Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ju, da dodam;
probudila me jedna lepa vest pa neka me sve koske bole, kosa me boli, ne marim

Sad opet tjawoS :metla:
Rule moje napaćeno :( moraš da budeš disciplinovana : mirovanje, fizikalna.... U kojoj si fazi sada? Fizikalna? Kad završiš te oficijalne tretmane, kreneš sa plivanjem .... bićeš kao nova :heart::zag::cmok2:

Dr.BlinkosaFeee :obozavam:
Drzhim se ja bez brige, a ajkula tje se spaliti sama :aha:

Opet nasha posla...ova sitUacija mi pomogla da sagledam i ugledam ono shto nisam pre...:aha:

Nazove me shkolska drugarica ; pa jao, ako neshto treba zovi!
Nazovem za 10 dana, hleb mi trebao...ufff, imam nekih problema ne mogu danas, za 15 dana, kud bash sad ja u gradu...nisam je nikad vishe nazvala...ne govorim chesto ni svima; ako neshto treba nazovi, a kazhem li to znachi nazovi me u ponotj, probudi me iz najdubljeg sna, umesitju hleb tek da bude jestiv ali hotju, seshtju u auto, ignorisati policijski chas, dolazim sigurno!

Ovo njeno bi; za tebe sve, kroz munje i gromove, vatru i vodu, oluje i metjavu.... ali hbg pada kishica :lol:

A kog tje ti djavola takav prijatelj, tu je samo kad je ne "opterecujes" :aha:

Rule moje napaćeno :( moraš da budeš disciplinovana : mirovanje, fizikalna.... U kojoj si fazi sada? Fizikalna? Kad završiš te oficijalne tretmane, kreneš sa plivanjem .... bićeš kao nova :heart::zag::cmok2:

:heart::zag:

Faza strogog mirovanja.

Naj crnjak shto su u privatnoj rezhiji, odnosno ortoped i fizijatar ( privatnici ) reshili problem skochnog zgloba, on bio u jezivom stanju, a koleno nisam ni pominjala niti pokazivala, bez modrica, ma lepo k'o novo :aha:

I...makni tuzhni smajli bwe :cmok2:
Trudim se da u svemu sivom nadjem neshto ruzhicuasto i smeshno inache bih zavrshila u Dr.Lazi...evo na ortopediji nachelnik kazhe; podigni nogavicu trenerke do iznad kolena, a mladi lekari; ne, neka skine :lol: i skinula sam...krenem da se "ponasham" uz; boli me donji deo ledja , ovo, ovo, ono, ono, bole me gluteusi, levi bash...qq pomislih kad sad kazhu; gatje dole :rotf:

A kog tje ti djavola takav prijatelj, tu je samo kad je ne "opterecujes" :aha:

Ne trebaju mi :aha:

Zato sam se pri svakom strahitju, strahu i panici tebi na glavu popela, krvi na slamchicu napila, a nikada nisi prestao da slushash niti se smorio

Vampire (29).gif

I ne ljutim se shto si mi Dejvida "ukrao" :heart2:

'tro!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back