Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.406
A Vesnu, Filipa i zeta Ninkovica?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Igrao 2 sezone za Ivu Lolu Ribara i dobija dres <3 IDEA Belgrade.<3
Mogli su napisati i da je Macvan rekao da je Covic najposteniji i najvredniji sportski funkcioner u Evropi.
Podsetimo se sta gospodin Milan Macvan zapravo misli o zvezdo-panterima, navijacima i clanovima uprave koji su sedeli ispod kosa na povlascenim mestima i odatle zajedno sa ostalim clanovima uprave vredjali i urlali u Zeka-stilu:
https://pbs.twimg.com/media/CxZ-zloXAAUHbMK.jpg:large
http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=57&seasoncode=E2016#!previewquotes
MACVAN, MILAN
EA7 Emporio Armani Milan
"The key will be mental. We need to be tough and stay focused for the lenght of the game. In that environment with the hottest fans in Europe is the only way to win. They are one of the best defensive team but we are one of the best offensively. We'll be prepared but the mental aspect is going to be crucial."
Očigledno je da se Milan vratio u normalu čim je prestao da upražnjava "časove ljubavi", neko nekad a neko nikad.
![]()
E,nemoj tako moderatoru,pusti čoveka da napiše šta mu sve leži na duši.
Vidiš da je čova morao da prekopira moju objavu u kafanu jer tamo nema tu slobodu kao na ovoj temi (isplači se,otvori dušu)
Nije lako biti simpatizer Igokee 2,pucaju sa svih strana a još moraš da trpiš pobede Zvezde.
Onaj Mlitisav sigurno je na aparatima![]()
Poruku sam ja prebacio na kafanu, pa ovde nastavite. Nisam nista obrisao iz sadrzaja, samo sam izmenio naslov poruke da bude prilagodjen ovoj temi.
Stvarno nije lako, Limena Zvezda zadaje domace zadatke, od Tita nismo imali bolje rezultate.
Muko, post je azuriran jer je on prebacio ovde, ne zato sto je editovan.... Aj, snadji se.
Nego,Sportska centrala objavila da su Bobiska i Djenka proletos tuzili (sad izaslo na videlo javno putem FIBA):
![]()
#Zvezda+Idea=Porodica
Djenka u medjuvremenu dosao, a Zalizani odma stao u odbranu svojih interesa kod gazda Cove. No, nisu svi novinari burekdzije...
Jedino jos da se razresi hoce li Crvena zvezda Telekom (aka Ivo Lola Ribar) otici u stecaj i UPPR, a Bobi i Djenka dobiti 2,5%, ili je sve to jedna i jedinstvena Zvezda, pa ce jednom u svom postojanju nesto posteno platiti.
A setimo se prica kako su "dobili trening-kompenzaciju za Bobija", silne pare.
Masa se isprimala cim je Cova zinuo... sve regularno.
Poživeo Čoviću još 100 godina,
Kad bi okupio sve Zvezdine legende dobio bi koju stotinu godina robije.
Covke, braca Vucici, Tvorzan, Dzajka, Djilas,... a posle 20 godina dominacije ova cifra ce biti samo isto toliko puta veca. Mozda i neki lik poput legende Simona postane novi Dzajka.
PS: Imam novi predlog, da se naprave Zvezdine kosarkaske zvezde. Prva zvezda bi bila jedan od pionira moderne Zvezde, e tu se treba dogovoriti da li da to budu dva istaknuta bivsa kosarkasa: Nebojsa Covic ili Andrej Vucic, obojica sa velikim zaslugama za ovaj veliki i nadasve pravedan uspon jedine prave kosarkaske vrednosti (sa sljake). Onda bi to bio Nicolo Kallenari, ubedljivo najveci kosarkaski znalac i pionir ove dominacije, kada se titule redjaju kao kilometri asfalta u naprednjackoj Srbiji. Sledeci bi bio Siiiiii-moooo-novic (!!), koji je poceo da dominira Evroligom od kako je shvatio da sme i da tapne loptu o parket. Bobi nece da bude jer je tuzio i narusio koncept #ZvezdaIdeaPorodica
I naravno, posto klub nema bas svoju stalnu halu, dresovi bi visili sa svodova Arene u Zelezniku.