Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ček ti beše kačila da jedeš hamburgere? Ako je pao hamburger, to instant podiže raspoloženje :D
Ništa, čitaj onda nešto zanimljivo to će da te smiri i uspava. Kako si bre sva naopaka :mrgreen:

Nemoj molim te da se samozapališ. Ko će onda da plati tvoj ceh u kafani, šta misliš da Aruena džabe radi? :D

Krstarica je pre bila 100x bolji forum. Sećam se zlatnog doba na sportu, Fluid, south, Čardžer, neka ne zamere ostali što ih ne spominjem (kao da čitaju ovo :mrgreen: ) ali krš gotivaca je bilo.... Jao da i Jeka, najveća navijačica Čelzija na forumu :D tab tad nije bio admin, nego samo običan ganci, pa se gruvao sa nama Grobarima. :lol: Ehhh. Ovo sad sve neuspešni trolovi :mrgreen:

Ne znam nisam odavde :eek: tu sam skejtom :eek:
Al verujem da je bilo bolje kao sto su i drustvene mreze bile.

Sta fali Tab-u? Mada nisam sigurna ni ko je

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Forumi pucaju jer je trenutno najbitnija brzina informacija, a forumi tu itekako gube bitku sa ostalim mrežama. Dosta su sporiji od Tvitera i Instagrama recimo, a još zahtevaju i sposobnost da se sastavi par rečenica koje zapravo imaju smisla. To naravno predstavlja napor za popriličan broj ljudi. Btw i Facebook je otišao u mp3 odavno. Zanimljivo je da nikad nisam imao profil na FBu, u startu sam video kako je to besmisleno i ne može ništa da mi ponudi osim da me smaraju ljudi koje želim da ostavim u prošlosti.

Ništa tabu ne fali osim što je navijač Zvezde. :mrgreen:

Izvoli :heart:

kako_da_vam_peceno_crveno_meso_i_piletina_uvek_budu_mekani.jpg

pih.. verujem svakako jer sve puca i to ne bas u finom smeru :D
na Tviteru sam bila godinama, napustila kada je ono postalo sve ufuranije i ufuranije.
ja na Fejsu vodim jednu grupu :rumenko: dopisivanje i to je to, imam samo probrane prijatelje.

:lol:

Imam Tviter naravno, to je mreža krojena za mene. Onelineri zajebantskog tona i još imam publiku koja me lajkuje, taman zadovoljim i attention whore momenat. Dobro ajde, jednim delom zadovoljim :mrgreen:

ono sto sam ti poslala na zid, dobro ima i strasnije al neka, ipak je ovo kafana kod, vesele krtice, mogu da se uplase :lol: :heart:
dezurni psihijatar Sherlock se prepao od Katatonie :eek:
U park pa slušajte ta sranja, evo ja ću vam finansiram dve bombe piva, iako vam je i to mnogo. Ovo je poštena kafana i skuplja se pošten svet. :mrgreen:

hvala :obozavam:

- - - - - - - - - -

Imam Tviter naravno, to je mreža krojena za mene. Onelineri zajebantskog tona i još imam publiku koja me lajkuje, taman zadovoljim i attention whore momenat. Dobro ajde, jednim delom zadovoljim :mrgreen:

U park pa slušajte ta sranja, evo ja ću vam finansiram dve bombe piva, iako vam je i to mnogo. Ovo je poštena kafana i skuplja se pošten svet. :mrgreen:

ma Tviter nikad vise, ono je uzas sad :lol:

Bau jel cujes ti sta on to nama prica :batina:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back