Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ŽESTOKO FINALE Sudije i Budućnost srušili Zvezdu u Pioniru
Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Budućnosti prvi meč ABA finala sa 76:80, uz nekoliko sramnih odluka sudija u trećoj deonici ove uvodne borbe za regionalni tron i plasman u Evroligu.

Kakvo zestoko finale, Dzilo ih rutinirao s pola gasa.

Morace dr Nebojsa da vadi tesku artiljeriju kao ono polufinale protiv Partizana, da se nesto ugovori (sutra bi trebao da sudi Ilija) po pitanju kriterijuma, nema smisla da se njegovim igracima sudi uletanje u noge prilikom suta npr, to je potpuno besmisleno. Ako moze neko slucajno da udari nekog po licu, ili da nekome konstantno mlati po bubrezima... nece tu nista pomoci burekdzije iz BliCZ.

Sa tvitera

:hahaha:

DaXeUEYXUAEVeiP.jpg

Cela kampanja Blica, Informera i Zurnala. Eno u Zurnalu objasnjavaju kako je "Zvezda" sigurno u EL jer Moraca nema 5,000 mesta. :hahaha:

Kakve svinje...

A crnogorski i ostali ex-YU mediji pisu o incidentu i napadu na Gordica, opet onaj debeli sto je naletao na Pavlovica i Bogdanovica u limenoj Areni pre koju godinu... Lice sa sluzbenom akreditacijom, napaljeni siledzija kom je mucavi Radonjic posvecivao pobedu u plej-ofu nad Partizanom, kada je bio sklonjen iz hale na poluvremenu...

Cela kampanja Blica, Informera i Zurnala. Eno u Zurnalu objasnjavaju kako je "Zvezda" sigurno u EL jer Moraca nema 5,000 mesta. :hahaha:

Kakve svinje...

A crnogorski i ostali ex-YU mediji pisu o incidentu i napadu na Gordica, opet onaj debeli sto je naletao na Pavlovica i Bogdanovica u limenoj Areni pre koju godinu... Lice sa sluzbenom akreditacijom, napaljeni siledzija kom je mucavi Radonjic posvecivao pobedu u plej-ofu nad Partizanom, kada je bio sklonjen iz hale na poluvremenu...

Samo te posmatram...

tebe su izgleda mnogo zlostavljali i pun si kompleksa

hajde se malo odmori dok ne prođe finale,pa ćemo onda razglabati

Panterska javnost je shvatila odjednom da je broj slobodnih bacanja nevidjeno bitan. Inace smo se pravili malo ludi...

Zao mi je samo sto ce jedna sportska nakaza dobiti drugu, nemam ja tu sta ni da gledam, ni za koga tu da navijam, inace bih poprilicno uzivao u ovome. Veceras se traze svi Djordijevi brojevi telefona, svi moguci kontakti, zlu ne trebalo, a steta sto Podgorica nije Nis pa da Vesna spremi cuftice.

Inace, dve neverovatno chokerske ekipe, ne zna se ko je bedniji. Mislim, zna se, Buducnost, ali Dzilo sa Javorom izvlaci maksimum. :hahaha:

Pitanje je koliko ce moci da izdrze, inace bi ih sutra rutinirao. 60:40 sanse sutra za Dzila i sudijsku trojku, s obzirom na momentum. Vreme je da se pokaze da je to vrhunski trener kao Rudonja npr, a ne prosecan trener iz Krke koji nista bitno nije osvojio.

Ja ne videh ovo sudjenje na koje se ovoliko diže vika.........Ja bih rekao da je sudjenje bilo potpuno u granicama normalnog, i da je u drugoj utakmici u Bg bilo više navlačenja za Zvezdu nego u ovoj za Budućnost..
OK; Enis je možda šutnuo loptu na vreme, i možda su sudije propustile da daju jedan namerni faul Budućnosti, ali Je Omić sa četiri lićne dva puta odbranu igrao rukama a ne telom protiv Barovića, ali nije svirana namerna Laziću kada je otkinuo protivnika u 3/4 mislim...
Ili je Čović možda mislio da će sudije ubacivati loptu u koš umesto njegovih igrača?

Kada imaš tako netalentovanog trenera(toliko netalentovan da ga čak i Džikić nadmudri), i kada imaš popaljenka u liku Feldina koji bi šutnuo još 100 lopti na koš samo da može, onda je rezultat sasvim jasan.
Praviš zadnji napad na meču, imaš 21 sekundu za to, i ti izradiše d aFeldin šutne trojku, a gubiš JEDAN razlike????????
Ko god je doveo do tog epilog je budala, i Alimpijević koji nije na vreme dogovorio šta ako nema tajmaut na raspolaganju, i Ročesti u stilu "brigo moja predji na drugoga" i supermen Feldin sa moždanim vijugama peradi.
Da je Alimpijević kada je kup izgubio dobio nogu u du.pe kako je zaslužio, sad bi Zvezda bila u Evroligi.
Ovako smeši se Evrokup, a Evroliga se seli u Zetru ili Skenderiju.

Back