Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U Partizanu su morali da sutnu Duleta, da bi lizali bulju SNS-u, da.

Ali ono sto je jos zanimljivije je uloga ovog glupog Crnogorca u tome. Napalili budalu da udje u klub, verovatno na nekom splavu pod uticajem alkohola. Sa svim onim retard pricama 'Ma ti si car', i ostale gluposti, u zelji da mu izvuku neke pare. Crnogorska budala se nalozio da bude kao nesto bitan, lol, koji moron.

http://mondo.rs/a917349/Sport/Kosarka/Zagorac-ne-dolazi-u-KK-Crvena-zvezda.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Crvena zvezda je putem svog zvaničnog sajta saopštila da ne samo da nije sklopljen nikakav dogovor sa košarkašem Mega Leksa Radetom Zagorcem, nego da da nije bilo ni razgovora sa njim oko eventualnog dolaska u šampiona Srbije.

Kako bismo prekinuli sve spekulacije na ovu temu, KK Crvena zvezda Telekom saopštava da ima određena saznanja da je talentovani košarkaš produžio saradnju sa svojim matičnim klubom Mega Leksom

Jel se ovako interesuju za zdravlje svih igraca koji ih ne interesuju? :mrgreen: Kakve se ovo igrice igraju.

Nazalost, mi bismo ovakve igrace dobijali na keca da imamo EL, sada nema sanse.

Edit:
Ipak nema igrica. Evo upravo Misko twitnuo da je produzio sa Megom na 2 godine uz izlaz ako ga pozovu u NBA. Zalizani procenio da mu se ne rizikuje jos jedan slucaj "Dangubic".

Poslednja izmena:
Ili je ona prica da Zagorac ne zeli tamo ni za leba. U svakom slucaju, mislim da bi prosao bolje od Dangubica jer je talentovan, a u CZT mozes da uspes samo ako si dovoljno talentovan da se sam izboris za respekt, jer te niko nece uspeti progurati, nauciti, naci ti ulogu... Uvek ce neki Kinzi, Miler ili Silb biti ispred tebe, pa i "igraci sistema" poput Lazinja. Zato se Guduric izborio, a masa ostalih nisu.

Ali ladno Nebojsa iz Zeleznika izdaje saopstenje u vezi Zagorca, za kog se ni ne interesuju. :hahaha:
Pa oni zaista misle da mogu da dobiju sve sto zele.

PS: I Vesna nasla uhlebljenje u nasem najmocnijem najvecem kosarkaskom kolektivu ikada :hahaha:

CmYVHr_WAAAbT_e.jpg

Porodicni biznis.

Poslednja izmena:
Oko pola milionceta po godini za nekoliko takvih igraca je klasicna prica vec nekoliko sezona, samo je pitanje koliko ce ih naci. ;)
Prosle sezone su izmenjali nekoliko takvih (Sofo, Mekel, Miler, Kinzi), dok Tompson nije bio taj cenovni rang vec za klasu nizi, Cirbes takodje.

Videcemo kako ce ici ove sezone, sa jedne strane tu je angazovanje za F4 u Beogradu, za to ce morati da se kupuje samo tako, a sa druge strane, unistena je lokalna konkurencija, regionalna nije jaka, nema potrebe toliko da se gura u KK vec se sada sumanuto sipa u FK.

Bojan Brezovac ‏@Breza89 53m53 minutes ago
Posle skupstine CZ izneti su neki finansijski podaci.
- Proslosezonski tim je vredeo 2,5 miliona evra bruto
- Najveca plata Miler, 400.000e

A kad sam se ja ovde podsmevao navodima BliCZ da Miler kosta 200,000e, govoreci da je on minimum 400, neki su me napadali.

I cifre su one koje prezentuje Nebojsa iz Zeleznika, znaci radi se o minimumu. Kolika je prava, to samo on zna.

Sad citam dalje, ovo je biser do bisera:

– Укупан приход за претходних пет сезона клуба је био 28 милиона евра, а од тога око 12 милиона је потрошено на измиривање претходних обавеза, из периода од 2000. године до 11. августа 2011. године. Држава је обезбедила за претходних пет сезона укупну суму од четири и по милиона евра, што је представљало 16 посто укупних прихода КК Црвена звезда, док је преосталих 23,5 милиона клуб обезбедио својим активностима, и од спонзора који нису државна предузећа. Са друге стране, КК Црвена звезда је у том периоду платио два милиона и 700 хиљада евра на име пореза и доприноса, што су обавезе према држави.

:worth::hahaha::worth:

Kakav bog marketinga, kakav ministar finansija.

Ali u zemlji u kojoj premijer prica kako je drzava najbogatija u Evropi, evropski zmaj od drzave, i svejedno pola glasaca glasa za istog, nije tesko ni Nebojsi iz Zeleznika da sludjenoj rulji prodaje ovakve bajke.

Poslednja izmena:

Back