Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D
da ne pricam o onom sto tri do pet puta proveram da li sam pravoj osobi poslala poruku i da li sam nesto pogresno poslala :eek:

- - - - - - - - - -

covece ja sam u crkvu mozda jednom krocila :D nisam ni krstena.

compulsive-obsessive disorder je malko poteze objasniti , no u biti je da je sve to u covecijoj glavi a uzroci , koji dovode do takvoga ponasanja su individualni i tek po dubokoj analizi , proslosti , moze se doci i do uzroka ZASTO reagujes tako..
zanimljivo te je citati ali i mislim da previse samu sebe opterecujes , citajuci i o necemu a onda trazis dal se to kod tebe dogadja.tj manifestuje.

uzimati tek tako medicinu tj lekove a nemojmo zaboraviti da je za lecenje , nekoga izuzetno je vazna komponenta dobre analize i dijagnoze problematike kod individue.

ne znam gde se nalazis ali sada sam u mom gradu BGD i mogu ti reci da cu posetiti , kolege koje rade na Vladimir F Vujic klinici.

pa ako i imas zelju za vise , pisi mi na PP.

compulsive-obsessive disorder je malko poteze objasniti , no u biti je da je sve to u covecijoj glavi a uzroci , koji dovode do takvoga ponasanja su individualni i tek po dubokoj analizi , proslosti , moze se doci i do uzroka ZASTO reagujes tako..
zanimljivo te je citati ali i mislim da previse samu sebe opterecujes , citajuci i o necemu a onda trazis dal se to kod tebe dogadja.tj manifestuje.

uzimati tek tako medicinu tj lekove a nemojmo zaboraviti da je za lecenje , nekoga izuzetno je vazna komponenta dobre analize i dijagnoze problematike kod individue.

ne znam gde se nalazis ali sada sam u mom gradu BGD i mogu ti reci da cu posetiti , kolege koje rade na Vladimir F Vujic klinici.

pa ako i imas zelju za vise , pisi mi na PP.
Kod mene je OCD iz potrebe za sigurnoscu koju u zivotu nemam.

Analizirna sam ja ima 10 godina.

Ne hvala :D

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Šta me briga, prespavala bih celu nedelju.
Ma to sad kažem, a ustvari bih poludela ako mi neko ne skače po glavi. Hajde, daj to more, ti častiš. :malav:

Može, ajde. Evo biraj destinaciju. Jedino ne mogu Crna Gora i Hrvatska, to neću da plaćam. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Joj bre ja bih legla sad i ustala za tri dana najradije [emoji38]

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Da li je večeras to veče kada ćeš da legneš pre jutra? :mrgreen:

dobro jutro, ajd ti posluzi kafanu pa na put :lol:

@Sherlock jest, zaspala u 9 pod nerazjasnjenim okolnostim tj na obrnutoj strani krveta bez cebeta bez jastuka :eek:

Evo kafe ako nije kasno. Biće još kafica dok ne krenem, ima još do subote :D

4LQ1ioD.jpg

- - - - - - - - - -

Dobar dan! :uja:

- - - - - - - - - -

Šerloče, ja sam skromna žena, a more je more, gde god bilo. :manikir:

- - - - - - - - - -

Diazepam, pa kako si spavala tako? Ja bih, da sam tako spavala, sad kijala sve u šesnaest i ne bih mogla da se pokrenem.

Tako je. More je more al volem Grčko najviše :lol:

Dobro jutro!

Ja sm uvek za neki put, makar i do Čuruga :D
Ooooo pa dobro jutro, nema te nešto. Brzo opravdanje, da ne pišem neopravdane :mrgreen:

dobro jutro, ajd ti posluzi kafanu pa na put :lol:

@Sherlock jest, zaspala u 9 pod nerazjasnjenim okolnostim tj na obrnutoj strani krveta bez cebeta bez jastuka :eek:

Sve razumem, ali kako bez jastuka? Verujem da si se probudila sa nerazjašnjenim bolovima u vratu :mrgreen:

Dobar dan! :uja:

- - - - - - - - - -

Šerloče, ja sam skromna žena, a more je more, gde god bilo. :manikir:

- - - - - - - - - -

Diazepam, pa kako si spavala tako? Ja bih, da sam tako spavala, sad kijala sve u šesnaest i ne bih mogla da se pokrenem.

Ono jeste, kad drugi plaća svejedno je gde se ide, a pritom znaš da si izbegla nagaznu minu u vidu Crne Gore :mrgreen:

I da OCDiazepam, ne računamo Crnu Goru za more. Nikako. Bolje kući sedeti nego Crnogorčinama plaćati njihovo izdrkavanje, bahatost i vrlo bezobraznu neljubaznost. Pritom su im plaže njesra...

Evo kafe ako nije kasno. Biće još kafica dok ne krenem, ima još do subote :D

4LQ1ioD.jpg

- - - - - - - - - -

Tako je. More je more al volem Grčko najviše :lol:

taman na vreme, popila jutarnju, jela i sad treba opet :cool:

@Red nemam pojma, neke nerazjasnjene okolnosti, nisam spavala skoro tri dana pre toga pa sam izgleda pala u san :lol:
e vidis, grlo me boli od jutros :sad2:

- - - - - - - - - -

Ooooo pa dobro jutro, nema te nešto. Brzo opravdanje, da ne pišem neopravdane :mrgreen:

Sve razumem, ali kako bez jastuka? Verujem da si se probudila sa nerazjašnjenim bolovima u vratu :mrgreen:

Ono jeste, kad drugi plaća svejedno je gde se ide, a pritom znaš da si izbegla nagaznu minu u vidu Crne Gore :mrgreen:

I da OCDiazepam, ne računamo Crnu Goru za more. Nikako. Bolje kući sedeti nego Crnogorčinama plaćati njihovo izdrkavanje, bahatost i vrlo bezobraznu neljubaznost. Pritom su im plaže njesra...

kakve neopravdane ti da pises, prvo se zaposli u kafani pa ces mozda moci :p
OCDiazepam GPL srednje ime :per:
nemam pojma, bila sam 2 puta na moru, zvali me jos mnogo puta, reko lepo se provedite ne idem ja nigde.

ma ovo je jedino pravo vreme :heart:

35295859_252541035517264_6947885426992480256_n.jpg

Aruena jel mi dozvoljeno ovo neumereno kacenje slika? :eek:

- - - - - - - - - -

osla cela kafana na more.. s kim cu ja kafu da pijem :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back