Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2018&mm=04&dd=14&nav_id=1381297

Kakav je ovo bolid.........Verovatno mu Bartolomeo rekao da u Evroligu ide ko pobedi, a Zvezda sa Alimpijevićwm nema nikakve šanse.
j.b.g kad više para trenutno ima kod Mila.

Baš nam je košarka postala kužna.
Izbacili smo iz nje Vujoševića, prvu veliku štetočinu, a izgleda da je i ova druga počela da ide istim stopama.

Zvezda nece igrati, ali ce istrcati na parket FMP. :ok:

Velika prpa, pokusavaju se tenzije dovesti jos vise do usijanja, ne bi li preokrenuo nekako kriterijum posto bez sudija ne moze dobiti prosecnu Buducnost, koja je barem duplo jeftinija, mnogo neiskusnija i mnogo fizicki slabija. Dolmen se raspada na nivou Pere Antica, Gibson im igra pod povredom, a onaj Lendri se ni ne vidi u celoj seriji. Glavni igraci Gordic i Ivanovic, dobri igraci ali za ABA i Evrokup.

Oni to ne mogu da rese... :hahaha: A pokupovali bogaoca ove sezone.

PS> Nebojsa legenda poceo da proziva i Dzikica, iz cista mira. Dobri stari oprobani recept, i sad ako Dzilo odgovori, bice optuzen od naprednjacko-panterskih medija da je huskac i da stvara atmosferu mrznje, kao zli Dulo.

Poslednja izmena:
Ludilo se nastavlja

DavfY1sWAAEiEfP.jpg

DawHPSMW0AInU1T.jpg

Tegeltija otvorio instagram :hahaha:

Koja je ovo dominacija... Sta se dobija za narusavanje ugleda i regularnosti lige, fizicke pretnje sudijama, vredjanje trenera protivnicke ekipe, samo u jednom jedinom danu, izmedju odigravanja 2 utakmice finala sa velikim ulogom?

A Bokan se po.ka.kio po Covicu:

aYiQm7f.png

Lepo sam ja pricao ko je uz IDEA-u bio podrska svih ovih godina. Tu je i VOLI. :heart:

Prosto, bolji je pobedio.
Kada u sezoni dobiješ nekoga 5 - 1 onda si bolji, bez dileme.
Ja samo ne mogu da shvatim:Lazić ima u ekipi neku ulogu, nije bitno koju da sad ne elaboriram.
Kako je onda moguće da 80% koski posle neuspelih organizacija napada završi baš kod njega?
Tu je neko debelo bez mozga, a ja mislim većina igrača Zvezde.

Pehar je ipak dodeljen bez dozvole predsednika ABA j.t.d. lige :rtfm:

Sad cekamo da se ova dva gospodina dogovore ko ce u EL

milo-vucic-2.jpg

Ajmo Psiho, kupi im jos jedno ucesce, samo jos jedno...

Ja mogu da zamislim koje ce sad kuvanje i pecenje da bude. :hahaha: Pa VOLI ce da dobije takve ponude da se siri na Srbiju da ce to da bude nezapamceno, pola Srbije ce Psiho da im nudi. :hahaha:

Kupili F4 u Beogradu, mezimica treca al od pozadi.

Kupili najskuplji tim dosad, pukli od Dzila, Gordica, Sehovica, Nikole Ivanovica...

Poslednja izmena:
Sudarile se dve mafijasko-politicke strukture. I tek ce da se sudaraju sad kad krene bitka za EL za stolom ili ispod stola. Ono sto mi je izvesno je da su Covici bivsi, ocekujem neku Andrejkinu lutku vrlo brzo.

Sa druge strane stoji da ih je debili prokletnik je.ba.o lose u 5 od 6 utakmica. A mi smo dozvolili da nam sudbinu kroje Tose. Ne odnosi se samo na Partizan.

Dzikic u majci "Pamti, pa vrati"

Aleksandar-Dzikic.jpg

Najjaci potez, Dzikic sa KKP ispada od FMP2 i Alempija kao favorit, posto mu je ekipa razrovarena posle trovanja u Kupu, a i on izbusen od Tosha. Covic umislio da je Alempije trener.

Ostalo je nova istorija - Dzilo mete duplo skuplje cedevite i pantere sa 10:3 u ukupnom skoru. :ok:

Alal vera debelom.

Sunce ti j*bem žarko,koje su ovo boleštine od komentara u kafani :eek:
Danima napolju lepo vreme ali zato su ovi hemoroidni u euforiji zbog Zvezdinih poraza.
Izađite iz virtualnog sveta i prošetajte malo na vazduh,postoji i svet napolju.

IWRcgTx.png

Uveliko traje fudbalski derbi i to u trenutku kada njegov voljeni klub gubi sa 2:0 i onda uteha se pronalazi u komentarima o Zvezdinoj utakmici protiv Budućnosti i pominjanjem Čovića :hahaha:
Bolest !

Zli Dulo koristi bh portale da nastavi da seje mrznju.

Nema se šta drugo reći, nego Zvezdo bona, propade ti sezona!
http://www.bhbasket.ba/zvezdo-bona-propade-ti-sezona/

Kakav tovar. :hahaha:

PS:
No Serbian teams in EuroLeague for the first time since 2001
https://www.eurohoops.net/en/aba/65...-in-euroleague-for-the-first-time-since-2001/

Zvezda je u prosloj inkarnaciji izgubila jedno mesto za tadasnju Jugoslaviju, ono kad su muceni pod Slobom placali Divcu pola miliona maraka da se glupira na 3 utakmice, red je da i ova FMP inkarnacija Zvezde odradi isto.

Poslednja izmena:

Back