jabajagi
Beautiful Desert Rose
- Poruka
- 159.054
Jutroooo....
Gladna saaam, prichekni malo...

Gladna saaam, prichekni malo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvalaaa, obavljeno...Prijatno
Ja ću prvo kafu
![]()
Eto gledaj ukutjane kad srchu...ukrste...Nisam al dobro je znati![]()
Šta sad da radim kad nas imaEto gledaj ukutjane kad srchu...ukrste...![]()
Nish' samo prenosim utiske..Šta sad da radim kad nas ima![]()
Jel ti to hoćeš sarmuNish' samo prenosim utiske.. Pogledajte prilog 831104
Jao, oni miko fo lubenicu viljushkom i nozhem a kad niko ne gleda opaju sherpu 'lebom ..Najbolje mi je kad rebarca jedu rukom pa onda uzmu čašu i zaliju![]()
Jel ti to hoćeš sarmusamo ne znaš kako da tražiš
![]()
Ko rano rani, ugrabi samo vrutje pecifo.Idem da kupim kifle, deca će me samleti kad ustanu a nema ih![]()
Pa kad si se napenalila ofde...E nije bilo vrutje pecifo, zakasnila sam![]()
Oooo, pekar...ovaj Dr. obozhavani, missim, to...neshto chukica preskache
Ti ćeš im objasniti, ti si me zadržalaPa kad si se napenalila ofde... Pogledajte prilog 831126 sad objasnite deci...Pogledajte prilog 831127
Mani ti to...sakrij se, stavi zhbun na glavu...Ti ćeš im objasniti, ti si me zadržala![]()
Dok sa poFatala ko i kako srče supu, ko jede vruću a ko ladnu praseĆinu, na koliko se stepeni se peru naočare... jbg prošo vozMani ti to...sakrij se, stavi zhbun na glavu... Pogledajte prilog 831132
Dok sa poFatala ko i kako srče supu, ko jede vruću a ko ladnu praseĆinu, na koliko se stepeni se peru naočare... jbg prošo voz![]()
Srećom uleteo Dr obožavani sa vrutjim pecivomNisam ja trazhila da me "chitash", objasni deci ili...Pogledajte prilog 831138
I uteche u biblioteku...Srećom uleteo Dr obožavani sa vrutjim pecivom![]()