Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma sta sam pitala? :eek:
kakve neopravdane ti da pises, prvo se zaposli u kafani pa ces mozda moci :p
Sedi jedan :mrgreen:

Tasos je super za porodične ljude. Ono odeš sa klincima i to. Pošto decu, hvala bogu, nemam još uvek, samo Krf i Lefkada. Izuzimam Zakintos, iako je ludo i tamo, samo zbog pijanih Engleza. Veću stoku od ljudi nisam video, a stvarno sam svašta video. Ono je... pa nemam reči stvarno.

Svaka čast na hrabrosti. Prvi put kad sam bio na Zakintosu, tek stigli, a u apartmanu do nas rolaju vutru. Skapiramo se mi u sekundi i u roku od sat vremena od dolaska sam bio mrtav pijan i drogiran. :mrgreen:
To je aktivni odmor kako kažu. Nisam legao nijednom pre 7-8 ujutru, posle se na plaži odmaraš i oporavljaš pa uveče opet iznova sve. A Englezi, povraćaju gde stignu, leže i valjaju se po putevima, ogromne količine alkohola i teških droga... Užas su.

Planiram ove godine na Lefkadu. Ako budem mogao da uzmem odmor u odgovarajućem terminu.

Sherlocke drogosu!

nikad necu preboleti ovu najbolju cigaru na svetu, ali sirotinja mora duvan da pusi.
:besna:

30faef02853444476094eea2140e2b08.jpg

- - - - - - - - - -

oj jel moguce da samo ja od sve dece ne volim more..

Poslednja izmena:
mislim da je i meni Bond bio prvi, i ja sam promenila par puta, tj isporobavala, Monte Karlo crveni, Bond crveni, Laki na kraju al sad moram duvan nema se para :(

morala sam guglati koje su te sarene :D ja ne mogu nikako slim, ko vazduh da pusim :hahaha:

- - - - - - - - - -

ali meni je morbidno kakve sve nove cigare izlaze, ono nisu vise cigare ono je sprrdacina, sve neke sarene, s ukusima svih vrsta ikad, roze, zelene, bele, ne znam ni ja.
ma samo crvene! :D

prelose :eek:
ma na volem drogu, ne podnosim da prenesem. drug mi se raspada od droge bukvalno, al ono nije trava, ono je sta stigne, ono je morbidno i necemo da mracimo kafanu.

crveni Marlboro more, sve crvene ugl :D
sad bas kad sam isla do prodavnice bacim oko, ono neki beli-plavi Laki, ljubicaste neke, nesto, fensi jbt. ono nisu cigare.

Ma što se tiče gudre, ništa jače od vutre nikad nisam radio.... Nije to moj fazon.

Sherlcoke ajde nas jos psihijatrijski uzdizi, sta mislis, koji je uzrok nastanka psihickih poremecaja? zasto se oni pojave tek u pubertetu, redje pre?
mada kod mene je bilo i u osnovnoj skoli, od 1oj razreda. :eek:

Zato što su sva deca blago retardirana i treba da prođe vreme da se vidi jel imaju dijagnozu ili su samo deca. Ti si bila napredno dete i ušla si rano u pubertet, zato dijagnoza u prvom osnovne. :mrgreen:

Imaš neko životno pitanje van psihijatrije? Da ne pričam više o duševnim bolestima :mrgreen:

A što smaraju ovi metalci, tačno mi dođe da počnem da kačim Mayu Berović :mrgreen:

Ma što se tiče gudre, ništa jače od vutre nikad nisam radio.... Nije to moj fazon.

Zato što su sva deca blago retardirana i treba da prođe vreme da se vidi jel imaju dijagnozu ili su samo deca. Ti si bila napredno dete i ušla si rano u pubertet, zato dijagnoza u prvom osnovne. :mrgreen:

Imaš neko životno pitanje van psihijatrije? Da ne pričam više o duševnim bolestima :mrgreen:

A što smaraju ovi metalci, tačno mi dođe da počnem da kačim Mayu Berović :mrgreen:

i ne treba :D

dobro receno. cak bi se i svakom tinejdzeru mogla dati dijagnoza, jer su tada svi u rasulu.

alo ne diraj u metal :evil:

- - - - - - - - - -

nem pojma, al mora se u kafani o necemu diskutovati
uz kafu :cool:

a meni opet mozak nije u vinklu :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back