kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze nesto lagano i bez alkohola ............sinoc je slavlje bas potrajalo i sad mi se spavaaaaaaaaaaa

Aj popij ovo, razbudi se, kasnije krecemo sa smirnofom ;)

brown_cubes.gif

water.jpg

Tesko opisati ali ajde.....Meditacijom posmatras u pocetku svoje misli,koje kada totalno umiris, prelazis u fazu transa ulaska u astralnu ravan..Dozivljaj -Kao da letis kroz san,najblize receno....Nisam od isao daleko, sem do prve ravni, dalje je veoma opasno....

Nije meditacija i nisam ja probala jer sam suvise lenja za bilo kakav vec odredjen ritam u zivotu .

Radi se o tibetanskim vezbama ( 5 kom )

Pre oko godinu i po dana , prijateljica i ja sretnemo trecu koju dugo nismo videli i obradujemo se jer je zaista dobro izgledala .
Mic po mic , u prici dodjemo do tibetanaca
Dobijemo gomilu informacija i onda je trebalo raditi na tome
Ja nisam ali moja prijateljica jeste i jos uvek se bavi time

E sad tu dolazimo do onog sto vas zanima

Da , desilo se i desava ...............moguce je odvajanje , moguce je putovanje , prebacivanje na druga mesta i posmatranje
Faza iz koje se to desava nije san , u isto vreme moze da vidi i samu sebe i i sta se desava oko nje tako da je moguc prekid ali
nesme biti nagao
Vezbama se moze postici dosta i ucenje traje ...
Ima tu toga dosta ali ............. se ne prica i nije za svakoga jer nije bezopasno

Deluje sasavo ........... ali koristi :D

Poslednja izmena:
Nije meditacija i nisam ja probala jer sam suvise lenja za bilo kakav vec odredjen ritam u zivotu .

Pre oko godinu i po dana , prijateljica i ja sretnemo trecu koju dugo nismo videli i obradujemo se jer je zaista dobro izgledala .

Da , desilo se i desava ...............moguce je odvajanje , moguce je putovanje , prebacivanje na druga mesta i posmatranje
Faza iz koje se to desava nije san , u isto vreme moze da vidi i samu sebe i i sta se desava oko nje tako da je moguc prekid ali
nesme biti nagao
Ima tu toga dosta ali ............. se ne prica i nije za svakoga jer nije bezopasno

BRAVO!!!!!

nesme biti nagao

To ne vidis samu sebe, nego vidis ono sto tvoj nevaljali duh vidi - on projektuje njegovu sliku u tvoj um. Po cika Svediju.

Pojasni. Jedino ako je nekima prvi zivot nastao u razlicitim vremenima .. npr 1689 je rodjen xx i to mu je prvi zivot, da bi kasnije posle smrti inkarnirao sve dok ne dosegne nirvanu, probudjenje ..

Ja stvorim dvoje... dvoje stvore četvoro...
"Jednom posađena misao nastavlja da raste"... Sve do te mere kada se toliko zgusne da postane opipljiva (fizička), odnosno rođena...
A zašto bi svi bili rođeni u isto vreme? Zar deluje da je tako?

dobro vece drugovi.. i drugarice
Vidim, ozbiljne teme na tapetu?
Ja se meditacijom bavio dok nisam nacio kako da se odmorim za 15 min. Posle batalio, jer je jedan od nus-proizvoda, bila izuzetna osetljivost na tudje misli... i jako izrazena empatija a to mi je smetalo dovoljno da ostanem na nivou na kom jesam...
poneki put deluje da se podsmevam ljudima koji imaju ekstrasenzornu percepciju, ali nije tako..samo me je strah da cu se vratiti temi, pa cu krenuti dalje, a ne mogu jer imam porodicu kojoj moram da se posvetim...a i priznacete da je neugodno krajnje, kad ste u alfi, a cerkica vrisne pored uveta: TATA!!! UJELA ME SEKA!!!!!!

dobro vece drugovi.. i drugarice
Vidim, ozbiljne teme na tapetu?
Ja se meditacijom bavio dok nisam nacio kako da se odmorim za 15 min. Posle batalio, jer je jedan od nus-proizvoda, bila izuzetna osetljivost na tudje misli... i jako izrazena empatija a to mi je smetalo dovoljno da ostanem na nivou na kom jesam...
poneki put deluje da se podsmevam ljudima koji imaju ekstrasenzornu percepciju, ali nije tako..samo me je strah da cu se vratiti temi, pa cu krenuti dalje, a ne mogu jer imam porodicu kojoj moram da se posvetim...a i priznacete da je neugodno krajnje, kad ste u alfi, a cerkica vrisne pored uveta: TATA!!! UJELA ME SEKA!!!!!!

Ćao brzi :).
Ima istine u tome; prava je mudrost držati u ravnoteži suptilne i materijalne stvari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back