Aruena*
Buduća legenda
- Poruka
- 34.821
Dobro jutro 
Izvoli kaficu, proka pobeže

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja moram da smanjim količinu kofeina koju unosim u organizam.. inače ću d'umrem u cvetu mladosti..
držim se evo već treći dan da ne pijem više od dve kafe i da ne pijem energetska pića..mislim da će mi ovo ići teže nego što mi je bilo ostavljanje cigareta..
![]()
kod mene je problem što ja jedan porok menjam drugim..![]()
ostavim cigarete- počnem da preterujem sa kafom..
prestanem da pijem kafu- počnem da svakodnevno jedem čips..
batalim čips- prebacim se na energetska pića..
i tako jbbg, sad mogu jedino opet da se vratim na cigarete..![]()
Hehe... najlakše je jedan porok zameniti drugim.![]()
Na cigarete nikako. Kad si već uspela da ih ostaviš ni slučajno.
Moj muž ne puši već skoro 14 god. Dva puta je bio u iskušenju i ja sam se izborila da to ne radi.
Ne mora niko da mi kaže da to ne valja i da je veliko zlo, ali ja prosto ne mogu. Zato, bodrim one koji su ostavili da se tome ne vraćaju.
ja sam prestala pre 5 i po godina i sasvim sam ok, mislim da nikada više neću zapaliti cigaretu.. došla sam u fazu da mi se to gadi.. a tukla sam nekad i po dve pakle dnevno..
moj je najveći problem što ja ni u čemu nemam mere, čega god da se dohvatim to ode u preterivanje..
- - - - - - - - - -
pa da, za to sam majstor..![]()
Hvala, morala sam sebi praviti jutrosDobro jutro
![]()
Evo citam vas, bodrite se vi medjusobno, al ja kafa i cigara smo fatalno opsesivno vezane i nikada se necemo rastati
Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока
Baš tako, to je ta faza. Sada sam već zilot...teram ljude napolje(na terasu) sa cigaretom. A ranije se nisam video od dima![]()
ja sam dosta tolerantna prema pušačima, čak i u kući kod mene može da se zapali iako niko u kući nije pušač, ali isključivo u dnevnoj sobi i uz otvorene prozore..
a i ne smeta mi preterano da budem u društvu pušača, jedino ako nije toliko preterano da me peku oči od dima..![]()
kod mene niko nikada nije ni jednu cigaretu upalio
sve tream na terasu, bilo zima ili leto![]()
Heroina, fortes moj veliki naklon
To je velika stvar u životu. Verujem da ću i ja samo moram u svojoj glavi to da raščistim. Mnogih sam se navika odvikla i znam da ću i ove.
- - - - - - - - - -
Pa meni je kafa i cigareta jedini porok. Mislim da dobra volja i želja to može da reši.
nema ne čemu, večeras stiže druga flaša..
ja sam bila prestala da pijem kafu i izdržala dobre 2 i po godine.. a sad opet pijem po 3-4 dnevno, plus u proseku svakog dana po jedno energetsko piće.. i počinje nešto srce da me zeza..![]()