njemu se bes stalno kanališe. Već Željka Obradovića, legendu srpske i jugoslovenske košarke, to je povredilo. "Bili su moji drugari, ali od večeras nisu." Sad, drugari ili prijatelji, svakako nisu reagovali, bar ne javno, iako je očigledno jedino trener Zvezde Dejan Radonjić otišao u svlačionicu i "popričao sa njim".
Ne znamo o čemu, ali očigledno o skandiranju.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2017&mm=01&dd=13&nav_id=1219740
Bogdanovic normalno prihvatio vredjanje.
Tako je. Cekamo da Coki otme trudnicama i porodiljama sa invaliditetom sa Kosova i Metohije pa da se isprdimo i po ovoj evroligi.
Nije normalno nego oguglao covek. Daleko je to od normalnog.
Nebojsa se kune da nije bilo vredjanja, a Radonja se izvinio sinoc. Sad pada ribanje u kancelariji u Zelezniku
A izvini zašto i nije normalno? Ja sam bio u Areni na kvalifikacionom olimpjskom turniru. I cijela Arena je podržavala Bogdanovića i aplaudirala mu. I opet će sutra isto uraditi. Ali to je reprezentacija. Ovo je klupsko takmičenje, on je igrao protiv Zvezde i još je igrao u Partizanu. I šta je očekivao? Dokle god se nekome ne vrijeđa porodica nema pravo da se buni. Da možda vaši navijači neće sutra aplaudirati Cirbesu npr ako bude igrao protiv njih? Ili Pešiću? Da možda poslije one trojke neće aplauzom dočekati Gudurića?